-
2025 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - 2025 Dr. Öğr. Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu
-
2022 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
RİZE’DEKİ YEREL HALKIN ÇAY TURİZMİNE İLİŞKİN ALGILAMALARI, MEMNUNİYETLERİ VE DESTEKLEME NİYETLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİ: TİPOLOJİNİN DÜZENLEYİCİ ROLÜ
Balcı Torun F. (Danışman)
B.DİLARA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
Tütsülenmiş Gıdaların Tüketici Tercihlerine Etkisi
Balcı Torun F. (Danışman)
H.TOLUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
Pastacı kremasında kıvam arttırıcı kullanımının duyusal ve yapısal açıdan değerlendirilmesi
Balcı Torun F. (Danışman)
C.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
Türk mutfağında sos kültürünün gelişimi bağlamında sürdürülebilir sos geliştirme: Antalya'nın coğrafi işaret tescilli ürünleriyle bir uygulama
Balcı Torun F. (Danışman)
M.BAŞAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
Glütensiz Kruvasan Üretimi: Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Balcı Torun F. (Danışman)
A.KAMBİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
Yumurtaya İkame Keten Tohumu Kullanılarak Yapılan Muffinin Fizyolojik ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Balcı Torun F. (Danışman)
E.RENDE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
Vegan kahve tüketicilerine yönelik bitkisel bazlı süt alternatiflerinin kullanımı
Balcı Torun F. (Danışman)
I.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024