Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

An Analysis of the Professional Competencies of Gastronomy and Culinary Arts Undergraduate Students

HoReCa4VET for Sustainable Development, Radom, Polonya, 9 - 10 Mayıs 2023, ss.111-126

Destinasyon Markası Pazarlamasında Gastronomi Turizminin Önemi

2. Eko-Gastronomi Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 13 - 14 Nisan 2015, cilt.640, ss.14
Kitap & Kitap Bölümleri

TURİZMDE TEKNOLOJİK GELİŞMELER

Turizmde Güncel Gelişmeler ve Araştırmalar, YAYLA ÖZGÜR, Editör, Çizgi Yayınevi, Konya, ss.414-424, 2024

Nöropazarlama ve Turizm

TEORİ VE UYGULAMALARLA TURİZM ARAŞTIRMALARI, ERGÜN GÖZDE SEVAL, TARINÇ ABDULLAH, Editör, Çizgi Yayınevi, Konya, ss.242-253, 2024

Öğrenilmiş Güçlülük: Gastronomi Sektörü Perspektifinden Kavramsal Bir Değerlendirme

Turizmde Güncel Gelişmeler ve Araştırmalar, YAYLA ÖZGÜR, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, ss.404-413, 2024

GASTRONOMİ VE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ: KARS KAZEVİ ÖRNEĞİ

Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches, GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.191-203, 2024

Turizm ve Ağırlama Alanında Menü Çalışmalarının İncelenmesi (1984-2024)

Teori ve Uygulamalarla Turizm Araştırmaları, ERGÜN GÖZDE SEVAL, TARINÇ ABDULLAH, Editör, Çizgi Yayınevi, Konya, ss.29-53, 2024

ÖĞRENİLMİŞ GÜÇLÜLÜK: GASTRONOMİ SEKTÖRÜ PERSPEKTİFİNDEN KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME

Turizmde Güncel Gelişmeler ve Araştırmalar, YAYLA ÖZGÜR, Editör, Çizgi Yayınevi, Konya, ss.404-413, 2024

GASTRONOMİ VE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ: KARS KAZEVİ ÖRNEĞİ

TOURISM ENTREPRENEURSHIP: INNOVATIVE APPROACHES, GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY, Ankara, ss.192-204, 2024

Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (GMS) Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin İstihdam Edilebilirlik Algılarını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi

Green Inspiration, Yazıcıoğlu, İ.; Küçükergin, F.N.; Şimşek, E., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.103-119, 2023

Evaluation of Gastronomic Elements in the “Zengin Mutfağı” Movie from Semiotics Perspective

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, YAZICIOĞLU, İrfan; Işın, Alper; YAYLA,Özgür; Bayram,Fuat; Bölükbaş, Rabia, Editör, Peter Lang Ag, ss.69-78, 2023

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (GMS) ALANINDA EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİN İSTİHDAM EDİLEBİLİRLİK ALGILARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN İNCELENMESİ

YEŞİL İLHAM, Yazıcıoğlu, İrfan; Küçükergin, Fulden Nuray; Şimşek, Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.103-119, 2023

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Girişimcilik Niyetinin İncelenmesi

Güncel Turizm Konuları, Cihangir Emine, Can Ali Selçük, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.171-189, 2022

Effects of Music in the Food and Beverage Industry

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan Yazıcıoğlu,Alper Işın,Özgür Yayla, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.29-45, 2021

Effects of Music in the Food and Beverage Industry

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, Yazıcıoğlu,İ.; Işın,A.;Yayla,Ö., Editör, Peter Lang, Berlin, ss.29-45, 2021

Diyarbakır

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu,İ.; Sormaz,Ü; Canbolat,C., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.351-358, 2021

Gastronomi 4.0

Geleceğin Restoranları, Çalışkan, Gültekin; Yıldırım, Gülsün, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-13, 2021

GASTRONOMİ 4.0

GELECEĞİN RESTORANLARI, GÜLTEKİN ÇALIŞKAN, GÜLSÜN YILDIRIM, Editör, DETAY YAYINEVİ, Ankara, ss.1-13, 2021

Gastronomy in Tourism Marketing

Tourism and Hospitality Studies, Yazıcıoğlu, İrfan, Yayla,Özgür, Işın, Alper , Çetin, Turhan, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.185-197, 2020

Dijital Menü Planlaması

Turizm 4.0 Dijital Dönüşüm, Sezgin, Mete Özdemir Akgül, Seda Atar, Ayşe, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.81-98, 2019