-
2024 - Devam Ediyor TÜKETİME HAZIR BİR SU ÜRÜNÜ OLAN ŞUŞİ'NİN DONDURARAK MUHAFAZA OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÖKOĞLU N. (Yürütücü), GÜMÜŞ B., Ceylan A., YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., SOLAK E.
-
2023 - Devam Ediyor Sousvide Yöntemi ile Pişirilmiş Tüketime Hazır Karideslerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Duyusal Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi ve Görsel Kalite Özelliklerinin Bilgisayarlı Resim Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÜMÜŞ B. (Yürütücü), GÖKOĞLU N., GÜMÜŞ E.
-
2018 - 2022 ANTİMELANOTİK AJANLAR İLAVE EDİLEREK ÜRETİLEN BUZ İLE MUHAFAZANIN KARİDESLERDE ENZİMATİK KARARMA (MELANOSİS) VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÖKOĞLU N. (Yürütücü), GÜMÜŞ B., GÖKOĞLU M., Ceylan A.
-
2018 - 2022 Sous-vide pişirme tekniğinin su ürünlerine uygulanması ve pişirme parametrelerinin ürünlerin mikrobiyal, fiziksel, kimyasal, duyusal ve besinsel kalitesi üzerine etkilerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÖKOĞLU N. (Yürütücü), Toktaş B., YATMAZ H. A., Ceylan A., KORUN J.
-
2018 - 2021 Vakum altında pişirme (Sous-Vide) Yöntemi Kullanılarak Pişirilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatlarının Duyusal Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÜMÜŞ B. (Yürütücü), GÖKOĞLU N., ARMAN A.
-
2018 - 2020 The quality alterations of rainbow trout mince treated with transglutaminase Shelflife extension of fish fillets by spraying with MTGase
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), Tokay F. G., UÇAK İ., YATMAZ H. A., GÖKOĞLU N.
-
2017 - 2020 Effect of bromelain and papain enzymes addition on physicochemical and textural properties of squid (Loligo vulgaris)
-
2017 - 2019 Farklı Dondurma ve Çözdürme Yöntemlerinin Kırmızı Karides (Aristomorphea folicea)'in Kalitesi Üzerinde Etkileri
-
2017 - 2018 Effects of marinating time acetic acid and salt concentrations on the quality of little tunny fish Euthynnus alletteratus fillet
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TOPUZ O. K. (Yürütücü), UÇAK İ., GÖKOĞLU N., YERLİKAYA P., GÜMÜŞ B.
-
2016 - 2018 Suppression of the formation of biogenic amines in mackerel mince by microbial transglutaminase
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), GÖKOĞLU N., BENJAKUL S., UÇAK İ., YATMAZ H. A.
-
2016 - 2018 KRİYOPROTEKTAN MADDE KULLANIMININ ÇOKLU DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME UYGULANMIŞ BALIKLARDA KALİTEYE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2015 - 2018 Fiziksel ve Kimyasal Yöntemler Kullanılarak Yumuşatılan Kafadan Bacaklılar Ahtapot Kalamar Mürekkep Balığı Kaslarının Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
-
2015 - 2016 YÜKSEK HİDROSTATİK BASINC UYGULAMASININ BALIK MARİNATINDA PSİKROTOLERANT BİYOJEN AMİN ÜRETEN BAKTERİLER VE BİYOJEN AMİN OLUŞUMU ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2013 - 2014 Transglutaminaz Enzimi Ilavesinin Balık Kıymalarında Biyojen Amin Oluşumunun baskılanması Üzerine Etkisi
-
2010 - 2011 Hamsi Yağı ile Zenginleştirilmiş Emülsiyon Üretimi ve Oksidasyon Stabilitesinin Sağlanması
-
2001 - 2003 Sosislerde Yağ oranının azaltılması ve farklı formülasyonlarda diyet sosis”, BAP Y.Lisans, 2002.0121.03, Araştırmacı, 2004
-
2000 - 2002 Sardalya Marinatının Üretim ve Depolama Aşamasında Biyojen Amin İçeriğinin Belirlenmesi”, BAP Arastırma Projesi, 20.01.0104.10, araştırmacı, 2002
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kaynakcı E., Yerlikaya Kebapçıoğlu P., Gökoğlu N. (Yürütücü)