Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

DETERMINATION OF ENZYME PROFILES OF BACTERIOCIN PRODUCER ENTEROCOCCUS FAECIUM AND ENTEROCOCCUS MUNDTII STRAINS ISOLATED FROM GOAT AND SHEEP COLOSTRUM

4. INTERNATIONAL ICONTECH SYMPOSIUM ON INNOVATIVE SURVEYS IN POSITIVE SCIENCES, Adana, Türkiye, 19 - 20 Temmuz 2021, ss.105-110, (Tam Metin Bildiri)

Linezolid Resistance in Vancomycin-Resistant Enterococci

2. International Conference on Agriculture, Technology, Engineering and Sciences (ICATES 2019), Lviv, Ukrayna, 18 - 20 Eylül 2019, ss.47, (Özet Bildiri)

Ev Tipi Sanitizerlerin Taze Gıdalardaki Patojen Mikroorganizmalara Karşı Antimikrobiyal Etkinliği

2nd International Health Sciences and Life Congress, Burdur, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.507-514, (Tam Metin Bildiri)

Ev Tipi Sanitizerlerin Taze Gıdalardaki Patojen Mikroorganizmalara Karşı Antmikrobiyal Etkinliği

2nd. INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2019), Burdur, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.507-514, (Tam Metin Bildiri)

Laktik Asit Bakterilerinde Antibiyotik Direnç

2nd. INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2019), Burdur, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.498-506, (Tam Metin Bildiri)

Probiyotiklerin Sağlık Üzerine Etkileri

1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018), Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.161-162, (Özet Bildiri)

Kanatlı Rasyonunda Probiyotik Mikroorganizmaların Önemi

1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018), Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.162, (Özet Bildiri)

Bakteriyosinlerin Alternatif Kullanım Alanları

II. Uluslararasi Turizm Ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.55-56, (Özet Bildiri)

Bakteriyofajların Gıda Muhafaza Uygulamaları

Uluslararasi Turizm Ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.50-51

Biyoaktif Peptitlerin Antimikrobiyal Etkisi

Uluslararası Tarım ve Çevre Kongresi (ICAE), Antalya, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, ss.33, (Özet Bildiri)

Soğuk Sterilizasyon Isıl Olmayan Atmosferik Plazma Teknolojisi

Uluslararası Tarım ve Çevre Kongresi (ICAE), Antalya, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, ss.32

FOR PEOPLE WITH CELIAC DISEASE USING NATURAL CHICKPEA YEAST, CHICKPEAS AND CHESTNUT FLOUR MIXTURE OF SOY BREAD PRODUCTION

6th International Conference of Strategic Research in Social Science and Education 2017, Prague, Çek Cumhuriyeti, 12 - 14 Mayıs 2017, ss.226-227, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Mikrobiyel Ekzopolisakkarit Üretimi ve Uygulama Alanları

12.Türkiye Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.276, (Özet Bildiri)

Endüstrisinde Candida Maya Türlerinin Önemi

12.Türkiye Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.277, (Özet Bildiri)

Tavuk Etinin Besin Değeri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi

12.Türkiye Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.499, (Özet Bildiri)

Artezyen ve musluk suyunun içme ve kullanmasuyu parametreleri açısından değerlendirilmesi

Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.1, (Özet Bildiri)
Kitaplar

SOLUTION METHODOLOGIES FOR THE LEGIONELLA PROBLEM IN TOURISM

SUSTAINABLE DEVELOPMENT AND ENGINEERING SOLUTIONS FOR THE TOURISM, AGRICULTURE, AND FOOD SECTORS, TABAN SÜLEYMAN, BALCI MERİÇ, ÖZTÜRK HÜSEYİN, Editör, İKSAD Publishing House, Ankara, ss.63-90, 2024

THE LEGIONELLA PROBLEM IN TOURISM

SUSTAINABLE DEVELOPMENT AND ENGINEERING SOLUTIONS FOR THE TOURISM, AGRICULTURE, AND FOOD SECTORS, TABAN SÜLEYMAN, BALCI MERİÇ, ÖZTÜRK HÜSEYİN, Editör, İKSAD Publishing House, Ankara, ss.33-62, 2024

EXPLORING THE DUALITY OF ENTEROCOCCI: A COMPREHENSIVE EXAMINATION OF THEIR POTENTIAL IN FOOD APPLICATIONS AND ASSOCIATED PATHOGENICITY

SUSTAINABLE STRATEGIES IN ORGANIC AGRICULTURE AND FOOD PROCESSING, ÖZKAN Burhan, BALCI Meriç, Editör, İKSAD Publishing House, Ankara, ss.73-94, 2023

THE INDUSTRIAL SIZE, NUTRITIONAL VALUE AND HEALTH BENEFITS OF SESAME

SUSTAINABLE STRATEGIES IN ORGANIC AGRICULTURE AND FOOD PROCESSING, ÖZKAN Burhan, BALCI Meriç, Editör, İKSAD Publishing House, Ankara, ss.37-54, 2023

GIDALARDA MİKROBİYAL BOZULMALAR ve ÖNLEME METOTLARI

ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ, Doç.Dr.Fatih USLU,Dr.Öğr.Üyesi Meriç BALCI,Öğr.Gör.Dr.Hüseyin ÖZTÜRK, Editör, PALET YAYINLARI, Konya, ss.134-166, 2022

BAKTERİYOSİNLERİN YENİ UYGULAMALARI

ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ, Doç.Dr.Fatih USLU,Dr.Öğr.Üyesi Meriç BALCI,Öğr.Gör.Dr.Hüseyin ÖZTÜRK, Editör, PALET YAYINLARI, Konya, ss.167-216, 2022

TURİZMDE GIDANIN ROLÜ: BAKIŞ AÇILARI VE STRATEJİLERİ

MULTİDİSİPLİNER PERSPEKTİFTEN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM, ILGAZ BURCU, Editör, İKSAD Publishing House, Ankara, ss.113-128, 2022
Metrikler

Yayın

31

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

13

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları