GASTRONOMİ VE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ: KARS KAZEVİ ÖRNEĞİ


GÜNERİ B., ŞAHİN E.

Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches, GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.191-203, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.191-203
  • Editörler: GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Editör
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet