SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
4
4. A bibliometric overview of the International Journal of Gastronomy and Food Science: To where is gastronomy research evolving?
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE
, cilt.28, sa.28, ss.100543, 2022 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
8
5. Restoran Aydınlatmasının Menüden Yemek Seçimine Etkisi
International Journal of Social Sciences and Education Research
, cilt.6, sa.1, ss.54-66, 2020 (Hakemli Dergi)
6. Planlı Davranış Teorisi Kapsamında Sokak Yemeği Yeme Niyetinin Ölçülmesi: Mersin Örneği
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, cilt.16, sa.3, ss.383-397, 2019 (Hakemli Dergi)
7. Menü Tasarımının Yemek Seçim Kararına Etkisi Üzerine Bir Değerlendirme
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.4, ss.900-913, 2018 (Hakemli Dergi)
8. Televizyonda Yayınlanan Gıda Reklamlarında Gıda Güvenliğine Yapılan Vurgunun Tespit Edilmesi
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.265-275, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
16
3. An Analysis of the Professional Competencies of Gastronomy and Culinary Arts Undergraduate Students
HoReCa4VET for Sustainable Development, Radom, Polonya, 9 - 10 Mayıs 2023, ss.111-126, (Tam Metin Bildiri)
4. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Etik Gıda Tercihlerinin İncelenmesi
3rd International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Türkiye, 28 Eylül 2022, (Özet Bildiri)
5. Turizmde İnsan Kaynakları Temelinde Sektör ve Akademi Uyumu: Karşılaştırmalı Bir Analiz
3rd International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Türkiye, 28 Eylül 2022, (Özet Bildiri)
8. Fast-Casual Bir İşletmede Tüketici Odaklı Ürün Geliştirme Süreci
Gastronomi,Beslenme ve Gıda Teknolojileri Ulusal Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 02 Eylül 2021, (Yayınlanmadı)
10. An Evaluation of Digital Menu Types and Their Advantages
International Symposium on Business Administration and Economics, Ankara, Türkiye, 04 Haziran 2020, (Özet Bildiri)
11. Restoran Aydınlatmasının Menüden Yemek Seçimine Etkisi
Futourism 3. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.524-531, (Tam Metin Bildiri)
16. Destinasyon Markası Pazarlamasında Gastronomi Turizminin Önemi: Gaziantep İline Dair Bir Analiz
II. Eko-Gastronomi Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 13 - 14 Nisan 2015, ss.13, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
18
8. Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (GMS) Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin İstihdam Edilebilirlik Algılarını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
Green Inspiration, Yazıcıoğlu, İ.; Küçükergin, F.N.; Şimşek, E., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.103-119, 2023
9. Evaluation of Gastronomic Elements in the “Zengin Mutfağı” Movie from Semiotics Perspective
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, YAZICIOĞLU, İrfan; Işın, Alper; YAYLA,Özgür; Bayram,Fuat; Bölükbaş, Rabia, Editör, Peter Lang Ag, ss.69-78, 2023
10. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (GMS) ALANINDA EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİN İSTİHDAM EDİLEBİLİRLİK ALGILARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN İNCELENMESİ
YEŞİL İLHAM, Yazıcıoğlu, İrfan; Küçükergin, Fulden Nuray; Şimşek, Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.103-119, 2023
12. Effects of Music in the Food and Beverage Industry
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan Yazıcıoğlu,Alper Işın,Özgür Yayla, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.29-45, 2021
13. Effects of Music in the Food and Beverage Industry
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, Yazıcıoğlu,İ.; Işın,A.;Yayla,Ö., Editör, Peter Lang, Berlin, ss.29-45, 2021
17. Gastronomy in Tourism Marketing
Tourism and Hospitality Studies, Yazıcıoğlu, İrfan, Yayla,Özgür, Işın, Alper , Çetin, Turhan, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.185-197, 2020
18. Dijital Menü Planlaması
Turizm 4.0 Dijital Dönüşüm, Sezgin, Mete Özdemir Akgül, Seda Atar, Ayşe, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.81-98, 2019