Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri
  • 1988 - 1994 Doktora

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Türkiye

  • 1985 - 1987 Yüksek Lisans

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi, Türkiye

  • 1979 - 1984 Lisans

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi, Türkiye

Yaptığı Tezler
  • 1993 Doktora

    Değişik oranlarda hidrojen peroksit katılarak farklı ısıl işlem uygulanmış sütlerden beyaz peynir yapımı ve işlenen peynirlerin bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi

  • 1987 Yüksek Lisans

    Kış aylarında Samsun il merkezinde tüketime sunulan beyaz peynirlerin tüzük ve standarda uygunluğu üzerinde araştırmalar

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi

Yabancı Diller
  • B1 Orta İngilizce