SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Antalya Yöresinde Bazı Otel Yemeklerinde Staphylococcus aureus Enterotoksini Araştırılması
Türk Mikrobiyol Cem Derg
, cilt.46, sa.3, ss.122-127, 2016 (Hakemli Dergi)
GÜVENİLİR GIDA SAĞLIKLI YAŞAM
TARIMDA SON NOKTA (AKDENİZ'İN GIDA TARIM VE HAYVANCILIK DERGİSİ)
, cilt.1, sa.3, ss.37, 2014 (Hakemsiz Dergi)
ANTALYA İL MERKEZİNDE TÜKETİME SUNULAN ÇİĞ KÖFTELERİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN İNCELENMESİ
TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ
, cilt.34, sa.4, ss.257-261, 2004 (Hakemli Dergi)
DONDURMANIN MİKROBİYOLOJİSİ
BİZİM MARKET
, cilt.1, ss.48-49, 2004 (Hakemli Dergi)
SURVİVAL CHARACTERICTICS OF SOME PATHOGENİC BACTERİA IN VANİLLA ICE CREAM AT DIFFERENT STORAGE PERIODS
TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ
, cilt.34, sa.34, ss.195-199, 2004 (Hakemli Dergi)
Survival Characteristics of Some Pathogenic Bacteria in Vanilla Ice Cream at Different Storage Periods
Türk Mikrobiyol Cem Derg
, sa.34, ss.195-199, 2004 (Hakemli Dergi)
ÇİĞ KÖFTENİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ VE FARKLI MUHAFAZA SICAKLIK VE SÜRELERİNDEKİ MİKROBİYAL DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
GIDA
, cilt.28, sa.5, ss.553-558, 2003 (Hakemli Dergi)
TAZEE ETTE BULUNAN MİKROORGANİZMALAR VE RAF ÖMRÜNÜN UZATILMASI
AKADEMİK GIDA
, cilt.1, sa.4, ss.21-26, 2003 (Hakemli Dergi)
ÇİĞ KÖFENİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ VE FARKLI MUHAFAZA SICAKLIK VE SÜRELERİNDEKİ MİKROBİYAL DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
GIDA
, cilt.28, sa.5, ss.553-558, 2003 (Hakemli Dergi)
ADLİ TIP ALANINDA DİYATOM ANALİZLERİNİN KULLANILMASI
EGE ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ DERGİSİ
, cilt.15, sa.3-4, ss.339-342, 1998 (Hakemli Dergi)
MCOBACTERIUM TUBERCULOSIS SUŞLARIININ BAZI ANTİTUBERKÜLOZ İLAÇLARA KARŞI IN VİTRO DUYARLILIĞI
TÜRK HİJYEN VE DENEYSEL BİYOLOJİ DERGİSİ
, cilt.48, sa.48, ss.253-256, 1991 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Investigation of S aureus enterotoxin in the meals of some hotels in Antalya Turkey
3rd World Congress and Expo on Applied Microbiology, 07 Kasım 2016
Investigation of Staphylococcus aureus enterotoxin in the meals of some hotels in Antalya,Turkey
3rd World Congress and Expo on Applied Microbiology, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 7 - 09 Kasım 2016, cilt.8, sa.6, ss.30
Microbial quality of some fish from several markets in Antalya
FABA 2016, 03 Kasım 2016
İnvistagation of antimicrobial activities of sideritis species
the third international symposium on traditional foods from adriatic to caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Mineralli su ve kaynak suyunun sağlığımıza Faydaları
2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.166