Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 22
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 18

1. Hedonism and Food Attributes as Predictors of Street Foods Consumption

4. International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2018, ss.18-28, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2. Understanding Street Food Consumption: A Theoretical Model Including Atmosphere and Hedonism

II. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Seville, İspanya, 26 - 29 Haziran 2017, ss.541-553, (Tam Metin Bildiri)

3. Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü Kavramsal Bir İnceleme

Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.20, (Özet Bildiri)

5. Fiyat-Kalite İlişkisi ve Yenilik Merakının Turistlerin Yerel Yiyecek Satın Alma Niyetine Etkisi

17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.232-243, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

6. Gastronomical quests of tourists, authenticity or safety and comfort? A conceptual study

6th International Conference on Tourism (ICOT 2016), Napoli, İtalya, 29 Haziran - 02 Temmuz 2016, ss.824-836, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

8. Kapadokya Bölgesi'nde Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Bir Araştırma

II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2016, ss.53-54, (Özet Bildiri) Creative Commons License

10. The Impact of Chefs' National Cuisine Perceptions on Their Intention to Purchase Local Food

International Tourism and Hospitality Management Conference, Sarajevo, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.495-508, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

11. Yerel Gastronominin Tanıtım Materyallerindeki Yeri: Kapadokya Bölgesi Üzerine Bir Araştırma

I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi: Güncel Konular, Eğilimler ve Göstergeler, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.2, ss.760-780, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

12. The Role of Tipping in Server-Customer Interactions in Restaurants

Asia Pacific Social Science Conference, Seul, Güney Kore, 8 - 10 Ocak 2014, ss.588-599, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

14. Designing Strategy Map for Tourism Destinations: An Effective Tool for An Integrated and Multi Dimentional Strategic Plan

2nd International Conference on Emerging Research Paradigms in Business and Social Sciences, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 26 - 28 Ekim 2013, ss.1-6, (Tam Metin Bildiri)

16. Antalya’daki Beş Yıldızlı Oteller ile Birinci Sınıf Tatil Köylerinde Mutfak Çalışma Alanlarının Yeterliliği Üzerine Bir Araştırma

Turizmde Sağlık ve Beslenme; Sorunlar ve Çözümler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2002, ss.215-227, (Tam Metin Bildiri)

18. Otel İşletmelerinde Resepsiyon Memurlarının Satış Elemanı Olarak Önemi ve Antalya’daki 5 Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma

VII. Haftasonu Seminerleri, Erciyes Üniversitesi Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Nevşehir, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2000, ss.240-256, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License
Kitaplar 8

1. Turizmde Yiyecek-İçecek

Kavramlar ve Örneklerle Genel Turizm, Celil ÇAKICI, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.233-254, 2019

2. Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü: Kavramsal Bir İnceleme

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D., Avcıkurt C., Doğdubay M., Sarıoğlan M., Girgin G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.316-327, 2017

3. Şeflerin Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yeteneklerini Geliştirmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D., Avcıkurt C., Doğdubay M., Sarıoğlan M., Girgin G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.237-250, 2017

4. Menü Fiyatlama

Menü Yönetimi, Yılmaz A., Dündar Arıkan A., Editör, Anadolu Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, ss.132-159, 2016

5. İçki Teknolojisi

Detay Yayıcılık, Ankara, 2012

7. Restoran Yönetimi

Uluslararası Turizm İsletmeciliği, "Pırnar İ.", Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.251-282, 2011

8. Otel Dışı Yemek Deneyimi

Uluslararası Turizm İşletmeciliği, Pırnar İ., Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.475-495, 2011
Metrikler

Yayın

54

Yayın (WoS)

5

Yayın (Scopus)

8

Atıf (WoS)

125

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

262

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

246

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

4

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

6

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

17
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları