Journal articles indexed in SCI, SSCI, and AHCI
4
Changes in the Qualitative Attributes and Compositional Characteristics of Frankfurters with Apricot Kernel Flour
FLEISCHWIRTSCHAFT
, vol.28, no.04, pp.71-76, 2013 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
5
Karragenanlar ve et proteinleri arasındaki etkileşimlerin differansiyel taramalı kalorimetre ile incelenmesi
Gıda
, vol.43, no.5, pp.776-786, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
Domates Tozu: Et Ürünleri için Yeni bir KAtkı
Et ve Et Teknolojileri Dergisi
, no.1, pp.24-25, 2007 (Non Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
10
EFFECT OF XHANTAN GUM, LOCUST BEAN GUM AND GUAR GUM ON THERMAL PROPERTIES OF MEAT PROTEINS
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Turkey, 10 - 12 October 2018, pp.201, (Summary Text)
Effect of Carrageenans on Thermal Denaturation and Glass Transition Temperatures of Meat Proteins
International Conference on Nutrition and Food Sciences, Budapeşte, Hungary, 10 - 12 May 2017, pp.32, (Summary Text)
Et ve Et Ürünlerinde Yenebilir Kaplamaların Kullanımı
3. Et ürünleri Çalıştayı, Tokat, Turkey, 16 - 17 October 2014, pp.67
Et ve Et Ürünlerinin Camsı Geçiş Sıcaklığının Differansiyel Taramalı Kalorimetre ile Belirlenmesi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 7 - 09 November 2013, pp.184
Proteinler ve Polisakkaritler arasındaki Etkileşimlerin differansiyel taramalı kalorimetre ile incelenmesi
8.Gıda Mğhendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 7 - 09 November 2013, pp.185
Sucuk üretiminde Bitkisel Yağların Kullanımı
1. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2 - 03 December 2010, pp.13-16, (Full Text)
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Proanthocyanidins from Grape Seed
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Turkey, 3 - 06 November 2010, pp.496

Frankfurters prıduced with tomato powder and reduced nitrite level
International Confrence of Food Science and Technology, Chester, United Kingdom, 22 - 24 March 2010, pp.37, (Summary Text)
Kavurmada Görüntü İşleme Yöntemi ile Yağ Tayini
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 8 - 10 November 2007, pp.361-362, (Full Text)
Et Ürünlerinde Domates Tozunun Antioksidan Etkisinin İncelenmesi
9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 24 - 26 May 2006, pp.165-168