-
2009 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2002 - 2009 Prof. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1999 - 2002 Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1996 - 1999 Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
1993 - 1997 Yrd. Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
1989 - 1993 Uzman
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2009 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2021 - 2022 Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2009 - 2018 Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2009 - 2016 Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi
-
2009 - 2016 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2009 - 2016 Dekan
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
-
2009 - 2016 Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
-
2009 - 2016 Senato Üyesi
Akdeniz Üniversitesi
-
2006 - 2009 Bölüm Başkan Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1997 - 1999 Akademik Kurul Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
Lisans Et Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Dondurulmuş Su Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Su ürünlerinde Kalite Kontrol
-
Lisans Su Ürünleri Mühendisliğine Giriş
-
Doktora Su Ürünleri Muhafazasında Soğuk Zincir Uygulamaları
-
Doktora Kabuklu Su ürünleri İleme Teknolojisi
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Doktora Su Ürünlerinde Minimal İşleme Teknikleri
-
Lisans Besin Mikrobiyolojisi
-
Doktora Su Ürünleri İşletmelerinde Kalite Güvenliği
-
Doktora Su Ürünleri İşlemede Özel Konular
-
Lisans Mesleki Yabancı Dil
-
FARKLI ASİT VE TUZ KONSANTRASYONLARINDA HAZIRLANAN BALIK MARİNATININ OLGUNLAŞMA SIRASINDAKİ FİZİKOKİMYASAL DEĞİŞİMLERİNİN İNCELENMESİ
Gökoğlu N. (Danışman)
Y.Kürşad(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Sous-vide pişirme tekniğinin kalamar (Loligo vulgarsi) kasının tekstür ve fizikokimyasal özelliklerine etkisinin araştırılması
Gökoğlu N. (Danışman)
A.Ceylan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Farklı Dondurma ve Çözdürme Yöntemlerinin Kırmızı Karides (Aristaeomorpha foliacea)'in Kalitesi Üzerinde Etkileri
A.Tuğçe(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Bazı İndirgen Ajanların Farklı Karides Türlerinde Enzimatik Kararmayı (Melanosisi) Önleyici Etkisinin Araştırılması
B.TOKTAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
KRİYOPROTEKTAN MADDE KULLANIMININ ÇOKLU DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME UYGULANMIŞ BALIKLARDA KALİTEYE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
H.Aydan(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamasının Balık Marinatında Psikrotolerant Biyojen Amin Üreten Bakteriler ve Biyojen Amin Oluşumu Üzerine Etkileri
İ.UÇAK(Öğrenci), Doktora, 2015 -
Benekli karides (Metapenaeus monoceros) ve kırmızı karides (Aristaeomorpha foliacea) etinin çerez gıda üretiminde kullanımı ve üretim parametrelerinin ürün kalitesi üzerine etkilerinin incelenmesi
O.Kadir(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Farklı sıcaklık ve sürelerde dondurma işleminin hamsi balığında yağ oksidasyonuna etkileri
I.Aydın(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Bazı bitki ekstratlarının karideslerde kararma ve kalite değişimleri üzerine etkileri
GÖKOĞLU N. (Danışman)
-
Bazı bitki ekstraktlarının dondurulmuş palamut balığı (Sarda sarda) Filetolarının fiziksel, kimyasal ve duyusal niteliklerine etkisinin incelenmesi
-
Farklı pişirme yöntemlerinin hamsi balığının besinsel ve kalite özelliklerine etkisinin incelenmesi
GÖKOĞLU N. (Danışman)
-
Sosis üretiminde HACCP sisteminin uygulanması ile ilgili mikrobiyolojik parametrelerin ve kritik kontrol noktalarının belirlenmesi
E.GÜNGÖR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Sosislerin yağ oranının azaltılması ve farklı formülasyonlarda diyet sosis üretiminin denenmesi
-
Mavi yengeç (Callinectes sapidus) etinin kimyasal kompozisyonunun ve dondurulmuş depolama sırasında kalite değişimlerinin belirlenmesi
-
Ton balığının (katsuwonus pelamis, L.1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi
T.BAYGAR(Öğrenci), Doktora, 1999 -
Soğukta saklanan midyelerin (Mytilus galloprovincialis lamarck 1819) kalite değişimlerinin incelenmesi
D.ARSLANCA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1997 -
Pişirilmeye hazır midye (mytilus galloprovincialis lamarck 1819) ürünlerinin dondurularak saklanması ve dayanma süresinin belirlenmesi
N.ERKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1996 -
Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri bakımından incelenmesi
T.BAYGAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1995 -
Sardalya balığının, Sardina pilchardus (Walbaum, 1792) soğukta depolanması sırasında yağında oluşan bozulmaların belirlenmesi
Ö.ÖZDEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1995