Doç. Dr. NESLİHAN ONUR


Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları


WoS Araştırma Alanları: Konaklama Eğlence Spor Ve Turizm, Sosyal Bilimler Genel, Sosyal Bilimler (Soc)


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler

E-posta: neslihanonur@akdeniz.edu.tr
Web: https://avesis.akdeniz.edu.tr/neslihanonur
Posta Adresi: Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Manavgat-ANTALYA

Metrikler

Yayın

68

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

13

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

263

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

26

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Diğer Toplam)

109

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

Neslihan ONUR

She graduated from Gazi University, Faculty of Vocational Education, Department of Family Economy and Nutrition Education (2003). She received her MA (2006) and PhD (2013) degrees from Gazi University Institute of Educational Sciences, Department of Family Economy and Nutrition Education. She worked at Gazi University, Faculty of Vocational Education and Faculty of Tourism (2006-2016). She is an associate professor who has been teaching undergraduate and graduate courses at Akdeniz University, Manavgat Tourism Faculty, Gastronomy and Culinary Arts Department, Antalya/Turkey since 2016. She has various academic studies in the field. Research areas; tourism, organizational behavior, food&beverage services, gastronomy tourism, culinary culture, food and nutrition.

Eğitim Bilgileri

2007 - 2013

2007 - 2013

Doktora

Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Aile Ekonomisi Ve Beslenme Eğitimi, Türkiye

2004 - 2006

2004 - 2006

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Aile Ekonomisi Ve Beslenme Eğitimi, Türkiye

1999 - 2003

1999 - 2003

Lisans

Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi, Aile Ekonomisi Ve Beslenme Öğretmenliği, Türkiye

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2023

2023

Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği (Az Tehlikeli Sınıfta Yer Alan İş Yerleri)

İş Sağlığı ve Güvenliği

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

2023

2023

Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği (Tehlikeli Sınıfta Yer Alan İş Yerleri)

İş Sağlığı ve Güvenliği

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

2023

2023

Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar için Hijyen Eğitimi

Mesleki Kurs

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

2023

2023

Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği (Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan İş Yerleri)

İş Sağlığı ve Güvenliği

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

2010

2010

TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi Temel Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Türk Standartları Enstitüsü Personel ve Sistem Belgelendirme Merkezi

2010

2010

Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi Ön Gereksinim Programı

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Türk Standartları Enstitüsü Personel ve Sistem Belgelendirme Merkezi

2010

2010

TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi Dokümantasyon Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Türk Standartları Enstitüsü Personel ve Sistem Belgelendirme Merkezistemi Dokümantasyon Eğitimi

2010

2010

TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi İç Tetkik Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Türk Standartları Enstitüsü Personel ve Sistem Belgelendirme Merkezi

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Akademik Unvanlar / Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2016 - 2018

2016 - 2018

Yrd. Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2014 - 2016

2014 - 2016

Araştırma Görevlisi Dr.

Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2006 - 2014

2006 - 2014

Araştırma Görevlisi

Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi, Aile Ekonomisi Ve Beslenme Eğitimi

Yönetimsel Görevler

2018 - 2020

2018 - 2020

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2016 - 2020

2016 - 2020

Bölüm Başkanı

Akdeniz Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Seminer

Danışmanlık

Danışmanlık

Turizmde GastroTurist Eğilimleri

Yüksek Lisans Tezi

Uzmanlık Alan Dersi

Turizm Yönetiminde Gastronomi Yönelimleri

Uzmanlık Alan Dersi

Danışmanlık

Danışmanlık

Yüksek Lisans Tezi

Seminer

Seminer

Uzmanlık Alan Dersi

Yüksek Lisans Tezi

Uzmanlık Alan Dersi

Seminer

Gıda Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

Somut Olmayan Kültürel Miras ve Türk Mutfak Kültürü

Gastronomide Duyusal Analiz

Lisans

Lisans

Yemek Süsleme Sanatı

Kariyer Planlama Sürdürülebilir Kalkınma

Beslenme İlkeleri Sürdürülebilir Kalkınma

Beslenme İlkeleri Sürdürülebilir Kalkınma

Yemek ve Kültür Sürdürülebilir Kalkınma

Yemek Süsleme Sanatı

Yemek ve Kültür Sürdürülebilir Kalkınma

Kariyer Planlama Sürdürülebilir Kalkınma

Gastronomiye Giriş Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Kimyası Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Bilimi ve Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

Gastronomiye Giriş Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Kimyası Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Mevzuatı

Gıda Bilimi ve Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Mevzuatı

Mutfak Yönetimi

Genel Turizm Bilgisi

Genel Turizm Bilgisi

Yiyecek İçecek Servisi

Davranış ve İletişim

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2009

2009

Reklamın Tüketiciyi Bilgilendirme İşlevi

ONUR N.

Karınca Kooperatif Postası , cilt.74, sa.867, ss.27-30, 2009 (Hakemli Dergi)

2007

2007

Ürün Etiketlerine Yönelik Tüketici Bilgileri

Ersoy A. F., ONUR N.

Mesleki Eğitim Dergisi , cilt.9, sa.18, ss.225-238, 2007 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2023

2023

Geleneksel Uşak Mutfağına Özgü Alacatene'nin Değerlendirilmesi

Demir H., Onur N.

9.Hitit Öğrenci Kongresi (26-30 Nisan 2023), Çorum, Türkiye, 23 Nisan 2023, ss.48 Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

VEJETARYEN VE VEGAN BESLENME BİR TERCİH Mİ YOKSA POPÜLER KÜLTÜRÜN ETKİSİ Mİ?

Onur N., Kayapınar E.

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.512-516, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2019

2019

Konaklama İşletmelerı̇nde Personel Bulma ve Seçme Sürecı̇:Mutfak Departmanına Yönelı̇k Nı̇tel Bı̇r Araştırma

Onur N., Onur F.

6. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2019, ss.296-307 Creative Commons License

2019

2019

Helal Konseptli Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümünün Önerilen Helal Konaklama İşletmeleri Standartlarına Uyma Durumu

Sormaz Ü., Yılmaz M., Onur N.

2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 Nisan - 06 Haziran 2019, ss.191-198, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2019

2019

Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranları Menülerinde Kullanılabilirliği: Anamur Örneği

Onur N., Taşpınar Güven B.

VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.584-590, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

Gençlerin Kişiliklerinin Stresle Başa Çıkma Tarzlarına Etkisi

DEMİREL H., ONUR N.

3. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi, 27 Haziran - 01 Temmuz 2018, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE GIDA ATIKLARINA YÖNELİKUYGULAMALAR

ONUR N., ÖZATA E., Sormaz Ü., AKDAĞ G.

European Conference on Science, Art Culture, Antalya, Türkiye, 19 - 22 Nisan 2018, ss.301-306, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİNE DEVAM EDEN KALFA VE ÇIRAKLARIN MESLEKİ EĞİTİME İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ

Onur F., ONUR N.

EUROPEAN CONFERENCE ON SCIENCE, ART CULTURE, Antalya, Türkiye, 19 - 22 Nisan 2018, ss.337-342, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

Türk Mutfağının Sürdürülebilirliğinde Yöresel Kahvaltı Ürünlerinin Önemi: Hatay Mutfağı Örneği

Sormaz Ü., KARADAĞLI C., ONUR N., NİZAMLIOĞLU H. F.

VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, İSKENDERUN, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.1345-1356

2018

2018

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi

ŞAHİN E., AKDAĞ G., ÇAKICI C., ONUR N.

Gastronomi Zirvesi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, cilt.1, ss.62, (Özet Bildiri)

2017

2017

Consumers’ Opinions Towards Fast Food Restaurants and Fast Foods In Shopping Malls In Terms Of Collective Consumption Areas

DEMİREL H., ONUR N.

II. ULUSLARARASI TURİZM VE MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.11, (Özet Bildiri)

2017

2017

GASTRONOMY, FROM THE POINT OF VIEW OF KITCHEN STAFF –BEFOFE, TODAY AND FUTURE: A QUALITATIVE STUDY

ONUR N., SORMAZ Ü., ÖZATA E., AKDAĞ G.

TOURAVEL '17 /IV. International Tourism, Travel and Leisure Conference, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Temmuz 2017, ss.78-89, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Susam

ONUR N.

1st INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS/6. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.132

2017

2017

Türk mutfağı geleneksel ürünlerinde yöresel farklılıklar: Tarhana örneği

SORMAZ Ü., ONUR N., GÜNEŞ E., NİZAMLIOĞLU H. F.

1th International Rural Tourism and Development Congress, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.110, (Özet Bildiri)

2017

2017

Consumers’ views on shopping malls

DEMİREL H., ONUR N.

1st INTERNATIONAL CONGRESS on TOURISM, ECONOMIC and BUSINESS SCIENCES, Üsküp, Makedonya, 1 - 05 Kasım 2017, ss.39

2016

2016

Gastronomi Turizmi ve Gastronomi Turistlerinin Deneyimlerine Yönelik Bir İnceleme

Üzülmez M., Özata E., Akdağ G., Sormaz Ü., ONUR N.

GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.85-96 Creative Commons License

2016

2016

FAST FOOD SELECTION OF TEENAGERS TAKING NUTRITION EDUCATION AND NOT

Yılmaz M., Sormaz Ü., Güneş E., Kafadar A. M. H., ONUR N.

2ND INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE RESEARCH IN PHYSICAL EDUCATION, SPORT AND HEALTH, Üsküp, Makedonya, 3 - 05 Haziran 2016, ss.255-264 Creative Commons License

2010

2010

Yaşlı Bakımevlerinde Fiziksel Ortamın Uygunluğu Hakkında Görüşler

Şanlı N., ONUR N., Ünay H.

16. Ergonomi Kongresi, Çorum, Türkiye, 3 - 05 Aralık 2010, ss.39, (Özet Bildiri)

2009

2009

Kadın Kullanıcıların Elektrikli Ev Araçlarının Kullanımında Karsılaştıkları Sorunların İncelenmesi

Ersoy A. F., Arpacı F., Tokyürek Ş., ONUR N.

15. Ulusal Ergonomi Kongresi, Konya, Türkiye, 20 - 24 Ekim 2009, ss.41-49, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

Öğretmen Adaylarının Mesleğe Hazır Bulunuşluklarının Araştırılması

Demirel H., Şanlı N., ONUR N.

Uluslararası Öğretmen Yetiştirme Politikaları ve Sorunları Sempozyumu, Baku, Azerbaycan, 12 - 14 Mayıs 2007, ss.265-269, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

Gastrotourists’ Approaches towards Destinations

ONUR N., ERTAŞ SABANCI A.

Contemporary Studies and Theories in Tourism, YAZICIOĞLU İRFAN, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, OĞAN YENER, BAYRAM FUAT, AKTUNA CAN, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang Group AG, Berlin, ss.157-165, 2024

2023

2023

Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Beş Yıldızlı Otel Şeflerinin Sürdürülebilir Mutfak Kavramının Algılanması ve Tespiti

Onur N., Yüksel Ö., Nizamlıoğlu H. F.

GREEN INSPIRATION YEŞİL İLHAM, PROF. DR. İRFAN YAZICIOĞLU,DR. ÖĞR. ÜYE. FULDEN NURAY KÜÇÜKERGİN,ARŞ. GÖR. ERDEM ŞİMŞEK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.552-564, 2023

2023

2023

Turizm Çalışanlarının Yaşam Boyu Öğrenme Motivasyonları

ONUR N., Onur F., Aslan M.

Turizmde Araştırma Gündemi Kavramlar ve Uygulamalar, Gözde Seval Ergün, İlker Çinbilgel, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya-İstanbul, ss.128-139, 2023

2023

2023

Food Choice and Ethnocentrism

GEZİCİ Y., ONUR N.

Current Trends and Practices in Tourism, Özgür Yayla, Alper Işın, İrfan Yazicioğlu, Fuat Bayram, Rabia Bölükbaş, Editör, Peter Lang Group AG, Berlin, ss.173-187, 2023

2022

2022

9. Bölüm Tatlı Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri

ONUR N., ONUR F.

Tatlı ve Pasta Üretimi, Prof. Dr. Semra Akar ŞAHİNGÖZ, Neslihan ŞİMŞEK, Şule DEMİR, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.253-274, 2022

2022

2022

Sürdürülebilir Gastronomi Ve Atık Gıda Uygulamaları

ERTAŞ A., ONUR N.

TURİZM SEKTORUNDE YENİ EĞİLİMLER, KELEŞ Hüseyin, TARINÇ Abdullah, KELEŞ Ali, Editör, Çizgi Kitabevi, ss.80-87, 2022

2021

2021

Antalya

ERDEM Ö., ONUR N.

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu, İ. Sormaz, Ü. Canbolat, C., Editör, Detay Anatolia Yayıncılık, Ankara, ss.33-47, 2021

2020

2020

Fas Mutfağı

ONUR N., ÖZATA E.

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Perçin, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş., İstanbul, ss.107-120, 2020

2020

2020

Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri

ONUR N., KURT O. C.

Mutfak Uygulamaları, Semra Akar Şahingöz, Tufan Süren, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.435-478, 2020

2019

2019

Manavgat Mutfak Kültürü

Onur N.

4 Mevsim Turizm 4 Mevsim Manavgat, Prof. Dr. Hacer Bakır SERT, Editör, Detay Yayıncılık , Ankara, ss.146-156, 2019 Creative Commons License

2018

2018

Füzyon Mutfak

ONUR N.

Gastronomide Güncel Konular, H. Ferhan NİZAMLIOĞLU, Editör, Billur Yayınevi, Konya, ss.101-115, 2018

2017

2017

Gastronomi Turizmi ve Gastronomi Turistlerinin Deneyimlerine Yönelik Bir İnceleme

Üzülmez M., Özata E., Akdağ G., Sormaz Ü., Onur N.

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D. Avcıkurt C. Doğdubay M. Sarıoğlan M. Girgin G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.85-96, 2017 Creative Commons License

2017

2017

A Cultural Heritage Within The Scope of Cultural Tourism:Turkish Culinary Culture

ONUR N.

Developments in Social Sciences, Recep EFE, Rositsa PENKOVA, Jan A. WENDT, Kuat T. SAPAROV, Jaras G. BERDENOV, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Sofija, ss.613-622, 2017

2016

2016

Chapter 37 Potential of Gastronomy Tourism within Culture Tourism and Developing

ONUR N., Onur F.

Global Issues and Trends in Tourism, AVCIKURT, C. DINU, Mihaela S. HACIOĞLU, N. EFE, R. SOYKAN A. TETİK, N., Editör, St. Kliment Ohridski University Press, Sofya, ss.470-479, 2016 Creative Commons License

Ansiklopedide Bölümler

2019

2019

Mutfak organizasyonu

Onur N.

Detay Yayıncılık, ss.-, 2019

2019

2019

Espresso

Onur N.

Detay Yayıncılık, ss.-, 2019

2019

2019

Mutfak ekipmanları

Onur N.

Detay Yayıncılık, ss.-, 2019

2019

2019

Porsiyon kontrolü

Onur N.

Detay Yayıncılık, ss.-, 2019

2019

2019

Manavgat Aşçılar Derneği (MAD)

Onur N.

Detay Yayıncılık, ss.-, 2019

2019

2019

Gıda Üretimi

Onur N.

Detay Yayıncılık, ss.-, 2019

2019

2019

Toplu beslenme sistemleri

Onur N.

Detay Yayıncılık, ss.-, 2019

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Aralık 2024

Aralık 2024

Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Kasım 2024

Kasım 2024

Journal of Academic Tourism Analysis

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2024

Haziran 2024

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi – UGTAK23

Bildiri (Tam Metin)

Haziran 2023

Haziran 2023

Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Nisan 2023

Nisan 2023

Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2023

Şubat 2023

The Conference on Managing Tourism Across Continents

Bildiri (Tam Metin)

Aralık 2022

Aralık 2022

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online)

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2021

Aralık 2021

Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Temmuz 2021

Temmuz 2021

Aydın Gastronomy

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2021

Haziran 2021

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Temmuz 2020

Temmuz 2020

Turizm Akademik Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2020

Şubat 2020

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Kasım 2019

Kasım 2019

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2019

Mart 2019

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2019

Şubat 2019

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Temmuz 2023

Temmuz 2023

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Anadolu Üniversitesi, Türkiye

Ödüller

Nisan 2014

Nisan 2014

17. GELENEKSEL TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ Bilimsel Çalışma Ödülü

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1

h-indeksi (WOS): 1

Jüri Üyelikleri

Ocak-2024

Ocak 2024

Akademik Personel Sınavı

- Akdeniz Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Akademik Personel Sınavı

- Akdeniz Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Akdeniz Üniversitesi

Haziran-2021

Haziran 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Akdeniz Üniversitesi

Şubat-2017

Şubat 2017

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Necmettin Erbakan Üniversitesi

Şubat-2017

Şubat 2017

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Necmettin Erbakan Üniversitesi