SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Changes in the Qualitative Attributes and Compositional Characteristics of Frankfurters with Apricot Kernel Flour
FLEISCHWIRTSCHAFT
, cilt.28, sa.04, ss.71-76, 2013 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Karragenanlar ve et proteinleri arasındaki etkileşimlerin differansiyel taramalı kalorimetre ile incelenmesi
Gıda
, cilt.43, sa.5, ss.776-786, 2018 (Hakemli Dergi)
Domates Tozu: Et Ürünleri için Yeni bir KAtkı
Et ve Et Teknolojileri Dergisi
, sa.1, ss.24-25, 2007 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
EFFECT OF XHANTAN GUM, LOCUST BEAN GUM AND GUAR GUM ON THERMAL PROPERTIES OF MEAT PROTEINS
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.201
Effect of Carrageenans on Thermal Denaturation and Glass Transition Temperatures of Meat Proteins
International Conference on Nutrition and Food Sciences, Budapeşte, Macaristan, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.32
Et ve Et Ürünlerinde Yenebilir Kaplamaların Kullanımı
3. Et ürünleri Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.67
Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklığının Differansiyel Taramalı Kalorimetre ile Belirlenmesi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.184
Proteinler ve Polisakkaritler arasındaki Etkileşimlerin differansiyel taramalı kalorimetre ile incelenmesi
8.Gıda Mğhendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.185
Sucuk üretiminde Bitkisel Yağların Kullanımı
1. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.13-16
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Proanthocyanidins from Grape Seed
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.496
Frankfurters prıduced with tomato powder and reduced nitrite level
International Confrence of Food Science and Technology, Chester, Birleşik Krallık, 22 - 24 Mart 2010, ss.37
Kavurmada Görüntü İşleme Yöntemi ile Yağ Tayini
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.361-362
Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksidan Etkisinin İncelenmesi
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.165-168