Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

The Role of Non-Governmental Organizations in Destination Marketing: Case of Antalya

Tourism for a Better World (MTCON-2022), Antalya, Turkey, 24 - 26 March 2022

Gastronomi Temalı Festivaller Üzerine Yapılmış Çalışmaların Bibliyometrik Analizi

20. Ulusal 4.Uluslararası Turizm Kongresi, Eskişehir, Turkey, 16 - 19 October 2019, pp.363-373

Gastronomi Şehri ”Gaziantep’xxte Menü Planlama Uygulamalarına Güncel Bakış

IWACT’xx18 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Turkey, 27 - 30 September 2018

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PERSPEKTİFİNDEN GASTRONOMİ TURİZMİ:ANTALYA VE GAZİANTEP ÖRNEĞİ

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, İSKENDERUN, Turkey, 20 - 22 April 2018

How Personality Dimensions Influence The Behaviour Of Leaders

The 9th International Joint World Cultural Tourism Conference, 14 - 16 November 2008

An Emprical Research Determining The Managerial Stress sources of Directors of Higher Education Establishments

New Perspectives and Values in World Tourism & Tourism Management in the Future, Turk-Kazakh International Tourism Conference, 20 - 26 November 2006, vol.1, pp.1452-1464

Batı Akdeniz Bölgesi Kapsamında Sürdürülebilir Turizm

Turizm ve Mimarlık Sempozyumu, Turkey, 29 - 30 April 2006, vol.1, pp.249-255

The Turkish Tourism Education At University Level: An Example Of Akdeniz University School Of Tourism and Hotel Management

International Scientific Conference: Educating from Tomorrow’s Tourism, 10 - 12 October 2003

Books & Book Chapters

ZAMANIN YANKILARI: İBRADI’NIN KÜLTÜRÜ, DOĞASI VE TARİHİ DOKUSU

in: Tourism Entrepreneurship Innovative Approaches, GÜÇER EVREN, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.675-693, 2024

Who Is the Human Resources Manager? Metaphorical Perceptions of Human Resources Managers Towards Their Profession

in: Advanges in Managing Tourism Across Continents Vol.3, Okumuş, Fevzi; Guillet, Basak Denizci; Tuna, Muharrem; Dogan, Seden, Editor, USF M3 Publishing, pp.1-9, 2023

Organizational Theft in Tourism Businesses

in: Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, Özgür YAYLA, Alper IŞIN, İrfan YAZICIOĞLU, Fuat BAYRAM, Rabia BÖLÜKBAŞ, Editor, Peter Lang GmbH,, Berlin, pp.247-257, 2023

İnsan Kaynakları Yönetiminde İş Analizi, İş Tanımları ve İş Gerekleri

in: Uluslararası Perspektifte Turizmde İnsan Kaynakları Yönetimi, Aksu, A. ve Ehtiyar, V., Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1-30, 2023

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

in: TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ (Catering Yönetim Sistemleri), Doğan Murat, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, pp.307-339, 2022

Yiyecek İçecek İşletmelerinde İnovasyon

in: Turizm Endüstrisinde İnovasyon, Belma Suna, Ahmet Vatan, Editor, Nobel Yayıncılık, pp.141-169, 2020

Destinasyonlarda Diğer Yönetim Faaliyetleri

in: Destinasyon Yönetimi ve Pazarlaması, Suna, Belma, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.99-113, 2019

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

in: Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi, Dr.Öğr. Üyesi Murat DOĞAN, Editor, Nobel, pp.167-200, 2018

Episodes in the Encyclopedia

Metrics

Publication

45

Citation (WoS)

1

H-Index (WoS)

1

Citation (Scopus)

3

H-Index (Scopus)

1

Citation (Scholar)

2

H-Index (Scholar)

1

Citiation (TrDizin)

24

H-Index (TrDizin)

3

Open Access

1