SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
3
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
7
1. Production of Ice Cream with Carob Bean Pekmez (Molasses)
International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology
, cilt.3, sa.1, ss.28-32, 2018 (Hakemli Dergi)
4. Uraz, T. Samsun'da tüketime sunulan beyaz peynirlerin TS 591 açısından kimyevi nitelikleri
Standard
, sa.328, ss.23-28, 1989 (Hakemli Dergi)
5. Uraz, T. Samsun il merkezinde tüketime sunulan beyaz peynirlerin duyusal nitelikler bakımından standarda uygunluğu üzerinde bir araştırma
Standard
, sa.324, ss.42-46, 1988 (Hakemsiz Dergi)
6. Oysun, G. Laktoperoksidaz/Tiyosiyanat/Hidrojen peroksit sistemi aktivasyonunun beyaz peynirin bazı özellikleri üzerine etkisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.177-194, 1988 (Hakemli Dergi)
7. Oysun, G.Peynirsuyu proteininin farklı PH derecelerinde ısı ile denatürasyonu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.51-62, 1988 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
20
1. Microbial oil production from whey by using Mortierella ramanniana
NABEC, Maine, Amerika Birleşik Devletleri, 31 Ağustos - 03 Eylül 2016, ss.1, (Özet Bildiri)
2. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2, (Tam Metin Bildiri)
3. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, ss.20, (Özet Bildiri)
4. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2, (Tam Metin Bildiri)
5. Physical, Chemical, Microbiological and Organoleptic Properties of Probiotic Yoghurt
5th NIZO Dairy Conference Prospects for Flavour Formation and Perception, Hollanda, 1 - 04 Temmuz 2007, cilt.1, ss.10, (Özet Bildiri)
6. Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.175-178, (Tam Metin Bildiri)
7. Single Cell Oils
1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.221, (Tam Metin Bildiri)
8. Kefir ve kefirin sağlık üzerine etkileri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.257-262, (Tam Metin Bildiri)
9. Demir, M. Kefir ve kefirin sağlık üzerine etkileri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.257-262, (Tam Metin Bildiri)
10. Farklı şekillerde buzdolabı sıcaklığında saklanan kefir danelerinin asit geliştirme yeteneklerinin belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.15, (Tam Metin Bildiri)
11. Göncü, A. Laktuloz ve kullanım amaçları
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.34, (Özet Bildiri)
12. Demir, M. Production of kefir ice cream and the physical, chemical, microbiological and organoleptic properties of produced ıce cream
TÜBİTAK Recent developments in dairy science and technology international symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.306-312, (Tam Metin Bildiri)
13. Production of kefir ice-cream and the physical, chemical, microbiological and organoleptic properties of produced ice-creams
International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.306-312, (Tam Metin Bildiri)
14. Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.59, (Özet Bildiri)
15. Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.59, (Özet Bildiri)
16. Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.59, (Özet Bildiri)
17. Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003, ss.51-56, (Tam Metin Bildiri)
18. Küçükçetin, A. Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen kefirlerin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinde meydana gelen değişimler
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2000, ss.363-373, (Tam Metin Bildiri)
19. Farklı Sıcaklıklarda Muhafaza Edilen Kefirlerin Duyusal, Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler.
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2000, ss.363-373, (Tam Metin Bildiri)
20. Farklı Sıcaklıklarda Muhafaza Edilen Kefirlerin Duyusal, Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler.
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, (Tam Metin Bildiri)