SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Development of an analysis method for determination of sulfonamides and their five acetylated metabolites in baby foods by ultra-high performance liquid chromatography coupled to high-resolution mass spectrometry (Orbitrap-MS)
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B-ANALYTICAL TECHNOLOGIES IN THE BIOMEDICAL AND LIFE SCIENCES
, cilt.1057, ss.81-91, 2017 (SCI-Expanded)
Effect of casein to whey protein ratio of skim milk on the physical properties of a yoghurt drink, ayran
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, sa.67, ss.274-276, 2012 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
LC/MS ile Birleştirilmiş Yüksek Alan Asimetrik Dalga İyon Hareketliliği Spektrometresi (FAIMS) ve Gıda Analizlerinde Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, cilt.11, ss.96-100, 2013 (Hakemli Dergi)
LC/MS ile Birleştirilmiş Yüksek Alan Asimetrik Dalga İyon Hareketliliği Spektrometresi (FAIMS) Ve Gıda Analizlerinde Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, cilt.11, sa.3-4, ss.96-100, 2013 (Hakemli Dergi)
Çevre Dostu Bir Analiz Tekniği Olarak Misellar Sıvı Kromatografisi ve Gıda Analizlerinde Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.3, ss.57-62, 2012 (Hakemli Dergi)
Çevre Dostu Bir Analiz Tekniği Olarak Misellar Sıvı Krımatografisi ve Gıda Analizlerinde Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.3, ss.57-62, 2012 (Hakemli Dergi)
LC/MS ile Birleştirilmiş Yüksek Alan Asimetrik Dalga İyon Hareketliliği Spektrometresi (FAIMS) ve Gıda Analizlerinde Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, cilt.11, sa.3-4, ss.96-100, 2012 (Hakemli Dergi)
Gıda Güvenliği Açısından Endokrin Sistem Bozucu Pestisitler
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, ss.89-95, 2012 (Hakemli Dergi)
Pestisitler ve Gıda Güvenliği
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.34, ss.52-57, 2011 (Hakemli Dergi)
Kromatografik Analizlerde Türevlendirme ve Yüksek Performans Sıvı Kromatografisi ile Yapılan Gıda Analizlerinde Türevlendirme Uygulamaları
AKADEMİK GIDA
, cilt.6, sa.6, ss.38-44, 2008 (Hakemli Dergi)
İmmobilize Enzimler ve Gıda Endüstrisindeki Kullanımları
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
, sa.43, ss.12-15, 2008 (Hakemli Dergi)
Determination of Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Nitrate and Nitrite Some Commercial Dairy Products
Gıda
, cilt.33, sa.4, ss.153-157, 2008 (Hakemli Dergi)
Determination of Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Nitrate and Nitrite in Some Commercial Dairy Products
GIDA
, cilt.33, sa.4, ss.159-164, 2008 (Hakemli Dergi)
Determination of Biogenic Amine Contents in Different Types of Cheeses
AKADEMİK GIDA
, cilt.6, sa.3, ss.6-10, 2008 (Hakemli Dergi)
Süt Ürünleri Tüketiminde Gözlenen Değişiklikler
HASAD - GIDA
, cilt.10, sa.103, ss.38-41, 1994 (Hakemli Dergi)
Süt Üretimi Politikasında Değişmeler
HASAD - HAYVANCILIK ve GIDA
, cilt.10, sa.103, ss.17-20, 1994 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
THE ROLE OF XENOESTROGENS (PARABENS) IN ENDOMETRIAL CARCINOMA
25th European Congress of Obstetrics and Gynaecology, Antalya, Türkiye, 17 - 21 Mayıs 2017, ss.234
THE ROLE OF XENOESTROGENS (PARABENS) IN ENDOMETRIAL CARCINOMA
25th European Congress of Obstetrics and Gynaecology, Antalya, Türkiye, 17 - 21 Mayıs 2017, ss.234
QUECHERS EKSTRAKSİYON METODUNU MODİFİYE EDEREK SULARDA POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN BELİRLENMESİ İÇİN ÇEVRE DOSTU BİR ANALİZ YÖNTEMİ GELİŞTİRİLMESİ VE VALİDASYONU
Ulusal Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Ekim 2015, ss.398-401
ICP-MS Cihazı Kullanılarak Meyve Sularında Eser Element Tayini ve Metot Validasyonu
EsAn 2014 III. ESER ANALİZ ÇALIŞTAYI, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.31
Gıdalarda GC-MSMS Cihazı Kullanılarak Çoklu Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Geliştirilmesi
3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.25
Gıdalarda GC MSMS Cihazı Kullanılarak Çoklu Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Geliştirilmesi
3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.25
LC-MSMS Cihazı Kullanılarak Meyvelerde Pestisit Analizi ve Metot Validasyon Çalışmaları
3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.24
LC-MS/MS Cihazı Kullanılarak Meyvelerde Pestisit Analizi ve Metot Validasyon Çalışmaları
EsAn-2014 3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.24
Çevre Dostu Bir Teknik Olarak UHPLC ve Gıda Analizlerindeki Uygulamaları
3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.23
Çevre Dostu Bir Teknik Olarak UHPLC ve Gıda Analizlerindeki Uygulamaları
EsAn 2014 III. ESER ANALİZ ÇALIŞTAYI, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.63
ICP-MS Cihazı Kullanılarak Meyve Sularında Eser Element Tayini ve Metot Validasyonu
3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.23
Gıdalarda GC-MS/MS Cihazı Kullanılarak Çoklu Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Geliştirilmesi
EsAn-2014 3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.25
ICPMS CİHAZI KULLANILARAK MEYVE SULARINDA ESER ELEMENT TAYİNİ VE METOT VALİDASYONU
ESAN 2014 III. ESER ANALİZ ÇALIŞTAYI, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.31
LC MSMS Cihazı Kullanarak Meyvelerde Pestisit Analizi ve Metot Validasyon Çalışmaları
3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.16
LC MSMS Cihazı ile Birleştirilmiş İyon Hareketliliği Spektrometresinin Kalıntı Analizlerinde Sağladığı Avantaj ve Dezavantajlar
14. Ulusal Kromatografi Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs - 15 Nisan 2014
Orbitrap Kütle Analizörünün Gıda Kalıntı Analizlerinde Kullanımı ve Sağladığı Avantajlar, 3. Gıda Güvenliği Kongresi İSTANBUL, Mayıs 2012 İyon Hareketliliği Spektrometresi ve Gıda Kalıntı Analizlerindeki Uygulamaları
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.64
İyon Hareketliliği Spektrometresi ve Gıda Kalıntı Analizlerindeki Uygulamaları
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.64
İyon Hareketliliği Spektrometresi ve Gıda Kalıntı Analizlerindeki Uygulamaları
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.64
Investigation of some bleaching agents and benzoic acide in wheat flour commercially
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 03 Kasım 2011, ss.516
Gıdalarda Isıl İşlem Uygulamalarının Tarım İlacı Kalıntılarına Etkileri
2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.11
Gıdalarda Isıl İşlem Uygulamalarının Tarım İlacı Kalıntılarına Etkileri
2. Gıda Güvenliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 09 Aralık 2010, ss.11
Investigation of Some Bleaching Agents and Benzoic Acide in Wheat Flour Commercially Avaliable on The Local Markets in Antalya
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.322
Effecting factors on resveratrol content of traditional foods produced from grape
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.665-667
Effecting Factors on Resveratrol Content of Traditional Foods Produced from Grape
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.664
Biogenic Amines Formation in Kefir Made With Different Starter Cultures During Refrigerated Storage
2. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.84
Biogenic Amines Formation in Kefir Made With Different Starter Cultures During Refrigerated Storage
2. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.84
Antalya Yöresinde Tüketilen Bazı Yabani Bitkilerin Nitrat Ve Nitrit İçerikleri
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 25 Mayıs 2006, ss.263-266
Antalya Yöresinde Tüketilen Yenebilir Bazı Yabani Bitkilerin Nitrat ve Nitrit İçerikleri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.263-266
Antalya Yöresinde Tüketilen Yenebilir Bazı Yabani Bitkilerin Nitrat ve Nitrit İçerikleri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.263-266
Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.59
Antalya Piyasasında Satılan Yoğurt ve Beyaz Peynirlerin Sodyum Benzoat ve Potasyum Sorbat İçeriklerinin Yüksek Performans Sıvı Kromatografisi ile Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.45
Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.59
Antalya Piyasasında Satılan Yoğurt ve Beyaz Peynirlerin Sodyum Benzoat ve Potasyum Sorbat İçeriklerinin Yüksek Performans Sıvı Kromatografisi ile Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.45
Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.59