-
2022 - 2025 Barnettozyma populi Y-12728 Mikroorganizması Kullanılarak Farklı Hidrolizatlardan Ksilitol Üretimi, Saflaştırılması ve Kristalleştirilmesi için Üst ve Alt Akım Stratejileri
-
2022 - 2025 Barnettozyma populi Y-12728 Mikroorganizması Kullanılarak Farklı Hidrolizatlardan Ksilitol Üretimi, Saflaştırılması ve Kristalleştirilmesi için Üst ve Alt Akım Stratejileri (122O445)
-
2021 - 2025 Rekombinant Anti-IL6 antikor üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
İNAN M. (Yürütücü), ÖZÇELİK A., ERSÖZ F., YATMAZ E., YATMAZ H. A., TONGUR T., et al.
-
2022 - 2024 Mikrobiyal Transglutaminaz eklenmiş balık kıymalarının 3 boyutlu gıda yazıcısı kullanılarak yazdırılabilirliğinin belirlenmesi
-
2022 - 2024 Karides Eti ve Karides Kabuk Tozu Katkılı Glutensiz Makarna Üretimi ve Kalitesinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), KAYA A., YATMAZ H. A., EREM F.
-
2021 - 2023 Farklı Coğrafi Koşullarda Yetişen Türk Safranının (Crocus sativus L.) Aroma Profilinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Yatmaz H. A., Azarabadi N.(Yürütücü), Tatlısu N. B., Tepe T. K., Genç E., Alıcı N.
-
2018 - 2022 Sous-vide pişirme tekniğinin su ürünlerine uygulanması ve pişirme parametrelerinin ürünlerin mikrobiyal, fiziksel, kimyasal, duyusal ve besinsel kalitesi üzerine etkilerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÖKOĞLU N. (Yürütücü), Toktaş B., YATMAZ H. A., Ceylan A., KORUN J.
-
2018 - 2021 Karides işleme artılarında bulunan karotenoidlerin nanoemülsiyon teknolojisi ile sulu sistemlerde çözünürlüğünün ve biyoyaralılığının arttırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TOPUZ O. K. (Yürütücü), Alp A. C., Aygün T., ETLİ B. N., TOKAY F. G., URAL G. N., et al.
-
2018 - 2020 Yaygın Olarak Tüketilen Balık Yağlarının Karakterizasyonu, Yağda Çözünen Vitaminler ve Karotenoid İçeriklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), TOKAY F. G., ALP A. C., KAYA A., TOPUZ O. K., YATMAZ H. A., et al.
-
2018 - 2020 Alabalık yumurtalarından lesitin elde edilmesi karakterizasyonu ve hamsi yağı lipozom sisteminde kullanım olanaklarının araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TOPUZ O. K. (Yürütücü), YATMAZ H. A., Aygün T., YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., KAYA A., Tokay F. G., et al.
-
2018 - 2020 Palistore Depolama Ve Taşima Sisteminin Farkli Zamanlarda Olgunlaşan İncir Çeşitlerinde İhracati Artirmak Amaciyla Kullanilabilirliğinin Araştirilmasi
-
2018 - 2020 The quality alterations of rainbow trout mince treated with transglutaminase Shelflife extension of fish fillets by spraying with MTGase
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), Tokay F. G., UÇAK İ., YATMAZ H. A., GÖKOĞLU N.
-
2017 - 2020 UHPLC-MS/MS Kütle Spektrometresi ile Yemlerde Antibiyotik ve Mikotoksin Kalıntılarının Tespit Edilmesi İçin Analiz Motodu Geliştirilmesi
-
2016 - 2018 Suppression of the formation of biogenic amines in mackerel mince by microbial transglutaminase
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P. (Yürütücü), GÖKOĞLU N., BENJAKUL S., UÇAK İ., YATMAZ H. A.
-
2016 - 2018 KRİYOPROTEKTAN MADDE KULLANIMININ ÇOKLU DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME UYGULANMIŞ BALIKLARDA KALİTEYE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2013 - 2014 Transglutaminaz Enzimi Ilavesinin Balık Kıymalarında Biyojen Amin Oluşumunun baskılanması Üzerine Etkisi
-
2010 - 2011 Hamsi Yağı ile Zenginleştirilmiş Emülsiyon Üretimi ve Oksidasyon Stabilitesinin Sağlanması