Yayınlar & Eserler

Makaleler 11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 13

1. Drying of Black Mulberry fruit by hot air and closed cycled modified atmosphere drying processes

XV International Scientific Agriculture Symposium (Agrosym 2024), Jahorina, Bosna-Hersek, 10 - 13 Ekim 2024, ss.420, (Özet Bildiri)

2. Extraction optimization of sunflower head pectin and determination some gel properties of the pectin

13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, cilt.1, ss.89-97, (Tam Metin Bildiri)

3. Effect of closed cycle modified atmosphere drying on characteristic of kiwi fruit during storage

IDS’2018 – 21st International Drying Symposium, VALENSİYA, İspanya, 11 - 14 Eylül 2018, cilt.1, ss.333, (Özet Bildiri)

4. Modelling drying kinetics of closed cycle modified atmospher drying of banana fruit

IDS’2018 – 21st International Drying Symposium, VALENSİYA, İspanya, 11 - 14 Eylül 2018, cilt.1, ss.59, (Özet Bildiri)

6. Effect of drying temperature and air velocity on bioactive compounds of dried cornelian cherry puree

1st International Congress on Medicina land Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2017, ss.1197-1198, (Özet Bildiri)

8. Lokum üretiminde süttozu kullanılabilirliğinin araştırılması

Trükiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, cilt.1, ss.330, (Özet Bildiri)

9. Study on recoalescence in O/W emulsion prepared with two different techniques

XIIth International Conference of Food Physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.23, (Özet Bildiri)

10. Production of instant rosehip tea and evaluation of its key components during storage

EuroFoodChem XVIII, Madrid, İspanya, 13 - 16 Ekim 2015, ss.179, (Özet Bildiri)

12. Çözünür kuşburnu çayı üretiminde püskürterek kurutma koşullarının belirlenmesi

Pamukkale Gıda Sempozyumu 3: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalae, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.29-30, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Spray Drying Encapsulation of Minerals

Spray Drying Encapsulation of Bioactive Materials, Jafari, SM; Rashidinejad, A, Editör, CRC Press, Florida, ss.171-182, 2021

2. Nano-encapsulation of fish oil and essential fatty acids

Nanoencapsulation of Food Bioactive Ingredients: Principles and Applications, Jafari S.M., Editör, Academic Press , Brighton, ss.103-144, 2017
Metrikler

Yayın

26

Yayın (WoS)

9

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

149

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

198

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

270

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (Sobiad)

10

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları