-
2014 - Continues Professor
Akdeniz University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering
-
2009 - 2014 Associate Professor
Akdeniz University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering
-
2005 - 2009 Assistant Professor
Akdeniz University, Faculty of Agriculture, Food Engineering
-
2002 - 2005 Lecturer PhD
Akdeniz University, Faculty of Agriculture, Food Engineering
-
1995 - 2002 Research Assistant
Akdeniz University, Institute of Science, Food Engineering
-
2011 - Continues Board Member
Akdeniz University, Gıda Güvenliği Ve Tarımsal Araştırmalar Merkezi
-
2019 - 2022 Head of Department
Akdeniz University, Faculty Of Engineering, Department of Food Engineering
-
2016 - 2021 Dean
Akdeniz University, Faculty of Engineering
-
2013 - 2021 Member of the Senate
Akdeniz University
-
2015 - 2016 Head of Department
Akdeniz University, Mühensilik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 Academic Board Member
Akdeniz University, Mühensilik Fakültesi
-
2009 - 2012 Deputy Head of Department
Akdeniz University, Mühensilik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
KARADUT MEYVESİNİN SICAK HAVA VE KAPALI DÖNGÜ MODİFİYE ATMOSFERDE KURUTULMASI
B.AKGÜN(Student), Postgraduate, 2019 -
Farklı kurutma yöntemleri ile kurutulan pektinlerin fizikokimyasal özellikleri ile jel perfomanslarının karşılaştırılması
T.ATBAKAN(Student), Postgraduate, 2019 -
Farklı kurutma yöntemleri ile biyoaktif bileşenlerce zengin portakal tozu üretimi
S.AŞIK(Student), Postgraduate, 2019 -
Farklı yöntemlerle kurutulmuş kamkatın (Fortunella margarita Swing.) bazı kalite özellikleri ve depolamaya bağlı değişimi
D.YILDIZ(Student), Doctorate, 2019 -
Yakıcılık hissi baskılanmışi kapsaisin mikrokapsüllerinin üretimi ve ürün stabilitesinin belirlenmesi
Z.GÜNEL(Student), Doctorate, 2019 -
Karanfil Çiçeğinden Antosiyanin Ekstraktı Eldesi Ve Doğal Gıda Renklendiricisi Olarak Stabilitesinin Incelenmesi
E.Vural(Student), Postgraduate, 2017 -
Kırınım pencereli (Refractance window) ve mikrodalga destekli sıcak hava kurutma teknikleri ile fonksiyonel bileşenlerce zengin nar pestili üretimi
İ.TONTUL(Student), Doctorate, 2017 -
Ön işlemlerle kombine uygulanan kapalı döngü modifiye atmosfer kurutmanın bazı meyvelerin karakteristik özellikleri üzerine etkisi
İ.Burak(Student), Doctorate, 2016 -
Dilimlenerek Dondurulan Kırmızıbiberin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Kalite Özellikleri Üzerine Ön İşlem Olarak Uygulanan Ozmotik Kurutmanın Etkisi
-
Increase of 1,8-cineole content and antioxidative properties of Laurus nobilis oils by different leaves pretreatment and distilation methods
TOPUZ A. (Co-Advisor)
S.MIRANDA(Student), Postgraduate, 2016 -
Ön işlemlere kombine uygulanan kapalı döngü modifiye atmosfer kurutmanın bazı meyvelerin karakteristik özellikleri üzerine etkisi
TOPUZ A. (Advisor)
-
Çözünür Kuşburnu Çayı Üretiminde Ekstraksiyon ve Kurutma Optimizasyonu
-
The effects of microencapsulation of pistachio nut (Pistachio vera L.) oil on its physical properties
TOPUZ A. (Co-Advisor)
F.KOCABIYIK(Student), Postgraduate, 2014 -
Ultrases pastörizasyon ve membran konsantrasyon yöntemlerinin karadut (Morus nigra L.) suyu konsantresi üretiminde uygulanabilirliğinin araştırılması
-
Keten tohumu yağının püskürterek kurutmayla mikroenkapsülasyonu üzerine farklı taşıyıcı madde ve emülsiyon uygulamalarının etkilerinin araştırılması
-
Bergamut ve limon kabuğu uçucu yağının kapsüllenmesi ve elde edilen ürünün özelliklerinin belirlenmesi
K.Sultan(Student), Postgraduate, 2010 -
Helva ve lokum üretimi amaçlı çöven konsantresi ve çöven tozu üretimi
-
Bazı Adaçayı (Salvia spp.) ve Dağ Çayı (Sideritis spp.) Türlerinin Kİmyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi