Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Role of Non-Governmental Organizations in Destination Marketing: Case of Antalya

Tourism for a Better World (MTCON-2022), Antalya, Türkiye, 24 - 26 Mart 2022

Gastronomi Temalı Festivaller Üzerine Yapılmış Çalışmaların Bibliyometrik Analizi

20. Ulusal 4.Uluslararası Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, ss.363-373

Gastronomi Şehri ”Gaziantep’xxte Menü Planlama Uygulamalarına Güncel Bakış

IWACT’xx18 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PERSPEKTİFİNDEN GASTRONOMİ TURİZMİ:ANTALYA VE GAZİANTEP ÖRNEĞİ

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, İSKENDERUN, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2018

How Personality Dimensions Influence The Behaviour Of Leaders

The 9th International Joint World Cultural Tourism Conference, 14 - 16 Kasım 2008

An Emprical Research Determining The Managerial Stress sources of Directors of Higher Education Establishments

New Perspectives and Values in World Tourism & Tourism Management in the Future, Turk-Kazakh International Tourism Conference, 20 - 26 Kasım 2006, cilt.1, ss.1452-1464

Batı Akdeniz Bölgesi Kapsamında Sürdürülebilir Turizm

Turizm ve Mimarlık Sempozyumu, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2006, cilt.1, ss.249-255
Kitap & Kitap Bölümleri

ZAMANIN YANKILARI: İBRADI’NIN KÜLTÜRÜ, DOĞASI VE TARİHİ DOKUSU

Tourism Entrepreneurship Innovative Approaches, GÜÇER EVREN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.675-693, 2024

Who Is the Human Resources Manager? Metaphorical Perceptions of Human Resources Managers Towards Their Profession

Advanges in Managing Tourism Across Continents Vol.3, Okumuş, Fevzi; Guillet, Basak Denizci; Tuna, Muharrem; Dogan, Seden, Editör, USF M3 Publishing, ss.1-9, 2023

Organizational Theft in Tourism Businesses

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, Özgür YAYLA, Alper IŞIN, İrfan YAZICIOĞLU, Fuat BAYRAM, Rabia BÖLÜKBAŞ, Editör, Peter Lang GmbH,, Berlin, ss.247-257, 2023

İnsan Kaynakları Yönetiminde İş Analizi, İş Tanımları ve İş Gerekleri

Uluslararası Perspektifte Turizmde İnsan Kaynakları Yönetimi, Aksu, A. ve Ehtiyar, V., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-30, 2023

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ (Catering Yönetim Sistemleri), Doğan Murat, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.307-339, 2022

Yiyecek İçecek İşletmelerinde İnovasyon

Turizm Endüstrisinde İnovasyon, Belma Suna, Ahmet Vatan, Editör, Nobel Yayıncılık, ss.141-169, 2020

Destinasyonlarda Diğer Yönetim Faaliyetleri

Destinasyon Yönetimi ve Pazarlaması, Suna, Belma, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.99-113, 2019

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi, Dr.Öğr. Üyesi Murat DOĞAN, Editör, Nobel, ss.167-200, 2018
Metrikler

Yayın

45

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

24

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Diğer Toplam)

64

Açık Erişim

1