Publications & Works

Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences 10

EFFECT OF XHANTAN GUM, LOCUST BEAN GUM AND GUAR GUM ON THERMAL PROPERTIES OF MEAT PROTEINS

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Turkey, 10 - 12 October 2018, pp.201, (Summary Text)

Effect of Carrageenans on Thermal Denaturation and Glass Transition Temperatures of Meat Proteins

International Conference on Nutrition and Food Sciences, Budapeşte, Hungary, 10 - 12 May 2017, pp.32, (Summary Text)

Et ve Et Ürünlerinde Yenebilir Kaplamaların Kullanımı

3. Et ürünleri Çalıştayı, Tokat, Turkey, 16 - 17 October 2014, pp.67

Sucuk üretiminde Bitkisel Yağların Kullanımı

1. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2 - 03 December 2010, pp.13-16, (Full Text)

Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Proanthocyanidins from Grape Seed

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Turkey, 3 - 06 November 2010, pp.496 Sustainable Development

Frankfurters prıduced with tomato powder and reduced nitrite level

International Confrence of Food Science and Technology, Chester, United Kingdom, 22 - 24 March 2010, pp.37, (Summary Text)

Kavurmada Görüntü İşleme Yöntemi ile Yağ Tayini

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 8 - 10 November 2007, pp.361-362, (Full Text)
Books 1

HEDEF MALĠYETLEMEYÖNTEMĠNĠN ESASLARI VE ETÜRÜNLERĠ ÜRETENĠġLETMELERDE UYGULANMASI

in: SOSYAL BİLİMLER ALANINDAARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1, Dr. Öğretim Üyesi Ġsmail ELAGÖZDr. Öğretim Üyesi Göktürk ERDOĞANDr. Aslı GEZENDr. Abdullah YILMAZ, Editor, GECE KİTAPLIĞI, Ankara, pp.527-547, 2019
Metrics

Publication

22

Publication (WoS)

4

Publication (Scopus)

4

Citation (WoS)

122

H-Index (WoS)

3

Citation (Scopus)

206

H-Index (Scopus)

3

Citation (Sum Other)

3

Open Access

2
UN Sustainable Development Goals