Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

EFFECT OF XHANTAN GUM, LOCUST BEAN GUM AND GUAR GUM ON THERMAL PROPERTIES OF MEAT PROTEINS

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.201

Effect of Carrageenans on Thermal Denaturation and Glass Transition Temperatures of Meat Proteins

International Conference on Nutrition and Food Sciences, Budapeşte, Macaristan, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.32

Et ve Et Ürünlerinde Yenebilir Kaplamaların Kullanımı

3. Et ürünleri Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.67

Sucuk üretiminde Bitkisel Yağların Kullanımı

1. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.13-16

Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Proanthocyanidins from Grape Seed

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.496 Sürdürülebilir Kalkınma

Frankfurters prıduced with tomato powder and reduced nitrite level

International Confrence of Food Science and Technology, Chester, Birleşik Krallık, 22 - 24 Mart 2010, ss.37

Kavurmada Görüntü İşleme Yöntemi ile Yağ Tayini

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.361-362

Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksidan Etkisinin İncelenmesi

9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.165-168

Kitap & Kitap Bölümleri

HEDEF MALĠYETLEMEYÖNTEMĠNĠN ESASLARI VE ETÜRÜNLERĠ ÜRETENĠġLETMELERDE UYGULANMASI

SOSYAL BİLİMLER ALANINDAARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1, Dr. Öğretim Üyesi Ġsmail ELAGÖZDr. Öğretim Üyesi Göktürk ERDOĞANDr. Aslı GEZENDr. Abdullah YILMAZ, Editör, GECE KİTAPLIĞI, Ankara, ss.527-547, 2019

Metrikler

Yayın

22

Atıf (WoS)

124

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

204

H-İndeks (Scopus)

3

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları