Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2012 - 2017 Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2007 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik
-
1999 - 2006 Araştırma Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik
Yönetimsel Görevler
-
2016 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2015 - 2016 Yüksekokul Müdürü
Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
-
2014 - 2015 Yüksekokul Müdürü
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu
-
2013 - 2014 Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2013 - 2014 Merkez Müdürü
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Araştırma, Geliştirme Ve Uygulama Merkezi (Tagum)
-
2007 - 2013 Yüksekokul Müdür Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
Turistlerin herşey dahil otellerde yerel yiyecek tüketme davranışları: Antalya'da bir araştırma
G.Damla(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Restoran atmosferinin tüketici davranışı üzerindeki etkileri
-
Turizm açısından stratejik bir kaynak olarak gastronomik kimlik: Kaynaklara dayalı yaklaşım modeli çerçevesinde bir araştırma
-
Turizm lisans eğitiminde yüksekokulların fakülteye dönüşme süreci üzerine nitel bir araştırma
-
Gastronomi ve turizm bütünleşmesinde izlenilen stratejik süreç üzerine nitel bir araştırma: Kapadokya örneği
-
Yerel gastronomik ürünlerin turizmde kullanılmasını etkileyen faktörler
-
Turizm destinasyonlarında restoran biçimleşmeleri üzerine nitel bir araştırma: Kapadokya örneği