Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Sousvide Yöntemi ile Pişirilmiş Tüketime Hazır Karideslerin Litopenaeus vannamei Mikrobiyolojik Kimyasal Duyusal Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi ve Görsel Kalite Özelliklerinin Bilgisayarlı Resim Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Nar Suyu İşlemede Atıkların değerlendirilmesi ve Değerli Bileşenlerin Mikrokapsülasyonu
-
2020 - 2022 Nar kabuğundaki antioksidan kapasitesi yüksek fenolik bileşiklerin ve elajik asidin endüstriyel ürün olarak elde edilmesi ve üretilmesi
-
2015 - 2019 Farklı Enkapsülasyon Yöntemleri Kullanılarak Elde Edilen Aroma Kapsüllerinin Depolama Stabilitesinin ve Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanımının Araştırılması, BAP: FDK-2015-768 kodlu proje
-
2013 - 2016 Vaccaria hispanica (Mill.) Rauschert Genotiplerinin Haploidiye Tepkilerinin Belirlenmesi, Moleküler Karakterizasyonlari ve Tohum Içeriklerinin Tespiti
-
2011 - 2014 Geleneksel Türk Gıdaları Odaklı Sağlığı Geliştirici Gıdalar Üzerine Bir Araştırma ve Eğitim Ağı Kurulması
-
2010 - 2011 Yeşil Çaydan Deme Geçen Aktif Bileşikler Üzerine Sürgün Dönemi, Ekstraksiyon Süre ve Sıcaklığının etkisi.