SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
How does a Destination’s Food Image Serve the Common Targets of the UNESCO Creative Cities Network?
International Journal of Tourism Cities
, cilt.6, sa.4, ss.785-812, 2020 (ESCI)
Şef Adaylarının Niteliklerine İlişkin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.6, sa.3, ss.273-294, 2018 (Hakemli Dergi)
Şef Adaylarının Niteliklerine İlişkin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.6, sa.3, ss.273-294, 2018 (Hakemli Dergi)
Gastronomy Metaphors According to Restaurant Employees
Journal of Gastronomy and Tourism
, cilt.3, sa.1, ss.31-43, 2018 (Hakemli Dergi)
Turizm Destinasyonlarında Restoran Biçimleşmeleri: Kapadokya Bölgesi Üzerine Nitel Bir Araştırma
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.81-95, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Hedonism and Food Attributes When Consuming Street Foods: A Pilot Study
Taste of City Food and Place Marketing Conference, Antalya, Türkiye, 4 - 05 Ekim 2018, ss.10-11
Hedonism and Food Attributes When Consuming Street Foods: A Pilot Study
Taste of City Food and Place Marketing Conference, Antalya, Türkiye, 4 - 05 Ekim 2018, ss.10-11, (Özet Bildiri)
An Evaluation on Culinary Education in Turkey
Global Conference on Education and Research: Advances in Global Education and Research, Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Nisan 2018, ss.334-337, (Özet Bildiri)
An Evaluation on Culinary Education in Turkey
Global Conferenceon Education and Research (GLOCER 2018), Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Nisan 2018, ss.53-55
Çay ve Turizm İlişkisi: Kavramlar, Kaynaklar ve Uygulamalar
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.232, (Özet Bildiri)
Use of Foods with Geographical Indication in Menus of Restaurants
International Congress on Cultural Heritage and Tourism, Konya, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2017, ss.576, (Özet Bildiri)
The Role of Tipping in Server-Customer Interactions in Restaurants
Asia Pacific Social Science Conference, Seul, Güney Kore, 8 - 10 Ocak 2014, ss.588-599
Restoran Müşterilerinin Şikayet Davranışlarının Planlı Davranış Kuramı Çerçevesinde İncelenmesi Üzerine Bir Pilot Çalışma
14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, ss.688-709
Profesyonel Turist Rehberlerinin Bakış Açısıyla Kültür Yolları Ve Rotalarına İlişkin Sorunlar Ve Çözüm Önerileri: Antalya Örneği
8. Uluslararası Türk Kültürü Kongresi: Kültürel Miras, Eskişehir, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2013
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizminin Geliştirilmesinde Gastronomi Turizminin Rolü
XI. Geleneksel Turizm Paneli, Sakarya, Türkiye, 16 Nisan 2012, ss.151-174
Kitaplar
Vefa Zat: Türkiye’nin İlk Uluslararası Barmeni
Türk Turizmine Kanat Gerenler IV Gastronomi ve Eğlence İşletmecileri, Kozak N, Kozak M, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.257-266, 2020
Gastronomy and Tourism
Global Issues and Trends in Tourism, Avcıkurt, C.; Dinu, M.S.; Hacıoğlu, N.; Efe, R.; Soykan, A.; Tetik, N., Editör, St. Klıment Ohrıdskı Unıversıty Press, Sofya, ss.33-50, 2016
Ansiklopedide Bölümler
Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021
Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021
Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021
Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021
Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021
Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021
Diğer Yayınlar