Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 17
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 11

Çayın Alternatifi Yine Çay mı?

Drink , cilt.109, ss.56-59, 2017 (Hakemsiz Dergi)

Doğal Mineralli Su

Drinktech , sa.94, ss.82-84, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 13

SPRAY DRIED NANOEMULSIONS LOADED WITH AVOCADO OIL: INFLUENCE OF HOMOGENISATION PRESSURE

9th International Mediterranean Symposium on Medicinal and Aromatic Plants, Ankara, Türkiye, 03 Mayıs 2023, (Özet Bildiri)

Encapsulation of Bioactive Ingredients by Alginate Beads Method

II. International Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 16 Mart 2023, (Özet Bildiri)

Biotechnology Assisted Breeding Infrastructure Studies at Vaccaria hispanica (Mill.) Rauschert

II. International Green Biotechnology Congress, Türkiye, 09 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

Extraction of Saponins and Cyclopeptides from Cow Cockle (Vaccaria hispanica (Mill.) Rauschert) Seeds Grown in Turkey

ICACA 2018: 20th International Conference on Agricultural Chemistry and Agrochemicals, Danimarka, 11 Haziran 2018, (Özet Bildiri)

Solid-liquid extraction kinetics of catechins from Turkish green tea

The Food Factor I Conference, İspanya, 02 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

Some physical and chemical changes of pomegranate fruit characteristics during storage shelf-life conditions

International Congress on Natural Products Research on Global Change, Natural Products and Human Health/8th Joint Meeting of AFERP, ASP, GA, PSE and SIF, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 28 Temmuz - 01 Ağustos 2012, cilt.78, ss.1278 identifier

Influence of Different Extraction Temperature and Time on Biactive Compunds of Turkish Green Tea

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry Conference, Türkiye, 26 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

Türk Kültüründe Çayın Yeri ve Önemi

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretim Olanakları ve Engeller

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

41

Atıf (WoS)

16

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

43

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

8

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları