Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

SPRAY DRIED NANOEMULSIONS LOADED WITH AVOCADO OIL: INFLUENCE OF HOMOGENISATION PRESSURE

9th International Mediterranean Symposium on Medicinal and Aromatic Plants, Ankara, Türkiye, 03 Mayıs 2023

Encapsulation of Bioactive Ingredients by Alginate Beads Method

II. International Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 16 Mart 2023

Some physical and chemical changes of pomegranate fruit characteristics during storage shelf-life conditions

International Congress on Natural Products Research on Global Change, Natural Products and Human Health/8th Joint Meeting of AFERP, ASP, GA, PSE and SIF, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 28 Temmuz - 01 Ağustos 2012, cilt.78, ss.1278 identifier

Influence of Different Extraction Temperature and Time on Biactive Compunds of Turkish Green Tea

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry Conference, Türkiye, 26 Mayıs 2011

Türk Kültüründe Çayın Yeri ve Önemi

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010

Metrikler

Yayın

36

Atıf (WoS)

16

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

40

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

8

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları