Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklı...
Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklığının Differansiyel Taramalı Kalorimetre ile Belirlenmesi
EYİLER YILMAZ E.
,
Vural H.
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.184
Yayın Türü:
Bildiri / Tam Metin Bildiri
Basıldığı Şehir:
Ankara
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Sayfa Sayıları:
ss.184
Akdeniz Üniversitesi Adresli:
Evet