Atıf Formatları
Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklığının Differansiyel Taramalı Kalorimetre ile Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. EYİLER YILMAZ And H. Vural, "Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklığının Differansiyel Taramalı Kalorimetre ile Belirlenmesi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.184, 2013

EYİLER YILMAZ, E. And Vural, H. 2013. Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklığının Differansiyel Taramalı Kalorimetre ile Belirlenmesi. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 184.

EYİLER YILMAZ, E., & Vural, H., (2013). Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklığının Differansiyel Taramalı Kalorimetre ile Belirlenmesi . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.184). Ankara, Turkey

EYİLER YILMAZ, ESEN, And Halil Vural. "Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklığının Differansiyel Taramalı Kalorimetre ile Belirlenmesi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2013

EYİLER YILMAZ, ESEN E. And Vural, Halil. "Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklığının Differansiyel Taramalı Kalorimetre ile Belirlenmesi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.184, 2013

EYİLER YILMAZ, E. And Vural, H. (2013) . "Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklığının Differansiyel Taramalı Kalorimetre ile Belirlenmesi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.184.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ESEN EYİLER KAYA And author={Halil Vural}, title={Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklığının Differansiyel Taramalı Kalorimetre ile Belirlenmesi}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2013}, pages={184} }