SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
4
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
13
2. TURİZM İŞLETMELERİNDE KURUMSAL SOSYAL SORUMLUĞUN MUHASEBE TEMELLİ ORANLAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: PANEL REGRESYON ANALİZİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.6, sa.4, ss.1905-1912, 2023 (Hakemli Dergi)
3. DESTİNASYON DÜZEYİNDE ALGILANAN KALİTE, ZİYARETÇİ MEMNUNİYETİ VE DAVRANIŞSAL NİYETLERİN MODELLENMESİ: MANAVGAT ÖRNEĞİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.6, sa.1, ss.218-226, 2023 (Hakemli Dergi)


5. TEKNOLOJİNİN MUTFAĞA YANSIMALARI: AŞÇI ROBOTLAR ÜZERİNE R PROGRAMI BAZLI BİBLİYOMETRİK BİR ANALİZ (REFLECTIONS OF TECHNOLOGY IN THE KITCHEN: A BIBLIOMETRIC ANALYSIS ON COOKING ROBOT BASED ON THE R PROGRAM)
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.1, ss.406-416, 2022 (Hakemli Dergi)

6. OTEL İŞLETMELERİNDE DİJİTAL LİDERLİK TARZININ BİREYSEL PERFORMANSA ETKİSİ: ANTALYA’DA BİR UYGULAMA
Review of Tourism Administration Journal
, cilt.2, sa.2, ss.177-200, 2021 (Hakemli Dergi)
7. COVID-19 SONRASI GELİŞEN MUTFAK AKIMI: BULUT MUTFAK
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.4, sa.2, ss.321-328, 2021 (Hakemli Dergi)

8. The Role of Women Entrepreneurs in Social Media Centered e-commerce: Developments in Gastronomy
International Journal of Disciplines Economics Administrative Sciences Studies
, cilt.6, sa.24, ss.806-819, 2020 (Hakemli Dergi)

11. Holserv Ölçeği İle Otel İşletmelerinde Hizmet Kalitesinin Ölçülmesi Üzerine Bir Araştırma
International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR)
, cilt.6, sa.37, ss.1320-1332, 2019 (Hakemli Dergi)
12. Osmanlı Mutfağının Füzyon Mutfağı Çerçevesinde Değerlendirilmesi
International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR)
, cilt.6, sa.43, ss.3045-3053, 2019 (Hakemli Dergi)
13. REFLECTIONS OF CRISIS IN TOURISM SECTOR AND PUBLIC POLICIES APPLIED TO TOURISM SECTOR DURING CRISIS PERIODS: TURKEY SAMPLE
INTERNATIONAL REFEREED ACADEMIC SOCIAL SCIENCES JOURNAL
, cilt.26, sa.0, ss.50-63, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
15
5. What is the Volunteer Tourism? How Can We Apply in Turkey?
ICESM 2018, Lisbon, Portekiz, 5 - 07 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)
10. Analitik Hiyerarşi Süreci Temelli VIKOR Yöntemi İle Tedarikçi Seçimi Konya İlinde Dört Yıldızlı Bir Otel İşletmesi Üzerine Bir Uygulama
3rd International Congress of Tourism Management Researches – 2016, Antalya, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2016, cilt.3, ss.1049-1061, (Tam Metin Bildiri)
12. HEALTH TOURISM AND CUSTOMER SATISFACTION AT THE KONYA ILGIN THERMAL SPRING BUSINESSES
14th EBES Conference – Barcelona, 23 - 25 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar
19
11. Cases on Tour Guide Practices for Alternative Tourism
IGI GLOBAL, Pennsylvania, 2020
16. FUTURE TEKNOLOJİLERİ VE TURİZM 4.0
Djital Turizm: Sektörün Yeni Geleceği, Abdullah KARAMAN, Kürşat SAYIN, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.155-166, 2019
19. The Use Of Financial Analysis Techniques As A Strategic Management Instrument In Tourism Operations
Academic Research In Social, Human And Administrative Sciences-I, Bülent Cercis TANRITANIR, Sevilay ÖZER, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.9-26, 2018