Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 11
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 21

1. ZAMANIN YANKILARI: İBRADI’NIN KÜLTÜRÜ, DOĞASI VE TARİHİ DOKUSU

International Travel and Tourism Dynamics Congress-ITTD 2024, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, cilt.1, ss.675-693, (Tam Metin Bildiri)

3. The Role of Non-Governmental Organizations in Destination Marketing: Case of Antalya

Tourism for a Better World (MTCON-2022), Antalya, Türkiye, 24 - 26 Mart 2022, (Özet Bildiri)

4. The Role of Non-Governmental Organizations in Destination Marketing

MTCON 2022, Antalya, Türkiye, 24 Mart 2022, (Özet Bildiri)

5. Gastronomi Temalı Festivaller Üzerine Yapılmış Çalışmaların Bibliyometrik Analizi

20. Ulusal 4.Uluslararası Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, ss.363-373, (Tam Metin Bildiri)

6. Gastronomi Şehri ”Gaziantep’xxte Menü Planlama Uygulamalarına Güncel Bakış

IWACT’xx18 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

8. SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PERSPEKTİFİNDEN GASTRONOMİ TURİZMİ:ANTALYA VE GAZİANTEP ÖRNEĞİ

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, İSKENDERUN, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

9. Mediation Effect of Psychological Well Being Between Perceived Organizational Climate and Academic Success:A Study on University Students

1st Dusit Gracious Hospitality and Tourism International Conference, Tayland, 29 Kasım - 01 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

11. A Research Towards Measuring The Relation Between Employees’ Commitment To The Organization, Superiors And Coworkers

The 11th International Joint World Cultural Tourism Conference, Hangzhou/China, 12 - 14 Kasım 2010, (Tam Metin Bildiri)

12. Algılanan Stresin İşten Ayrılma Niyeti Üzerine Etkisi: Seyahat Acentası Örneği

1.Turizmde İnsan Kaynakları Gelişimi Sempozyumu, Türkiye, 9 - 11 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

14. How Personality Dimensions Influence The Behaviour Of Leaders

The 9th International Joint World Cultural Tourism Conference, 14 - 16 Kasım 2008, (Tam Metin Bildiri)

15. Türk ve Amerikalı Otel Yöneticilerinin Mesleki Kişilik Özelliklerinin Karşılaştırılması

3. Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2008, (Tam Metin Bildiri)

17. Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi

2.Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Türkiye, 10 - 11 Nisan 2008, (Tam Metin Bildiri)

19. An Emprical Research Determining The Managerial Stress sources of Directors of Higher Education Establishments

New Perspectives and Values in World Tourism & Tourism Management in the Future, Turk-Kazakh International Tourism Conference, 20 - 26 Kasım 2006, cilt.1, ss.1452-1464, (Tam Metin Bildiri)

20. Batı Akdeniz Bölgesi Kapsamında Sürdürülebilir Turizm

Turizm ve Mimarlık Sempozyumu, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2006, cilt.1, ss.249-255, (Tam Metin Bildiri)

21. The Turkish Tourism Education At University Level: An Example Of Akdeniz University School Of Tourism and Hotel Management

International Scientific Conference: Educating from Tomorrow’s Tourism, 10 - 12 Ekim 2003, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 11

1. TURİZM VE MÜZECİLİK

Turizmde Güncel Gelişmeler ve Araştırmalar, YAYLA ÖZGÜR, Editör, Çizgi Yayınevi, Konya, ss.437-464, 2024

2. ZAMANIN YANKILARI: İBRADI’NIN KÜLTÜRÜ, DOĞASI VE TARİHİ DOKUSU

Tourism Entrepreneurship Innovative Approaches, GÜÇER EVREN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.675-693, 2024

3. ZAMANIN YANKILARI: İBRADI’NIN KÜLTÜRÜ, DOĞASI VE TARİHİ DOKUSU

TOURISM ENTREPRENEURSHIP: INNOVATIVE APPROACHES, GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.675-694, 2024

4. İnsan Kaynakları Yönetiminde İş Analizi, İş Tanımları ve İş Gerekleri

Uluslararası Perspektifte Turizmde İnsan Kaynakları Yönetimi, Aksu, A. ve Ehtiyar, V., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-30, 2023

5. Who Is the Human Resources Manager? Metaphorical Perceptions of Human Resources Managers Towards Their Profession

Advanges in Managing Tourism Across Continents Vol.3, Okumuş, Fevzi; Guillet, Basak Denizci; Tuna, Muharrem; Dogan, Seden, Editör, USF M3 Publishing, ss.1-9, 2023

6. Organizational Theft in Tourism Businesses

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, Özgür YAYLA, Alper IŞIN, İrfan YAZICIOĞLU, Fuat BAYRAM, Rabia BÖLÜKBAŞ, Editör, Peter Lang GmbH,, Berlin, ss.247-257, 2023

7. Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ (Catering Yönetim Sistemleri), Doğan Murat, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.307-339, 2022

8. Yiyecek İçecek İşletmelerinde İnovasyon

Turizm Endüstrisinde İnovasyon, Belma Suna, Ahmet Vatan, Editör, Nobel Yayıncılık, ss.141-169, 2020

10. Destinasyonlarda Diğer Yönetim Faaliyetleri

Destinasyon Yönetimi ve Pazarlaması, Suna, Belma, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.99-113, 2019

11. Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi, Dr.Öğr. Üyesi Murat DOĞAN, Editör, Nobel, ss.167-200, 2018
Metrikler

Yayın

49

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

24

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Diğer Toplam)

64

Proje

1

Açık Erişim

1