Academic Titles
-
2009 - Continues Professor
Akdeniz University, Faculty of Aquaculture, Department of Fisheries Fishing And Processing Technology
-
2002 - 2009 Professor
Akdeniz University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering
-
1999 - 2002 Associate Professor
Akdeniz University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering
-
1996 - 1999 Associate Professor
Istanbul University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
1993 - 1997 Assistant Professor
Istanbul University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
1989 - 1993 Expert
Istanbul University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
Managerial Experience
-
2024 - Continues Head of Department
Akdeniz University, Faculty Of Aquaculture, Department Of Fisheries Fishing And Processing Technology
-
2022 - Continues Faculty Board Member
Akdeniz University, Faculty Of Aquaculture, Department Of Fisheries Fishing And Processing Technology
-
2021 - Continues Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz University, Faculty of Aquaculture, Department of Fisheries Fishing And Processing Technology
-
2021 - Continues Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz University, Faculty of Aquaculture, Department of Fisheries Fishing And Processing Technology
-
2020 - Continues Fakülte Kurulu Üyesi
Akdeniz University, Faculty of Aquaculture, Department of Fisheries Fishing And Processing Technology
-
2009 - Continues Head of Department
Akdeniz University, Faculty of Aquaculture, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2021 - 2022 Head of Department
Akdeniz University, Faculty of Aquaculture, Department of Fisheries Fishing And Processing Technology
-
2009 - 2018 Head of Department
Akdeniz University, Faculty of Aquaculture, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2009 - 2016 Board Member
Akdeniz University, Faculty of Aquaculture
-
2009 - 2016 Member of the Senate
Akdeniz University
-
2009 - 2016 University Executive Board Member
Akdeniz University
-
2009 - 2016 Head of Department
Akdeniz University, Institute of Science
-
2009 - 2016 Dean
Akdeniz University, Faculty of Aquaculture
-
2006 - 2009 Deputy Head of Department
Akdeniz University, Faculty of Agriculture, Gıda Mühendisliği
-
1997 - 1999 Academic Board Member
Istanbul University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
Courses
-
Undergraduate Et Teknolojisi
-
Postgraduate Dondurulmuş Su Ürünleri Teknolojisi
-
Undergraduate Su ürünlerinde Kalite Kontrol
-
Undergraduate Su Ürünleri Mühendisliğine Giriş
-
Doctorate Su Ürünleri Muhafazasında Soğuk Zincir Uygulamaları
-
Doctorate Kabuklu Su ürünleri İleme Teknolojisi
-
Undergraduate Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Doctorate Su Ürünlerinde Minimal İşleme Teknikleri
-
Undergraduate Besin Mikrobiyolojisi
-
Doctorate Su Ürünleri İşletmelerinde Kalite Güvenliği
-
Doctorate Su Ürünleri İşlemede Özel Konular
-
Undergraduate Mesleki Yabancı Dil
Advising Theses
-
FARKLI ASİT VE TUZ KONSANTRASYONLARINDA HAZIRLANAN BALIK MARİNATININ OLGUNLAŞMA SIRASINDAKİ FİZİKOKİMYASAL DEĞİŞİMLERİNİN İNCELENMESİ
Gökoğlu N. (Advisor)
Y.Kürşad(Student), Postgraduate, Continues -
Sous-vide pişirme tekniğinin kalamar (Loligo vulgarsi) kasının tekstür ve fizikokimyasal özelliklerine etkisinin araştırılması
Gökoğlu N. (Advisor)
A.Ceylan(Student), Postgraduate, 2021 -
Farklı Dondurma ve Çözdürme Yöntemlerinin Kırmızı Karides (Aristaeomorpha foliacea)'in Kalitesi Üzerinde Etkileri
A.Tuğçe(Student), Postgraduate, 2019 -
Bazı İndirgen Ajanların Farklı Karides Türlerinde Enzimatik Kararmayı (Melanosisi) Önleyici Etkisinin Araştırılması
B.TOKTAŞ(Student), Postgraduate, 2018 -
KRİYOPROTEKTAN MADDE KULLANIMININ ÇOKLU DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME UYGULANMIŞ BALIKLARDA KALİTEYE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
H.Aydan(Student), Doctorate, 2018 -
Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamasının Balık Marinatında Psikrotolerant Biyojen Amin Üreten Bakteriler ve Biyojen Amin Oluşumu Üzerine Etkileri
İ.UÇAK(Student), Doctorate, 2015 -
Benekli karides (Metapenaeus monoceros) ve kırmızı karides (Aristaeomorpha foliacea) etinin çerez gıda üretiminde kullanımı ve üretim parametrelerinin ürün kalitesi üzerine etkilerinin incelenmesi
O.Kadir(Student), Doctorate, 2011 -
Farklı sıcaklık ve sürelerde dondurma işleminin hamsi balığında yağ oksidasyonuna etkileri
I.Aydın(Student), Postgraduate, 2011 -
Bazı bitki ekstratlarının karideslerde kararma ve kalite değişimleri üzerine etkileri
GÖKOĞLU N. (Advisor)
-
Bazı bitki ekstraktlarının dondurulmuş palamut balığı (Sarda sarda) Filetolarının fiziksel, kimyasal ve duyusal niteliklerine etkisinin incelenmesi
-
Farklı pişirme yöntemlerinin hamsi balığının besinsel ve kalite özelliklerine etkisinin incelenmesi
GÖKOĞLU N. (Advisor)
-
Sosis üretiminde HACCP sisteminin uygulanması ile ilgili mikrobiyolojik parametrelerin ve kritik kontrol noktalarının belirlenmesi
E.GÜNGÖR(Student), Postgraduate, 2005 -
Sosislerin yağ oranının azaltılması ve farklı formülasyonlarda diyet sosis üretiminin denenmesi
-
Mavi yengeç (Callinectes sapidus) etinin kimyasal kompozisyonunun ve dondurulmuş depolama sırasında kalite değişimlerinin belirlenmesi
-
Ton balığının (katsuwonus pelamis, L.1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi
T.BAYGAR(Student), Doctorate, 1999 -
Soğukta saklanan midyelerin (Mytilus galloprovincialis lamarck 1819) kalite değişimlerinin incelenmesi
D.ARSLANCA(Student), Postgraduate, 1997 -
Pişirilmeye hazır midye (mytilus galloprovincialis lamarck 1819) ürünlerinin dondurularak saklanması ve dayanma süresinin belirlenmesi
N.ERKAN(Student), Postgraduate, 1996 -
Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri bakımından incelenmesi
T.BAYGAR(Student), Postgraduate, 1995 -
Sardalya balığının, Sardina pilchardus (Walbaum, 1792) soğukta depolanması sırasında yağında oluşan bozulmaların belirlenmesi
Ö.ÖZDEN(Student), Postgraduate, 1995