Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksid...
Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksidan Etkisinin İncelenmesi
EYİLER YILMAZ E.
,
Oztan A.
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.165-168
Yayın Türü:
Bildiri / Tam Metin Bildiri
Basıldığı Şehir:
Bolu
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Sayfa Sayıları:
ss.165-168
Akdeniz Üniversitesi Adresli:
Evet