SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A bibliometric overview of the International Journal of Gastronomy and Food Science: To where is gastronomy research evolving?
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE
, cilt.28, sa.28, ss.100543, 2022 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Restoran Aydınlatmasının Menüden Yemek Seçimine Etkisi
International Journal of Social Sciences and Education Research
, cilt.6, sa.1, ss.54-66, 2020 (Hakemli Dergi)
Planlı Davranış Teorisi Kapsamında Sokak Yemeği Yeme Niyetinin Ölçülmesi: Mersin Örneği
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, cilt.16, sa.3, ss.383-397, 2019 (Hakemli Dergi)
Menü Tasarımının Yemek Seçim Kararına Etkisi Üzerine Bir Değerlendirme
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.4, ss.900-913, 2018 (Hakemli Dergi)
Televizyonda Yayınlanan Gıda Reklamlarında Gıda Güvenliğine Yapılan Vurgunun Tespit Edilmesi
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.265-275, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
An Analysis of the Professional Competencies of Gastronomy and Culinary Arts Undergraduate Students
HoReCa4VET for Sustainable Development, Radom, Polonya, 9 - 10 Mayıs 2023, ss.111-126
Kitap & Kitap Bölümleri
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (GMS) Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin İstihdam Edilebilirlik Algılarını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
Green Inspiration, Yazıcıoğlu, İ.; Küçükergin, F.N.; Şimşek, E., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.103-119, 2023
Evaluation of Gastronomic Elements in the “Zengin Mutfağı” Movie from Semiotics Perspective
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, YAZICIOĞLU, İrfan; Işın, Alper; YAYLA,Özgür; Bayram,Fuat; Bölükbaş, Rabia, Editör, Peter Lang Ag, ss.69-78, 2023
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (GMS) ALANINDA EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİN İSTİHDAM EDİLEBİLİRLİK ALGILARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN İNCELENMESİ
YEŞİL İLHAM, Yazıcıoğlu, İrfan; Küçükergin, Fulden Nuray; Şimşek, Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.103-119, 2023
Effects of Music in the Food and Beverage Industry
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan Yazıcıoğlu,Alper Işın,Özgür Yayla, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.29-45, 2021
Effects of Music in the Food and Beverage Industry
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, Yazıcıoğlu,İ.; Işın,A.;Yayla,Ö., Editör, Peter Lang, Berlin, ss.29-45, 2021
Gastronomy in Tourism Marketing
Tourism and Hospitality Studies, Yazıcıoğlu, İrfan, Yayla,Özgür, Işın, Alper , Çetin, Turhan, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.185-197, 2020
Dijital Menü Planlaması
Turizm 4.0 Dijital Dönüşüm, Sezgin, Mete Özdemir Akgül, Seda Atar, Ayşe, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.81-98, 2019