SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Eğitimde Mükemmellik Merkezi Hizmetlerinin Logic Modelle Değerlendirilmesi
JOURNAL OF HIGHER EDUCATION AND SCIENCE (YUKSEKOGRETIM VE BILIM DERGISI)
, cilt.12, ss.1-9, 2022 (Hakemli Dergi)
Turizm Destinasyonlarında Restoran Biçimleşmeleri: Kapadokya Bölgesi Üzerine Nitel Bir Araştırma
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.81-95, 2017 (Hakemli Dergi)
Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldız Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.26, sa.2, ss.251-263, 2015 (Hakemli Dergi)
Bireysel ve Davranışsal Faktörlerin Restoran Müşterilerinin Şikâyet Etme Niyetlerine Etkisi
ANATOLİA: TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, cilt.26, sa.1, ss.61-79, 2015 (Hakemli Dergi)
International Hotel Manager as an Emerging Concept: A Review of Expatriate Management Literature and a Model Proposal
JOURNAL OF HOSPITALITY AND TOURISM MANAGEMENT
, cilt.14, sa.2, ss.170-187, 2007 (Scopus)
Ulusal Otel Yöneticilerinin Uluslararası Otel Yöneticiliğine Bakışı ve Tutumları
Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Akdeniz İİBF Dergisi
, cilt.6, sa.11, ss.132-159, 2006 (Hakemli Dergi)
Turizm ve Otelcilik Eğitimi Görmekte Olan Lisans Düzeyindeki Öğrencilerin Otel İşletmelerinin Yiyecek-İçecek Bölümüne Yönelik Tutumları
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.46-58, 2005 (Hakemli Dergi)
Individual Learning and Organization Culture in Learning Organizations: Five Star Hotels in Antalya Region of Turkey
MANAGERIAL AUDITING JOURNAL
, cilt.20, sa.4, ss.422-441, 2005 (Scopus)
ON STRATEJİK YÖNETİM OKULU: BİÇİMLEŞME OKULUNUN BÜTÜNLEŞTİRİCİ ÇERÇEVESİ
Akdeniz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, cilt.3, sa.6, ss.73-122, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Understanding Street Food Consumption: A Theoretical Model Including Atmosphere and Hedonism
II. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Seville, İspanya, 26 - 29 Haziran 2017, ss.541-553
Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü Kavramsal Bir İnceleme
Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.20
Restoran Müşterilerinin Şikayet Davranışlarının Planlı Davranış Kuramı Çerçevesinde İncelenmesi Üzerine Bir Pilot Çalışma
14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, ss.688-709
Designing Strategy Map for Tourism Destinations: An Effective Tool for An Integrated and Multi Dimentional Strategic Plan
2nd International Conference on Emerging Research Paradigms in Business and Social Sciences, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 26 - 28 Ekim 2013, ss.1-6
Antalya’daki Beş Yıldızlı Oteller ile Birinci Sınıf Tatil Köylerinde Mutfak Çalışma Alanlarının Yeterliliği Üzerine Bir Araştırma
Turizmde Sağlık ve Beslenme; Sorunlar ve Çözümler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2002, ss.215-227
Türkiye Genelinde Herşey Dahil Ugulamasının Turistler, İşletme Yöneticileri ve Yöre Esnafı Açısından Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma
First Tourism Congress Of Mediterranean Countries, Antalya, Türkiye, 17 - 21 Nisan 2002, ss.620-635
Kitap & Kitap Bölümleri
Turizmde Yiyecek-İçecek
Kavramlar ve Örneklerle Genel Turizm, Celil ÇAKICI, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.233-254, 2019
Menü Fiyatlama
Menü Yönetimi, Yılmaz A., Dündar Arıkan A., Editör, Anadolu Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, ss.132-159, 2016