Akademik Unvanlar
-
1997 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2017 - Devam Ediyor Fen Bilimleri Enstitüsü Uzmanlar Grubu Alt Komisyon Üyeliği
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
-
2013 - Devam Ediyor Burs ve Sosyal Hizmetler Komisyon Üyeliği
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
Yenilebilir Kıvamda Üretilen Meyveli Kefirlerin Fizikokimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
G.AK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Kurumadde Oranları Farklı Sütlerden Starter Kültür ve Dane İle Üretilen Set Tipi Kefirlerin Duyusal, Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
-
Peyniraltı Suyundan Mikrobiyel Yağ Üretimi ve Üretilen Yağların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
M.DEMİR(Öğrenci), Doktora, 2010 -
Cynara cardunculus L. Bitkisinden Elde Edilen Cardosin ve Rennin Enzimleriyle Üretilen Beyaz Peynirlerin Olgunlaşma Sürecinde Kimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özelliklerinde Meydana Gelen Değişimlerin Belirlenmesi
A.GÖNCÜ(Öğrenci), Doktora, 2009 -
Keçiboynuzu Pekmezli Dondurma Üretiminde Kullanılan Karragenan, Ksantan ve Keçiboynuzu Zamklarının Dondurmaların Kaliteleri Üzerine Etkisi
-
Starter Kültür ve Dane İle Üretilen Kefirlerden Yapılan Meyveli Dondurmalarda Depolama Sürecinde Meydana Gelen Değişimler
-
Kefir Dondurması Üretimi ve Üretilen Dondurmaların Duyusal, Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
-
Starter Kültür Olarak Kefir, Yoğurt ve İthal Peynir Kültürü Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirlerin Duyusal ve Kimyasal Özellikleri
A.GÖNCÜ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001 -
Starter öncü olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri
ALPKENT Z. (Danışman)
-
Farklı Oranlarda Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium bifidum Katılmış Yoğurt Kültürüyle Üretilen Yoğurtların Özellikleri ve Bunların Depolama Sırasındaki Değişimi
G.ANIL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1998