Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2010 - 2019 Öğretim Görevlisi
Selçuk Üniversitesi, Akşehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2013 - 2014 Bölüm Başkanı
Selçuk Üniversitesi, Akşehir Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Seyahat Hizmetleri
Verdiği Dersler
-
Lisans Yiyecek İçecek Yönetimi
-
Lisans Yönetim ve Organizasyon
-
Lisans Ziyafet Yönetimi
-
Lisans Temel Yemek Pişirme I
-
Lisans Temel Yemek Pişirme 2
-
Lisans Soğuk Mutfak
-
Lisans Yaratıcı Yemek Pişirme
-
Yüksek Lisans Gastronomi ve Turizm
-
Yüksek Lisans Gastronomi ve Mutfak Kültürü
-
Lisans Temel Yemek Pişirme 1
Yönetilen Tezler
-
Turizm etkilerinin yerel halkın yaşam yeri memnuniyeti üzerine etkisi: Trabzon örneği
Tarınç A. (Danışman)
K.KAHRAMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Yabancı turistlerin yenilenebilir enerji bilgi seviyelerinin belirlenmesi ve otellerde uygulanabilecek yenilenebilir enerji türü tercihlerine etkisi: Manavgat örneği
Tarınç A. (Danışman)
A.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022