Akademik Unvanlar
-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2000 - 2003 Öğretim Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Zitaat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1987 - 1999 Uzman
Akdeniz Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Mikrobiyoloji Anabilim Dalı
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
Antalya / Manavgat’ta üretilen peynir türlerinin ve bu peynirlerin üretiminde kullanılan sütün mikrobiyolojik kriterlere uygunluğunun belirlenmesi
YILDIRIM İ. (Danışman)
-
BAZI SİDERİTİS TÜRLERİNİN ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİNİN ARAŞTIRILMASI
İ.KOYUNCU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
ÇİĞ VE PASTÖRİZE SÜTTEN ÜRETİLEN BEYAZ PEYNİRLERİN ÜRETİMİ VE OLGUNLAŞMA DÖNEMLERİNDE STAFİLOKOKAL ENTEROTOKSİN MİKTARININ BELİRLENMESİ
S.MİLCİ(Öğrenci), Doktora, 2008 -
Sodyum tuzlarının farklı koşullarda muhafaza edilen kırmızı etlerde bulunan mikroorganizmalar üzerindeki inhibisyon etkilerinin incelenmesi
YILDIRIM İ. (Danışman)
-
SODYUM TUZLARININ FARKLI KOŞULLARDA MUHAFAZA EDİLEN KIRMIZI ETLERDE BULUNAN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNDEKİ İNHİBİTÖR ETKİNİN İNCELENMESİ
N.TARCAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
ÇİĞ KÖFTENİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ VE FARKLI MUHAFAZA SICAK VE SÜREDE MİKROBİYOLOJİK DEĞİŞİMLER
S.UZNLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
Çiğköftenin mikrobiyolojik kalitesi ve farklı muhafaza sıcaklık ve sürelerindeki mikrobiyal değişiminin incelenmesi
YILDIRIM İ. (Danışman)