Dr. Öğr. Üyesi MURAT YANAT
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Polylactic acid films reinforced with chitin nanocrystals: Biodegradation and migration behavior
YANAT M.
,
Muthurajan M.
,
Strubel M.
,
Grolle K.
,
Schroën K.
Food Packaging and Shelf Life
, cilt.40, 2023 (SCI-Expanded)
Advances in chitin-based nanoparticle use in biodegradable polymers: A review
YANAT M.
,
Schroën K.
Carbohydrate Polymers
, cilt.312, 2023 (SCI-Expanded)
Comparison of the Degree of Acetylation of Chitin Nanocrystals Measured by Various Analysis Methods
YANAT M.
,
Colijn I.
,
de Boer K.
,
Schroën K.
Polymers
, cilt.15, sa.2, 2023 (SCI-Expanded)
Chitin Nanocrystals Provide Antioxidant Activity to Polylactic Acid Films
YANAT M.
,
Colijn I.
,
Schroën K.
Polymers
, cilt.14, sa.14, 2022 (SCI-Expanded)
Chitin Nanocrystal Hydrophobicity Adjustment by Fatty Acid Esterification for Improved Polylactic Acid Nanocomposites
Colijn I.
,
YANAT M.
,
Terhaerdt G.
,
Molenveld K.
,
Boeriu C. G.
,
Schroën K.
Polymers
, cilt.14, sa.13, 2022 (SCI-Expanded)
Preparation methods and applications of chitosan nanoparticles; with an outlook toward reinforcement of biodegradable packaging
YANAT M.
,
Schroën K.
Reactive and Functional Polymers
, cilt.161, 2021 (SCI-Expanded)
The effects of the novel home freezing system on microstructure, color, antioxidant activity, and microbiological properties of strawberries Effets du nouveau systéme de congélation domestique sur la microstructure, la couleur, l'activité antioxydante et les propriétés microbiologiques des fraises
Rayman Ergün A.
,
YANAT M.
,
BAYSAL T.
International Journal of Refrigeration
, cilt.121, ss.228-234, 2021 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of freezing rate and storage time on quality parameters of strawberry frozen in modified and home type freezer
Yanat M.
,
Baysal T.
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
, sa.13, ss.154-158, 2018 (Hakemli Dergi)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
9
Atıf (Scopus)
292
H-İndeks (Scopus)
7
Atıf (Scholar)
336
H-İndeks (Scholar)
6
Tez Danışmanlığı
6
Açık Erişim
4