Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor TÜKETİME HAZIR BİR SU ÜRÜNÜ OLAN ŞUŞİ'NİN DONDURARAK MUHAFAZA OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÖKOĞLU N. (Yürütücü), GÜMÜŞ B., Ceylan A., YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., SOLAK E.
-
2023 - Devam Ediyor Sousvide Yöntemi ile Pişirilmiş Tüketime Hazır Karideslerin Litopenaeus vannamei Mikrobiyolojik Kimyasal Duyusal Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi ve Görsel Kalite Özelliklerinin Bilgisayarlı Resim Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi
-
2018 - 2022 ANTİMELANOTİK AJANLAR İLAVE EDİLEREK ÜRETİLEN BUZ İLE MUHAFAZANIN KARİDESLERDE ENZİMATİK KARARMA (MELANOSİS) VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2018 - 2022 Sous-vide pişirme tekniğinin su ürünlerine uygulanması ve pişirme parametrelerinin ürünlerin mikrobiyal, fiziksel, kimyasal, duyusal ve besinsel kalitesi üzerine etkilerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÖKOĞLU N. (Yürütücü), Toktaş B., YATMAZ H. A., Ceylan A., KORUN J.
-
2018 - 2021 Vakum altında pişirme (Sous-Vide) Yöntemi Kullanılarak Pişirilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatlarının Duyusal Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2018 - 2020 The quality alterations of rainbow trout mince treated with transglutaminase Shelflife extension of fish fillets by spraying with MTGase
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), Tokay F. G., UÇAK İ., YATMAZ H. A., GÖKOĞLU N.
-
2017 - 2020 Effect of bromelain and papain enzymes addition on physicochemical and textural properties of squid (Loligo vulgaris)
-
2017 - 2019 Farklı Dondurma ve Çözdürme Yöntemlerinin Kırmızı Karides (Aristomorphea folicea)'in Kalitesi Üzerinde Etkileri
-
2017 - 2018 Effects of marinating time acetic acid and salt concentrations on the quality of little tunny fish Euthynnus alletteratus fillet
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TOPUZ O. K. (Yürütücü), UÇAK İ., GÖKOĞLU N., YERLİKAYA P., GÜMÜŞ B.
-
2016 - 2018 Suppression of the formation of biogenic amines in mackerel mince by microbial transglutaminase
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), GÖKOĞLU N., BENJAKUL S., UÇAK İ., YATMAZ H. A.
-
2016 - 2018 KRİYOPROTEKTAN MADDE KULLANIMININ ÇOKLU DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME UYGULANMIŞ BALIKLARDA KALİTEYE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2015 - 2018 Fiziksel ve Kimyasal Yöntemler Kullanılarak Yumuşatılan Kafadan Bacaklılar Ahtapot Kalamar Mürekkep Balığı Kaslarının Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
-
2015 - 2016 YÜKSEK HİDROSTATİK BASINC UYGULAMASININ BALIK MARİNATINDA PSİKROTOLERANT BİYOJEN AMİN ÜRETEN BAKTERİLER VE BİYOJEN AMİN OLUŞUMU ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2013 - 2014 Transglutaminaz Enzimi Ilavesinin Balık Kıymalarında Biyojen Amin Oluşumunun baskılanması Üzerine Etkisi
-
2010 - 2011 Hamsi Yağı ile Zenginleştirilmiş Emülsiyon Üretimi ve Oksidasyon Stabilitesinin Sağlanması
-
2001 - 2003 Sosislerde Yağ oranının azaltılması ve farklı formülasyonlarda diyet sosis”, BAP Y.Lisans, 2002.0121.03, Araştırmacı, 2004
-
2000 - 2002 Sardalya Marinatının Üretim ve Depolama Aşamasında Biyojen Amin İçeriğinin Belirlenmesi”, BAP Arastırma Projesi, 20.01.0104.10, araştırmacı, 2002