Journal articles indexed in SCI, SSCI, and AHCI
A bibliometric overview of the International Journal of Gastronomy and Food Science: To where is gastronomy research evolving?
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE
, vol.28, no.28, pp.100543, 2022 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
QR Menü Kullanımı Kapsamında Restoranlarda Yenilikçi Uygulamaların Hizmet Kalitesine ve Restoran İmajına Etkisi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.10, no.3, pp.1745-1768, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
Restoran Aydınlatmasının Menüden Yemek Seçimine Etkisi
International Journal of Social Sciences and Education Research
, vol.6, no.1, pp.54-66, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
Planlı Davranış Teorisi Kapsamında Sokak Yemeği Yeme Niyetinin Ölçülmesi: Mersin Örneği
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, vol.16, no.3, pp.383-397, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Menü Tasarımının Yemek Seçim Kararına Etkisi Üzerine Bir Değerlendirme
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.6, no.4, pp.900-913, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
Televizyonda Yayınlanan Gıda Reklamlarında Gıda Güvenliğine Yapılan Vurgunun Tespit Edilmesi
Turizm Akademik Dergisi
, vol.5, no.1, pp.265-275, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
An Analysis of the Professional Competencies of Gastronomy and Culinary Arts Undergraduate Students
HoReCa4VET for Sustainable Development, Radom, Poland, 9 - 10 May 2023, pp.111-126
Books
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (GMS) Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin İstihdam Edilebilirlik Algılarını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
in: Green Inspiration, Yazıcıoğlu, İ.; Küçükergin, F.N.; Şimşek, E., Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.103-119, 2023
Evaluation of Gastronomic Elements in the “Zengin Mutfağı” Movie from Semiotics Perspective
in: Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, YAZICIOĞLU, İrfan; Işın, Alper; YAYLA,Özgür; Bayram,Fuat; Bölükbaş, Rabia, Editor, Peter Lang Ag, pp.69-78, 2023
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (GMS) ALANINDA EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİN İSTİHDAM EDİLEBİLİRLİK ALGILARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN İNCELENMESİ
in: YEŞİL İLHAM, Yazıcıoğlu, İrfan; Küçükergin, Fulden Nuray; Şimşek, Erdem, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.103-119, 2023
Effects of Music in the Food and Beverage Industry
in: Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan Yazıcıoğlu,Alper Işın,Özgür Yayla, Editor, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, pp.29-45, 2021
Effects of Music in the Food and Beverage Industry
in: Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, Yazıcıoğlu,İ.; Işın,A.;Yayla,Ö., Editor, Peter Lang, Berlin, pp.29-45, 2021
Gastronomy in Tourism Marketing
in: Tourism and Hospitality Studies, Yazıcıoğlu, İrfan, Yayla,Özgür, Işın, Alper , Çetin, Turhan, Editor, Peter Lang, Berlin, pp.185-197, 2020
Dijital Menü Planlaması
in: Turizm 4.0 Dijital Dönüşüm, Sezgin, Mete Özdemir Akgül, Seda Atar, Ayşe, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.81-98, 2019