Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Microbial oil production from whey by using Mortierella ramanniana

NABEC, Maine, Amerika Birleşik Devletleri, 31 Ağustos - 03 Eylül 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2

Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, ss.20, (Özet Bildiri)

Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2, (Tam Metin Bildiri)

Physical, Chemical, Microbiological and Organoleptic Properties of Probiotic Yoghurt

5th NIZO Dairy Conference Prospects for Flavour Formation and Perception, Hollanda, 1 - 04 Temmuz 2007, cilt.1, ss.10, (Özet Bildiri)

Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.175-178

Single Cell Oils

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.221, (Tam Metin Bildiri)

Kefir ve kefirin sağlık üzerine etkileri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.257-262

Demir, M. Kefir ve kefirin sağlık üzerine etkileri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.257-262, (Tam Metin Bildiri)

Göncü, A. Laktuloz ve kullanım amaçları

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.34

Demir, M. Production of kefir ice cream and the physical, chemical, microbiological and organoleptic properties of produced ıce cream

TÜBİTAK Recent developments in dairy science and technology international symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.306-312, (Tam Metin Bildiri)

Production of kefir ice-cream and the physical, chemical, microbiological and organoleptic properties of produced ice-creams

International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.306-312, (Tam Metin Bildiri)

Küçükçetin, A. Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen kefirlerin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinde meydana gelen değişimler

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2000, ss.363-373, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

30

Atıf (WoS)

82

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

96

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

2

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları