Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

THE ROLE OF XENOESTROGENS (PARABENS) IN ENDOMETRIAL CARCINOMA

25th European Congress of Obstetrics and Gynaecology, Antalya, Türkiye, 17 - 21 Mayıs 2017, ss.234

THE ROLE OF XENOESTROGENS (PARABENS) IN ENDOMETRIAL CARCINOMA

25th European Congress of Obstetrics and Gynaecology, Antalya, Türkiye, 17 - 21 Mayıs 2017, ss.234, (Tam Metin Bildiri)

İklim Değişikliği Odağında Gıda Güvenliği ve Turizm

1.Ulusal Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2015, cilt.-, ss.10 Sürdürülebilir Kalkınma

ICP-MS Cihazı Kullanılarak Meyve Sularında Eser Element Tayini ve Metot Validasyonu

EsAn 2014 III. ESER ANALİZ ÇALIŞTAYI, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.31, (Özet Bildiri)

Gıdalarda GC-MSMS Cihazı Kullanılarak Çoklu Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Geliştirilmesi

3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

LC-MSMS Cihazı Kullanılarak Meyvelerde Pestisit Analizi ve Metot Validasyon Çalışmaları

3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.24, (Tam Metin Bildiri)

ICP MS CİHAZI İLE İÇME VE KULLANMA SULARINDA BAZI ESER ELEMENTLERİN BELİRLENMESİ

ESAN 2014 III. ESER ANALİZ ÇALIŞTAYI, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.123, (Tam Metin Bildiri)

LC-MS/MS Cihazı Kullanılarak Meyvelerde Pestisit Analizi ve Metot Validasyon Çalışmaları

EsAn-2014 3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.24, (Özet Bildiri)

Çevre Dostu Bir Teknik Olarak UHPLC ve Gıda Analizlerindeki Uygulamaları

3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.23, (Özet Bildiri)

Çevre Dostu Bir Teknik Olarak UHPLC ve Gıda Analizlerindeki Uygulamaları

EsAn 2014 III. ESER ANALİZ ÇALIŞTAYI, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.63

ICP-MS Cihazı ile İçme ve Kullanma Sularında Bazı Eser Elementlerin Belirtilmesi

EsAn-2014 3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.123

ICP-MS İLE İçme ve Kullanma Sularında Bazı Eser Elementlerin Belirlenmesi

EsAn 2014 III. ESER ANALİZ ÇALIŞTAYI, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.123

İyon Hareketliliği Spektrometresi ve Gıda Kalıntı Analizlerindeki Uygulamaları

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.64, (Özet Bildiri)

İyon Hareketliliği Spektrometresi ve Gıda Kalıntı Analizlerindeki Uygulamaları

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.64, (Tam Metin Bildiri)

Organik Fosforlu Pestisitlerin Çevre ve İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri

7. Gıda Mühendisleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.140

Organik Fosforlu Pestisitlerin Çevre ve İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.140, (Tam Metin Bildiri)

Investigation of some bleaching agents and benzoic acide in wheat flour commercially

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 03 Kasım 2011, ss.516, (Tam Metin Bildiri)

Gıdalarda Isıl İşlem Uygulamalarının Tarım İlacı Kalıntılarına Etkileri

2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.11, (Özet Bildiri)

Gıdalarda Isıl İşlem Uygulamalarının Tarım İlacı Kalıntılarına Etkileri

2. Gıda Güvenliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 09 Aralık 2010, ss.11, (Tam Metin Bildiri)

Effecting factors on resveratrol content of traditional foods produced from grape

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.665-667

Effecting Factors on Resveratrol Content of Traditional Foods Produced from Grape

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.664, (Özet Bildiri)

Biogenic Amines Formation in Kefir Made With Different Starter Cultures During Refrigerated Storage

2. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.84, (Özet Bildiri)

Antalya Yöresinde Tüketilen Bazı Yabani Bitkilerin Nitrat Ve Nitrit İçerikleri

9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 25 Mayıs 2006, ss.263-266, (Tam Metin Bildiri)

Antalya Yöresinde Tüketilen Yenebilir Bazı Yabani Bitkilerin Nitrat ve Nitrit İçerikleri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.263-266, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

68

Atıf (WoS)

52

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

69

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

20

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

14

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları