Yayınlar & Eserler

Makaleler 10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. Deniz Kaynaklı Biyopolimerlerle Geliştirilen Jeller: Yapı, Etkileşimler ve Uygulama Potansiyeli

14. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2025, ss.49-50, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. Gıdanın Dijital Yolculuğu: Teknolojiden Topluma Çok Boyutlu Bir İnceleme

5. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Antalya, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2025, ss.140-141, (Özet Bildiri) Creative Commons License

3. Gıda Temas Materyalleri ve Migrasyon Testleri: Yöntemler ve Pratik Bulgular

5. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Antalya, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2025, ss.160-161, (Özet Bildiri) Creative Commons License

5. Yenilikçi Yöntemler ile Sürdürülebilir Et Alternatifleri Üretimi

Türkiye 15. Gıda Kongresi, Sakarya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2025, ss.229, (Özet Bildiri)

6. Doğal Antimikrobiyal Bileşenlerle Zenginleştirilmiş Yenilebilir Kaplamalar

2. Gıda Mikrobiyoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2025, ss.54, (Özet Bildiri) Creative Commons License
Metrikler

Yayın

16

Yayın (Scopus)

8

Atıf (Scopus)

470

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

615

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (Sobiad)

1

H-İndeks (Sobiad)

1

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

4