-
2022 - 2025 Barnettozyma populi Y-12728 Mikroorganizması Kullanılarak Farklı Hidrolizatlardan Ksilitol Üretimi, Saflaştırılması ve Kristalleştirilmesi için Üst ve Alt Akım Stratejileri (122O445)
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Öziyci H. R., Karhan M., Yatmaz H. A., Turhan İ., Yatmaz E. (Yürütücü)
-
2022 - 2025 Barnettozyma populi Y-12728 Mikroorganizması Kullanılarak Farklı Hidrolizatlardan Ksilitol Üretimi, Saflaştırılması ve Kristalleştirilmesi için Üst ve Alt Akım Stratejileri
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Yatmaz E. (Yürütücü), Karhan M., Turhan İ., Yatmaz H. A., Öziyci H. R.
-
2021 - 2025 Rekombinant Anti-IL6 antikor üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
İNAN M. (Yürütücü), ÖZÇELİK A., ERSÖZ F., YATMAZ E., YATMAZ H. A., TONGUR T., et al.
-
2022 - 2024 Mikrobiyal Transglutaminaz eklenmiş balık kıymalarının 3 boyutlu gıda yazıcısı kullanılarak yazdırılabilirliğinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YATMAZ H. A. (Yürütücü), YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., YATMAZ E.
-
2022 - 2024 Karides Eti ve Karides Kabuk Tozu Katkılı Glutensiz Makarna Üretimi ve Kalitesinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), KAYA A., YATMAZ H. A., EREM F.
-
2021 - 2023 Farklı Coğrafi Koşullarda Yetişen Türk Safranının (Crocus sativus L.) Aroma Profilinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yatmaz H. A., Azarabadi N.(Yürütücü), Tatlısu N. B., Tepe T. K., Genç E., Alıcı N.
-
2018 - 2022 Sous-vide pişirme tekniğinin su ürünlerine uygulanması ve pişirme parametrelerinin ürünlerin mikrobiyal, fiziksel, kimyasal, duyusal ve besinsel kalitesi üzerine etkilerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÖKOĞLU N. (Yürütücü), Toktaş B., YATMAZ H. A., Ceylan A., KORUN J.
-
2018 - 2021 Karides işleme artılarında bulunan karotenoidlerin nanoemülsiyon teknolojisi ile sulu sistemlerde çözünürlüğünün ve biyoyaralılığının arttırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TOPUZ O. K. (Yürütücü), Alp A. C., Aygün T., ETLİ B. N., TOKAY F. G., URAL G. N., et al.
-
2018 - 2020 Yaygın Olarak Tüketilen Balık Yağlarının Karakterizasyonu, Yağda Çözünen Vitaminler ve Karotenoid İçeriklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), TOKAY F. G., ALP A. C., KAYA A., TOPUZ O. K., YATMAZ H. A., et al.
-
2018 - 2020 Alabalık yumurtalarından lesitin elde edilmesi karakterizasyonu ve hamsi yağı lipozom sisteminde kullanım olanaklarının araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TOPUZ O. K. (Yürütücü), YATMAZ H. A., Aygün T., YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., KAYA A., Tokay F. G., et al.
-
2018 - 2020 Palistore Depolama Ve Taşima Sisteminin Farkli Zamanlarda Olgunlaşan İncir Çeşitlerinde İhracati Artirmak Amaciyla Kullanilabilirliğinin Araştirilmasi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Doğan A., Yatmaz H. A., Ertan B., Erkan M. (Yürütücü)
-
2018 - 2020 The quality alterations of rainbow trout mince treated with transglutaminase Shelflife extension of fish fillets by spraying with MTGase
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), Tokay F. G., UÇAK İ., YATMAZ H. A., GÖKOĞLU N.
-
2017 - 2020 UHPLC-MS/MS Kütle Spektrometresi ile Yemlerde Antibiyotik ve Mikotoksin Kalıntılarının Tespit Edilmesi İçin Analiz Motodu Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
CERTEL M. (Yürütücü), YATMAZ H. A., Erkaymaz T., KONAK Ü. İ.
-
2016 - 2018 Suppression of the formation of biogenic amines in mackerel mince by microbial transglutaminase
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), GÖKOĞLU N., BENJAKUL S., UÇAK İ., YATMAZ H. A.
-
2016 - 2018 KRİYOPROTEKTAN MADDE KULLANIMININ ÇOKLU DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME UYGULANMIŞ BALIKLARDA KALİTEYE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2013 - 2014 Transglutaminaz Enzimi Ilavesinin Balık Kıymalarında Biyojen Amin Oluşumunun baskılanması Üzerine Etkisi
-
2010 - 2011 Hamsi Yağı ile Zenginleştirilmiş Emülsiyon Üretimi ve Oksidasyon Stabilitesinin Sağlanması