Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Evaluation of barley flour in the noodle production

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Kasım 2013, ss.257, (Tam Metin Bildiri)

Effects of blending of barley flour and wheat flour on some properties of bread

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.258

Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa

11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, ss.331, (Özet Bildiri)

Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa

11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.331, (Tam Metin Bildiri)

Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa

11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, ss.331, (Özet Bildiri)

Glutamik asit üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.171

Glutamik asit üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.171, (Tam Metin Bildiri)

Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.108, (Tam Metin Bildiri)

Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.108, (Özet Bildiri)

Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.108

Glutamik asit üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.171, (Özet Bildiri)

Peptidases used in the food industry

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry (NAFI2011), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1045

Single Cell Protein-an alternative source

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062, (Tam Metin Bildiri)

Single Cell Protein-an alternative source

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062

Peptidases used in the food industry

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1045

Single Cell Protein-an alternative source

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062

Color Values, Textural Properties and Sensory Qualities of Oven Baked Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety

1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.331, (Tam Metin Bildiri)

Physical, Textural and Sensory Evaluation of Noodles Produced from Semolina, Wheat and Buckwheat Flour

1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.365, (Tam Metin Bildiri)

Physical, Textural and Sensory Characteristics of Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety

1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.340

Physical, Textural and Sensory Characteristics of Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety

1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.340

Simidin tarihçesi ve üretimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.558-559, (Tam Metin Bildiri)

Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Trabzon Vakfıkebir Ekmeği

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.560-561

Trabzon Vakfıkebir Ekmeği

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.560-561

Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.108, (Özet Bildiri)

Simidin Tarihçesi ve Üretimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.558-559, (Tam Metin Bildiri)

Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, (Tam Metin Bildiri)

Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

Çölyak Hastalığı ve Ekşi Maya Kullanımı

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, (Tam Metin Bildiri)

Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.565-569

Çölyak hastalığı ve ekşi maya kullanımı

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.277-281, (Tam Metin Bildiri)

Farklı kavurma işlemleriyle elde edilen çitlembik ezmesinin sürülebilirlik özelliklerinin belirlenmesi

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.229-234, (Tam Metin Bildiri)

Çölyak Hastalığı ve Ekşi Maya Kullanımı

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

51

Atıf (WoS)

38

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

40

H-İndeks (Scopus)

3

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları