E. EYİLER YILMAZ And A. Oztan, "Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksidan Etkisinin İncelenmesi," 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.165-168, 2006
EYİLER YILMAZ, E. And Oztan, A. 2006. Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksidan Etkisinin İncelenmesi. 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 165-168.
EYİLER YILMAZ, E., & Oztan, A., (2006). Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksidan Etkisinin İncelenmesi . 9. Gıda Kongresi (pp.165-168). Bolu, Turkey
EYİLER YILMAZ, ESEN, And Aydin Oztan. "Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksidan Etkisinin İncelenmesi," 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
EYİLER YILMAZ, ESEN E. And Oztan, Aydin. "Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksidan Etkisinin İncelenmesi." 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.165-168, 2006
EYİLER YILMAZ, E. And Oztan, A. (2006) . "Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksidan Etkisinin İncelenmesi." 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.165-168.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESEN EYİLER KAYA And author={Aydin Oztan}, title={Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksidan Etkisinin İncelenmesi}, congress name={9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={165-168} }