-
1988 - 1994 Doktora
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Türkiye
-
1985 - 1987 Yüksek Lisans
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi, Türkiye
-
1979 - 1984 Lisans
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi, Türkiye
-
1993 Doktora
Değişik oranlarda hidrojen peroksit katılarak farklı ısıl işlem uygulanmış sütlerden beyaz peynir yapımı ve işlenen peynirlerin bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
-
1987 Yüksek Lisans
Kış aylarında Samsun il merkezinde tüketime sunulan beyaz peynirlerin tüzük ve standarda uygunluğu üzerinde araştırmalar
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi
-
B1 Orta İngilizce