Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Turizm Sektöründe Emek: Sosyolojik Bir Değerlendirme

22. Ulusal Turizm Kongresi, Burdur, Türkiye, 27 - 29 Ekim 2022, ss.693-704

Gastronomy in Achieving and Sustaining Destination Competitiveness: A StrategicManagement Approach

10th International Conference on ‘Sustainable Niche Tourism’, Dha-Nang, Vietnam, 26 - 28 Haziran 2019, ss.47-58

Examining the Competitive Advantage of Gastronomy Tourism with Diamond Model

Global Conference on Business and Economics (GLOBE 2019), İstanbul, Türkiye, 30 Eylül - 03 Ekim 2019, cilt.2, ss.206-214

Gastronomy as a Tourism Resource: The Case of Gaziantep

4th International Tourism Congress, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, ss.86-94

Hedonism and Food Attributes as Predictors of Street Foods Consumption

4. International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2018, ss.18-28 Creative Commons License

Hedonism and Food Attributes When Consuming Street Foods: A Pilot Study

Taste of City Food and Place Marketing Conference, Antalya, Türkiye, 4 - 05 Ekim 2018, ss.10-11

A resource dependence view to the distribution channels of tourism: Booking.com case

Tourism: Trends, Prospects and Implications for Enterprises and Destinations, Santorini, Yunanistan, 19 - 21 Ekim 2017, ss.59-60

Understanding Street Food Consumption: A Theoretical Model Including Atmosphere and Hedonism

II. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Seville, İspanya, 26 - 29 Haziran 2017, ss.541-553

Interdependencies between Tour Operators and Hotels: The Case of Antalya

II. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Seville, İspanya, 26 - 29 Haziran 2017, ss.481-489

Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü Kavramsal Bir İnceleme

Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.20 Creative Commons License

Souvenirs in a Local Festival: Visitors' Perceptions and Motivations

3rd International Congress on Social Sciences, China to Adriatic, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2016, ss.165-172

The Profile of Degree Level Tourism Curriculums in Turkey

TCL2016 Conference Tourism and Cultural Landsacpes: Towards a Sustainable Approach, Budapeşte, Macaristan, 12 - 16 Haziran 2016, ss.305-315

Well-being in Cultural Tourism: An Explorative Study on Tourists’ Experiences

TCL2016 Conference Tourism and Cultural Landsacpes: Towards a Sustainable Approach, Budapeşte, Macaristan, 12 - 16 Haziran 2016, ss.416-423

Turizm Lisans Eğitiminde Yüksekokulların Fakülteye Dönüşme Süreci Üzerine Nitel Bir Araştırma

VIII. Lisansüsütü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.436-437

An Exploratory Analysis of Personal Memory Based on Tourism Experiences

Remembering in a Globalizing World: The Play and Interplay of Tourism, Memory, and Place, Le Chambon, Fransa, 8 - 10 Eylül 2014, ss.68

Antecedents of Employee Turnover: The Case of Turkish Boutique Hotels

6th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure, Muğla, Türkiye, 24 - 29 Nisan 2012, ss.408-419

Kitap & Kitap Bölümleri

The Effects of COVID-19 on Tourism and Hospitality Employment

Handbook of Research on the Impacts and Implications of COVID-19 on the Tourism Industry, Demir, M., Dalgıç, A., Ergen, F. D., Editör, Igı Global Publications, Hershey Pa, ss.539-557, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Sokak yiyecekleri

Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Yılmaz Gökhan, Şahin Ayşe, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.24-40, 2021

Günaç Gürkaynak: Profesyonel Otel Yöneticiliğinin Duayen İsmi

Türk Turizmine Kanat Gerenler Cilt II: Konaklama İşletmecileri, Kozak, N., Kozak, M., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.175-183, 2020

Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü: Kavramsal Bir İnceleme

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D., Avcıkurt C., Doğdubay M., Sarıoğlan M., Girgin G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.316-327, 2017

Metrikler

Yayın

25

Atıf (WoS)

7

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

17

H-İndeks (Scopus)

2

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları