SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
17
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
11
Çayın Alternatifi Yine Çay mı?
Drink
, cilt.109, ss.56-59, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Gıda Katkı Maddeleri ve Süt Ürünlerinde Kullanılan Bazı Katkı Maddeleri
Drinktech
, cilt.102, ss.70-71, 2016 (Hakemsiz Dergi)
Geleneksel Fermente İçeceklerimiz
DrinkTech
, sa.99, ss.90-95, 2016 (Hakemsiz Dergi)
Uzakdoğu’dan Özel Bir Çay: Pu-Erh Çayı
Drink
, cilt.95, ss.74-78, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Doğal Mineralli Su
Drinktech
, sa.94, ss.82-84, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Fonsiyonel Bir İçecek: Yeşil Çay
DrinkTech
, sa.79, ss.46-50, 2014 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
13
SPRAY DRIED NANOEMULSIONS LOADED WITH AVOCADO OIL: INFLUENCE OF HOMOGENISATION PRESSURE
9th International Mediterranean Symposium on Medicinal and Aromatic Plants, Ankara, Türkiye, 03 Mayıs 2023, (Özet Bildiri)
Encapsulation of Bioactive Ingredients by Alginate Beads Method
II. International Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 16 Mart 2023, (Özet Bildiri)
Evaluation of the seed contents and their principal component analysis of Turkish Vaccaria hispanica (Mill.) Rauschert) genotypes
4th International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants, Türkiye, 02 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
Extraction of Saponins and Cyclopeptides from Cow Cockle (Vaccaria hispanica (Mill.) Rauschert) Seeds Grown in Turkey
ICACA 2018: 20th International Conference on Agricultural Chemistry and Agrochemicals, Danimarka, 11 Haziran 2018, (Özet Bildiri)
Effect of gas composition on the physicochemical properties of the packaged peeled garlic during storage
Food Studies Congress, İtalya, 26 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
Solid-liquid extraction kinetics of catechins from Turkish green tea
The Food Factor I Conference, İspanya, 02 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
Effect of pullulan, sodium alginate and pectin based edible coatings on the quality offresh-cut kiwi fruit during cold storage
Innovation in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference, Almanya, 02 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
Süre ve Sıcaklığın Yeşil Çayda Deme Geçen Kateşinler Üzerindeki Etkisi
11th Gıda Kongresi, Türkiye, 10 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
Influence of Different Extraction Temperature and Time on Biactive Compunds of Turkish Green Tea
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry Conference, Türkiye, 26 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
Türk Kültüründe Çayın Yeri ve Önemi
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretim Olanakları ve Engeller
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)