SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Proteinlerin Kromatografik Yöntemlerle Saflaştırılması
AKADEMİK GIDA
, cilt.12, sa.2, ss.79-87, 2014 (Hakemli Dergi)
Physical and sensory properties of stirred yoghurt as influenced by lentil flour
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.4, ss.6-10, 2012 (Hakemli Dergi)
Effect of Lentil Flour Addition on Physical and Sensory Properties of Stirred Yoghurt
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.4, ss.6-10, 2012 (Hakemli Dergi)
Katı Faz Fermantasyon Yöntemi ile Enzim Üretimi
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.3, ss.84-92, 2012 (Hakemli Dergi)
Gıda Sanayisinde Mikrodalga Uygulamaları
Teknolojik Araştırmalar Dergisi
, cilt.4, ss.20-31, 2009 (Hakemli Dergi)
Dondurulmuş Hamur ile Kısmi Olarak Pişirilip Dondurulmuş Hamurlardan Üretilen Beyaz Ekmeklerin Fiziksel Tekstürel ve Duyusal Özellikleri
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.22, sa.1, ss.91-102, 2009 (Hakemli Dergi)
Ambalaj Materyalinden Gıdaya Madde Göçü (Migrasyon) ve Ambalaj Kaynaklı Bulaşmalar
Hasad Gıda
, cilt.24, sa.286, ss.32-39, 2009 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Mikrobiyal Bulaşmalar ve Bacillus Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri
Dünya Gıda
, cilt.11, ss.76-81, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Evaluation of barley flour in the noodle production
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Kasım 2013, ss.257, (Tam Metin Bildiri)
Effects of blending of barley flour and wheat flour on some properties of bread
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.258
Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, ss.331, (Özet Bildiri)
Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.331, (Tam Metin Bildiri)
Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, ss.331, (Özet Bildiri)
Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.107
Glutamik asit üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.171
Glutamik asit üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.171, (Tam Metin Bildiri)
Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.108, (Tam Metin Bildiri)
Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.108, (Özet Bildiri)
Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.108
Glutamik asit üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.171, (Özet Bildiri)
Peptidases used in the food industry
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry (NAFI2011), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1045
Single Cell Protein-an alternative source
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062, (Tam Metin Bildiri)
Single Cell Protein-an alternative source
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062
Peptidases used in the food industry
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1045
Single Cell Protein-an alternative source
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062
Color Values, Textural Properties and Sensory Qualities of Oven Baked Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety
1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.331, (Tam Metin Bildiri)
Physical, Textural and Sensory Evaluation of Noodles Produced from Semolina, Wheat and Buckwheat Flour
1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.365, (Tam Metin Bildiri)
Physical, Textural and Sensory Characteristics of Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety
1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.340
Physical, Textural and Sensory Characteristics of Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety
1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.340
Color Values, Textural Properties and Sensory Qualities of Oven Baked Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety
1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.331
Simidin tarihçesi ve üretimi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.558-559, (Tam Metin Bildiri)
Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010
Trabzon Vakfıkebir Ekmeği
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.560-561
Trabzon Vakfıkebir Ekmeği
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.560-561
Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.108, (Özet Bildiri)
Simidin Tarihçesi ve Üretimi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.558-559, (Tam Metin Bildiri)
Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
Essential oil composition of terebinth fruit paste obtained following various roasting applications
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.1074
Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, (Tam Metin Bildiri)
Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, (Tam Metin Bildiri)
Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
Çölyak Hastalığı ve Ekşi Maya Kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, (Tam Metin Bildiri)
Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.565-569
Çölyak hastalığı ve ekşi maya kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.277-281, (Tam Metin Bildiri)
Farklı kavurma işlemleriyle elde edilen çitlembik ezmesinin sürülebilirlik özelliklerinin belirlenmesi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.229-234, (Tam Metin Bildiri)
Çölyak Hastalığı ve Ekşi Maya Kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)