-
2024 - Devam Ediyor TÜKETİME HAZIR BİR SU ÜRÜNÜ OLAN ŞUŞİ'NİN DONDURARAK MUHAFAZA OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÖKOĞLU N. (Yürütücü), GÜMÜŞ B., Ceylan A., YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., SOLAK E.
-
2023 - 2025 Süperkritik akışkan karbondioksit ekstraksiyonu ile elde edilen bazı bitkisel özütlerin biyojen amin oluşumu üzerine etkilerin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
CENGİZ M. F. (Yürütücü), YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., AL BAYATI (Doktora Öğrencisi) M. H. M., TEMİZ (LİSANS ÖĞRENCİSİ) O.
-
2022 - 2024 Mikrobiyal Transglutaminaz eklenmiş balık kıymalarının 3 boyutlu gıda yazıcısı kullanılarak yazdırılabilirliğinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YATMAZ H. A. (Yürütücü), YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., YATMAZ E.
-
2022 - 2024 Karides Eti ve Karides Kabuk Tozu Katkılı Glutensiz Makarna Üretimi ve Kalitesinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), KAYA A., YATMAZ H. A., EREM F.
-
2019 - 2021 Çubuk Balık Üretiminde MTGaz Kullanımı ve Ürün Kalitesine Etkisi
-
2019 - 2021 LEVREK ETİNDEN ÜRETİLEN YENİDEN YAPILANDIRILMIŞ ÜRÜN OPTİMİZASYONU VE DONDURULMUŞ DEPOLAMA SÜRESİNCE KALİTE DEĞİŞİMLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), ALP A. C., TOKAY F. G.
-
2018 - 2021 Karides işleme artılarında bulunan karotenoidlerin nanoemülsiyon teknolojisi ile sulu sistemlerde çözünürlüğünün ve biyoyaralılığının arttırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TOPUZ O. K. (Yürütücü), Alp A. C., Aygün T., ETLİ B. N., TOKAY F. G., URAL G. N., et al.
-
2018 - 2020 Yaygın Olarak Tüketilen Balık Yağlarının Karakterizasyonu, Yağda Çözünen Vitaminler ve Karotenoid İçeriklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), TOKAY F. G., ALP A. C., KAYA A., TOPUZ O. K., YATMAZ H. A., et al.
-
2018 - 2020 Alabalık yumurtalarından lesitin elde edilmesi karakterizasyonu ve hamsi yağı lipozom sisteminde kullanım olanaklarının araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TOPUZ O. K. (Yürütücü), YATMAZ H. A., Aygün T., YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., KAYA A., Tokay F. G., et al.
-
2017 - 2019 Su Ürünleri Tüketiminde Fitalat Esterlerine Maruz Kalınma Düzeyi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), ALP A. C.
-
2015 - 2018 Fiziksel ve Kimyasal Yöntemler Kullanılarak Yumuşatılan Kafadan Bacaklılar Ahtapot Kalamar Mürekkep Balığı Kaslarının Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
-
2015 - 2017 Yenilebilir Film Kaplama Malzemesi Olarak Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Balık Filetosu Kalitesi Üzerine Etkileri
-
2014 - 2015 Fonksiyonel Gıda Takviyesi olarak Kurutulmuş Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Yumurtası Üretim Yöntemlerinin Araştırılması
-
2013 - 2014 Transglutaminaz Enzimi Ilavesinin Balık Kıymalarında Biyojen Amin Oluşumunun baskılanması Üzerine Etkisi
-
2010 - 2011 Hamsi Yağı ile Zenginleştirilmiş Emülsiyon Üretimi ve Oksidasyon Stabilitesinin Sağlanması
-
2000 - 2002 Sardalya Marinatının Üretim ve Depolama Aşamasında Biyojen Amin İçeriğinin Belirlenmesi”, BAP Arastırma Projesi, 20.01.0104.10, araştırmacı, 2002
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kaynakcı E., Yerlikaya Kebapçıoğlu P., Gökoğlu N. (Yürütücü)