SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
6
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
8
Biyoaktif gıda bileşenlerinin püskürterek dondurma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu
Gıda/ The Journal of Food
, cilt.43, sa.1, ss.11-20, 2018 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Bulunan Suyun Fizikokimyasal Durumu Ve Sorpsiyon İzotermleri
GIDA
, sa.40, ss.109-116, 2015 (Hakemli Dergi)
Selüloz Ve Selüloz Türevi Diyet Liflerin Özellikleri Ve Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanları
GIDA
, sa.39, ss.243-250, 2014 (Hakemli Dergi)
Tahıl depolamada zararların oluşum mekanizmaları ve depolamanın temel prensipleri
Miller/Değirmenci
, sa.46, ss.66-78, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Unlarda gıda güvenliği riskleri ve güvenli un üretimi için un fabrikalarında hijyen ve sanitasyon
Miller/Değirmenci
, sa.44, ss.52-65, 2013 (Hakemsiz Dergi)

Açlığın Önlenmesi ve Gıda Güvencesinin Sağlanması
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.36, ss.50-59, 2012 (Hakemli Dergi)
Gıda GÜvenliği
Food Sektör
, sa.52, ss.42-46, 2009 (Hakemsiz Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
39
Some Physical and Chemical Properties of Blue Corn (Zea Mays L.)
16th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Selanik, Yunanistan, 18 - 21 Nisan 2017, ss.29, (Özet Bildiri)
Some Physical and Chemical Properties of Blue Corn (Zea Mays L.)
16th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Selanik, Yunanistan, 18 - 21 Nisan 2017, ss.12, (Özet Bildiri)
Some Physical and Chemical Properties of Blue Corn (Zea Mays L.)
16th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Selanik, Yunanistan, 18 - 21 Nisan 2017, ss.12, (Özet Bildiri)
Determination of Some Physical and Chemical Properties of Gluten-Free Cake Enriched with Pseudocereals
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.42, (Özet Bildiri)
Kefir Addition in Production of Wet Tarhana
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.166, (Tam Metin Bildiri)
Determination of Some Physical and Chemical Properties of Gluten-Free Cake Enriched with Pseudocereals
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.42, (Özet Bildiri)
Determination of Some Physical and Chemical Properties of Gluten-Free Cake Enriched with Pseudocereals
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.42, (Özet Bildiri)
Kefir Addition in Production of Wet Tarhana
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.166, (Tam Metin Bildiri)
Kefir Addition in Production of Wet Tarhana
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.166, (Tam Metin Bildiri)
Storage Stability of Single and Double Layered Microcapsules of Probiotic Microorganisms
2nd Congress On Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.164, (Özet Bildiri)
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112, (Özet Bildiri)
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112, (Özet Bildiri)
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112, (Özet Bildiri)
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112, (Özet Bildiri)
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112, (Özet Bildiri)
Püskürterek Kurutma Yöntemi Kullanılarak Isıl Stabilizasyonu Yüksek Probiyotik Mikroorganizma İçeren Mikrokapsül Üretimi
12. Türkiye Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2016, ss.50, (Özet Bildiri)
Some Properties of Wheat Sprouts
International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.252, (Tam Metin Bildiri)
Cereal-based Traditional Fermented Foods
The 3th International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.588, (Özet Bildiri)
Lump Tarhana and Its Production
International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.121, (Tam Metin Bildiri)
Lump Tarhana and Its Production
The 3th International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.121, (Tam Metin Bildiri)
Production of Tradiditonal Chesnut Candy and Determination of Some Physical and Chemical Properties
International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.432, (Tam Metin Bildiri)
Lump Tarhana and Its Production
The 3th International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.121, (Tam Metin Bildiri)
Production of Probiotic boza as a functional food for health and wellness, determination of its some properties and investigation of acceptability in public
1st Congress on Food Structure and Design, Porto, Portekiz, 15 - 17 Ekim 2014, ss.4345, (Tam Metin Bildiri)
Improvement of Boza as a functional food
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.250, (Tam Metin Bildiri)
Researching of a Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117, (Tam Metin Bildiri)
Adsorption Behavior of Bulgur
8th International Conference on Water In Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.9, (Tam Metin Bildiri)
Ultrasonication to inactivate the proteolytic enzymes in bug-damaged wheat
13th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Freising, Almanya, 14 - 16 Mayıs 2014, ss.41, (Özet Bildiri)
Production of Probiotic Boza
2nd International Symposium of Probiotics and Prebiotics in Pediatrics, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Mart 2014, ss.51, (Özet Bildiri)
Analysis of slicing firmness and extensibility of pastırma slices
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.328, (Özet Bildiri)
Some Physical And Chemical Properties Of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642, (Tam Metin Bildiri)
Volatile Constituents Of Boza In Fermentation And Storage
The 2nd International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261, (Tam Metin Bildiri)
Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları
11. Türkiye Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.511, (Tam Metin Bildiri)
Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.88, (Özet Bildiri)
Geleneksel bir ekmek olarak yufka. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.185, (Tam Metin Bildiri)
Köfter; geleneksel bir türk tatlısı
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.111, (Tam Metin Bildiri)
Açlığın önlenmesi ve gıda güvencesinin sağlanması
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.18, (Özet Bildiri)
Functional Food Properties Of Fermented Cereals Products
Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.909, (Tam Metin Bildiri)
Effects of adding different doses of yoghurt starter culture and baking at different temperatures on phytic acid content of whole wheat bread
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.685, (Özet Bildiri)
Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.552-553, (Özet Bildiri)
Kitaplar
3
Bölüm 4 Analitik Verilerin Değerlendirilmesi
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Kazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.55-67, 2020
Bölüm 21 Yansıtma ve Geçirgenlik Spektrumlarından CIE Renk Özelliklerinin Hesaplanması
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.173-177, 2020
Probiotic Cereal-Based Fermented Functional Foods
Fermented Foods, Part I: Biochemistry and Biotechnology, Ray C. R, Montet D., Editör, Crc Press, Florida, ss.211-228, 2016