Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Turizmde Sosyal Medya Araştırmalarına Panoramik Bir Bakış

21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, ss.601-614

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YAŞANAN GIDA İSRAFLARI, EKONOMİK VE SOSYAL ETKİLERİ, MUHTEMEL ÇÖZÜMLER ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA

ULUSLARARASI EKONOMİ ARAŞTIRMALARI VE FİNANSAL PİYASALAR KONGRESİ, Nevşehir, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2018, ss.55

Müşterilerin Çevreci Otel Restoranlarındaki Çevreci Uygulamaları Algılamaları

I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.3, ss.372-384 Creative Commons License
Kitaplar

Tekila

TARİHSEL, KÜLTÜREL VE TURİZM BOYUTUYLA İÇECEKLER, Dr. Gökhan Yılmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-448, 2023

İzmir'de Faaliyet Gösteren Restoranların İnternet Sitelerinin Değerlendirilmesi

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I, Oğan Y., Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.112-119, 2022

Restoran Deneyiminde Duyguların Rolü: Sistematik Derleme

Gastronomi Araştırmaları, Oğan,Y., Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.166-175, 2021

Yeşil Restoranlar

GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, Akbaba, A. ve Çetinkaya, N., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.278-293, 2018

Green Restaurant Management

Tourism, Environment and Sustainability, Avcıkurt, C.; Dinu, M.S.; Hacıoğlu, N.; Efe, R.; Soykan, A., Editör, St. Klıment Ohrıdskı Unıversıty Press , Sofıa, Sofya, ss.712-726, 2015 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

16

Atıf (Scopus)

5

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

13

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

23

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları