SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
                3
            
            
        
                Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
                14
            
            4. How does a Destination’s Food Image Serve the Common Targets of the UNESCO Creative Cities Network?
                                            
                                                    International Journal of Tourism Cities
                                                , cilt.6, sa.4, ss.785-812, 2020 (ESCI)
                                            
                                                                                                                                                                
                                    
                                7. Şef Adaylarının Niteliklerine İlişkin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
                                            
                                                    JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
                                                , cilt.6, sa.3, ss.273-294, 2018 (Hakemli Dergi)
                                            
                                                                                                                                                                    
                                        
                                    
                                8. Şef Adaylarının Niteliklerine İlişkin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
                                            
                                                    JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
                                                , cilt.6, sa.3, ss.273-294, 2018 (Hakemli Dergi)
                                            
                                                                                                                                                                    
                                        
                                    
                                10. Gastronomy Metaphors According to Restaurant Employees
                                            
                                                    Journal of Gastronomy and Tourism
                                                , cilt.3, sa.1, ss.31-43, 2018 (Hakemli Dergi)
                                            
                                                                                                                                                                    
                                        
                                    
                                11. Turizm Destinasyonlarında Restoran Biçimleşmeleri: Kapadokya Bölgesi Üzerine Nitel Bir Araştırma
                                            
                                                    Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
                                                , cilt.28, sa.1, ss.81-95, 2017 (Hakemli Dergi)
                                            
                                                                                                                                                                    
                                        
                                    
                                
                Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
                55
            
            4. Hedonism and Food Attributes When Consuming Street Foods: A Pilot Study
Taste of City Food and Place Marketing Conference, Antalya, Türkiye, 4 - 05 Ekim 2018, ss.10-11, (Özet Bildiri)                                                                                                                                                                
                                    
                                5. Hedonism and Food Attributes When Consuming Street Foods: A Pilot Study
Taste of City Food and Place Marketing Conference, Antalya, Türkiye, 4 - 05 Ekim 2018, ss.10-11, (Özet Bildiri)                                                                                                                                                                
                                    
                                8. An Evaluation on Culinary Education in Turkey
Global Conference on Education and Research: Advances in Global Education and Research, Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Nisan 2018, ss.334-337, (Özet Bildiri)                                                                                                                                                                
                                    
                                9. An Evaluation on Culinary Education in Turkey
Global Conferenceon Education and Research (GLOCER 2018), Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Nisan 2018, ss.53-55, (Özet Bildiri)                                                                                                                                                                
                                    
                                13. Çay ve Turizm İlişkisi: Kavramlar, Kaynaklar ve Uygulamalar
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.232, (Özet Bildiri)                                                                                                                                                                
                                    
                                19. Use of Foods with Geographical Indication in Menus of Restaurants
International Congress on Cultural Heritage and Tourism, Konya, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2017, ss.576, (Özet Bildiri)                                                                                                                                                                
                                    
                                40. The Role of Tipping in Server-Customer Interactions in Restaurants
Asia Pacific Social Science Conference, Seul, Güney Kore, 8 - 10 Ocak 2014, ss.588-599, (Tam Metin Bildiri)                                                                                                                                                                
                                    
                                43. Restoran Müşterilerinin Şikayet Davranışlarının Planlı Davranış Kuramı Çerçevesinde İncelenmesi Üzerine Bir Pilot Çalışma
14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, ss.688-709, (Tam Metin Bildiri)                                                                                                                                                                
                                    
                                45. Profesyonel Turist Rehberlerinin Bakış Açısıyla Kültür Yolları Ve Rotalarına İlişkin Sorunlar Ve Çözüm Önerileri: Antalya Örneği
8. Uluslararası Türk Kültürü Kongresi: Kültürel Miras, Eskişehir, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)                                                                                                                                                                
                                    
                                55. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizminin Geliştirilmesinde Gastronomi Turizminin Rolü
XI. Geleneksel Turizm Paneli, Sakarya, Türkiye, 16 Nisan 2012, ss.151-174                                                                                                                                                                
                                    
                                
                Kitaplar
                8
            
            2. Vefa Zat: Türkiye’nin İlk Uluslararası Barmeni
Türk Turizmine Kanat Gerenler IV Gastronomi ve Eğlence İşletmecileri, Kozak N, Kozak M, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.257-266, 2020                                                                                                                                                                
                                    
                                5. Gastronomy and Tourism
Global Issues and Trends in Tourism, Avcıkurt, C.; Dinu, M.S.; Hacıoğlu, N.; Efe, R.; Soykan, A.; Tetik, N., Editör, St. Klıment Ohrıdskı Unıversıty Press, Sofya, ss.33-50, 2016                                                                                                                                                                
                                    
                                
                Ansiklopedide Bölümler
                12
            
            1. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021                                                                                                                                                                
                                    
                                2. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021                                                                                                                                                                
                                    
                                3. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021                                                                                                                                                                
                                    
                                4. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021                                                                                                                                                                
                                    
                                5. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021                                                                                                                                                                
                                    
                                6. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021                                                                                                                                                                
                                    
                                
                Diğer Yayınlar
                1
            
            
         
                 
                 
                                                 
                                                 
                                                
 
                                                 
                                                 
                             
                             
                             
                            