Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi
Turkisk Journal of Food and Agriculture
, cilt.8, sa.9, ss.1846-1853, 2020 (Hakemli Dergi)
Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi
Turkisk Journal of Food and Agriculture
, cilt.8, sa.9, ss.1846-1853, 2020 (Hakemli Dergi)
Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.8, sa.9, ss.1846-1853, 2020 (Hakemli Dergi)
KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI
GIDA
, cilt.42, sa.3, ss.252-260, 2017 (Hakemli Dergi)
COLOUR CHANGE AND WEIGHT LOSS DURING THE ROASTING PROCESS FOR PRODUCTION OF CAROB POWDER
Gıda
, cilt.42, sa.3, ss.252-260, 2017 (Hakemli Dergi)
Evaluation of Biochemical and Dimensional Properties of Naturally Grown Capparis spinosa var. spinosa and Capparis ovata var. palaestina
International Journal of Agriculture Innovations and Research
, cilt.5, sa.2, ss.195-200, 2016 (Hakemli Dergi)
Değişik yetiştirme sistemlerinin çilek meyvelerinin bazı fizikokimyasal özellikleri üzerine etkileri
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.29, sa.2, ss.33-38, 2016 (Hakemli Dergi)
Changes in turbidity, total phenolic and anthocyanin contents of clear red grape juice during processing
Gıda
, cilt.40, ss.311-317, 2015 (Hakemli Dergi)
Concentration of D-pinitol in carob extract by using multi-stage enrichment processes
GIDA
, cilt.40, sa.3, ss.125-131, 2015 (Hakemli Dergi)
Concentration of D-Pinitol in carob ectract by using multi stage enrichment processes
Gıda
, cilt.40, sa.3, ss.125-131, 2015 (Hakemli Dergi)
CONCENTRATION OF D PINITOL in CAROB EXTRACTby USING MULTI STAGE ENRICHMENT PROCESSES
Gıda
, cilt.40, sa.3, ss.125-131, 2015 (Hakemli Dergi)
Concentration of D-pinitol in carob extract by using multi-stage enrichment processes
Gıda
, cilt.40, sa.3, ss.125-127, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Impact of carob extract supplamentation on chemical and sensory properties of yogurt and ice cream
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018
Evaluating the efficiency of PVPP dosage on the clarification of stevia extract
10 th EUSTAS Symposium, 13 - 15 Eylül 2017
optimization of extraction parameters for steviol glycosides by response surface methodology
10th EUSTAS Stevia Symposium, 13 - 15 Eylül 2017
Process for Producing Sugar-Reduced Bitter Orange Jam by Using Stevia Extract
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.353
Process for Producing Sugar-Reduced Bitter Orange Jam by Using Stevia Extract
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.353
Date Syrup: A processed Product of A Conventional Fruit
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.360
Date Syrup: A processed Product of A Conventional Fruit
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.360
Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.312
Mayşe Isıtma Prosesinin Siyah Üzüm Suyunda Trans-Resveratrol Konsantrasyonu Üzerine Etkisi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.296
Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Applications of membrane-based technologies for the extraction and purification of steviol glycosides
8th Stevia Symposium, Bonn, Almanya, 27 - 28 Ocak 2015
Applications of membrane-based technologies for the extraction and purification of steviol glycosides
8th Stevia Symposium, Bonn, Almanya, 27 - 28 Ocak 2015
Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice
28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014, ss.1
Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice
28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014
Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice
28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014
Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242
Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242
Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242
Introducing Stevia to Turkey: A new crop and product
6th World Convention on Stevia, Berlin, Almanya, 19 - 20 Haziran 2014
Akdeniz Bölgesinde yükselen bir değer: keçiboynuzu
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46
Akdeniz Bölgesi'nde yükselen bir değer: keçiboynuzu
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46
Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.326-329
Akdeniz Bölgesi'nde yükselen bir değer: keçiboynuzu
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46
Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46
Total phenolic contents of Andız extracts obtained by different temperature, dilution rate and time parameters
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.398
Total phenolic contents of carob extracts obtained by different temperature, ultrasonic power, dilution rate and time parameters
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.401
Total phenolic contents of carob extracts obtained by different temperature, ultrasonic power, dilution rate and time parameters
The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
Comparison of antioxidant activity levels of Andız extracts produced by different conditions
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.397
Total phenolic contents of andiz extracts obtained by different temperature, dilution rate and time parameters
The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
Comparison of antioxidant activity levels of andiz extracts produced by different conditions
The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012
Propolisin yapısı, fonksiyonel özellikleri ve üretim teknolojisi
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012
Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012
Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012
A study for preventing post-bottling haze formation in clarified pomegranate juice by physical treatments
2011 Effost Annual Conference, Berlin, Almanya, 9 - 11 Kasım 2011, ss.1-0
A study for preventing post-bottling haze formation in clarified pomegranate juice by physical treatments
2011 Effost Annual Conference, Berlin, Almanya, 9 - 11 Kasım 2011
A study for preventing post-bottling haze formation in clarified pomegranate juice by physical treatments
2011 Effost Annual Conference, Almanya, 1 - 04 Kasım 2011
Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.201-204
Subcritical water extraction of polyphenols
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011
Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.201-204
Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204
Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204
Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.448
Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.322
Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.322
Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.322
Analysis of different pervaporation membranes for aroma compounds recovery.
5th Membrane Science and Technology Conference, Tatranske Matliare, Slovakya, 4 - 08 Eylül 2010
Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010
Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.
Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.481-485
Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.
Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.481-485
Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.
Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2008, ss.481-485