Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Evaluation of Ottoman Cuisine in The Framework of Fusion Cuisine

III. Taras Shevchenko International Congress on Social Sciences , Kyyiv, Ukraine, 12 - 14 July 2019, pp.85

A Study on The Determination of Turkey's Halal Tourism Potential

III. Taras Shevchenko International Congress on Social Sciences , Kyyiv, Ukraine, 12 - 14 July 2019

Evaluation of The Kamilet Valley Within The Context of Sustainable Tourism

III. Taras Shevchenko International Congress on Social Sciences , Kyyiv, Ukraine, 12 - 14 July 2019, pp.84 Sustainable Development

THE IMPORTANCE OF GASTRONOMY TOURISM IN TURKISH TOURISM

ATLAS Annual Conference 2018 Destination Dynamics, 26 - 29 September 2018

EVALUATION OF NATURAL AND CULTURAL RESOURCES OF KONYA / AKŞEHİR IN THE FRAMEWORK OF ECOTOURISM

ATLAS ANNUAL CONFERENCE 2017, DESTINATIONS PAST, PAST AND FUTURE, VİANA DE CASTELO, Portugal, 12 - 15 September 2017, pp.100-101 Sustainable Development

TURİZM İŞLETMELERİNDE HASILAT STANDARTI TMS 18 KAPSAMINDA HİZMET SATIŞINDA HASILAT

2. ULUSLARARASI EKONOMİ YÖNETİMİ VE PAZAR ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Kocaeli, Turkey, 24 - 25 March 2017, vol.2, pp.225-226

REFLECTIONS OF CRISIS IN TOURISM SECTOR AND PUBLIC POLICIES APPLIED TO TOURISM SECTOR DURING CRISIS PERIODS TURKEY SAMPLE

2nd International Conference on Management, Finance and Economics, PATTAYA, Thailand, 9 - 10 July 2016, vol.2, pp.101-107

Analitik Hiyerarşi Süreci Temelli VIKOR Yöntemi İle Tedarikçi Seçimi Konya İlinde Dört Yıldızlı Bir Otel İşletmesi Üzerine Bir Uygulama

3rd International Congress of Tourism Management Researches – 2016, Antalya, Turkey, 20 - 22 May 2016, vol.3, pp.1049-1061

AN EXPLORATORY STUDY OF THE IMPORTANCE AND STATE OF HEALTH TOURISM IN TURKEY

2015 World Academy of Researchers, Educators and Scholars Congress, 21 - 24 July 2015

A RESEARCH ON ATTITUDE TO GREEN MARKETING OF EMPLOYEES IN HOTEL BUSINESSES

European International Business Economics Conference, 5 - 09 June 2012

Books & Book Chapters

TURİZM İŞLETMELERİNDE ESG SKORLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

in: TURİZMDE ARAŞTIRMA GÜNDEMİ KAVRAMLAR VE UYGULAMALAR, GÖZDE SEVAL ERGÜN,İLKER ÇİNBİLGEL, Editor, ÇİZGİ YAYINEVİ, Konya, pp.5-16, 2023

BLOCKCHAIN VE TURİZM

in: TURIZM SEKTÖRÜNDE GÜNCEL KONU VE YAKLAŞIMLAR, HÜSEYİN KELEŞ, Editor, EĞİTİM YAYINEVİ, Konya, pp.139-146, 2022

YABANCI TURİSTLERİN YENİLENEBİLİR ENERJİ BİLGİ SEVİYELERİNİN BELİRLENMESİ ve OTELLERDE UYGULANABİLECEK YENİLENEBİLİR ENERJİ TÜRÜ TERCİHLERİNE ETKİSİ

in: TURİZM SEKTÖRÜNDE YENİ EĞİLİMLER, HÜSETİN KELEŞ, ABDULLAH TARINÇ, ALİ KELEŞ, Editor, ÇİZGİ YAYINEVİ, Konya, pp.69-79, 2022

Alternatif Turizm Türü Kapsamında Festivaller

in: Rekreasyon ve Turizm Araştırmaları, BİRİNCİ MUHAMMED CENK, YAYLA ÖZGÜR, Editor, ÇİZGİ KİTABEVİ, KONYA / İSTANBUL, pp.97-117, 2021

A Research on the Effect of Personnel Empowerment on Culinary Creativity in Restaurants

in: Engines of Economic Prosperity, Meltem Ince-Yenilmez & Burak Darici, Editor, Springer, Cham, pp.267-289, 2021

Gastronomi 4.0

in: Geleceğin Restoranları, Çalışkan, Gültekin; Yıldırım, Gülsün, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1-13, 2021

Alternatif Turizm Türü Kapsamında Festivaller

in: Rekreasyon ve Turizm Araştırmaları, BİRİNCİ, MUHAMMET CENK, YAYLA, ÖZGÜR, Editor, ÇİZGİ YAYINEVİ, Ankara, pp.97-117, 2021

TURİZMDE DESTİNASYON YÖNETİMİ

in: TURİZM SEKTÖRÜNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Ergün, Gözde Seval., Silik, Cemal Ersin, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, pp.1-22, 2021

GASTRONOMİ 4.0

in: GELECEĞİN RESTORANLARI, GÜLTEKİN ÇALIŞKAN, GÜLSÜN YILDIRIM, Editor, DETAY YAYINEVİ, Ankara, pp.1-13, 2021

REKREASYON MOTİVASYONU

in: REKREASYON ve TURİZM ARAŞTIRMALARI, KÜL AVAN SEVİM, ŞİMŞEK ERKAN KADİR, BİRİNCİ MUHAMMET CENK, YAYLA ÖZGÜR,, Editor, ÇİZGİ YAYINEVİ, Ankara, pp.14-20, 2021

Gönüllü Turizm

İKSAD yaynevi, 2020

Technological InnovationResearch With Guided Tours:Recent Trends and Future Directions

in: Cases on Tour Guide Practices for Alternative Tourism, Gülsün YILDIRIM, Özlem ÖZBEK, Ceyhun Çağlar KILINÇ, Abdullah TARAINÇ, Editor, IGI Global, Hershey PA., pp.268-280, 2020

TÜRKİYE’NİN HELAL TURİZM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA

in: Alternatif Turizm Araştırmaları, Yıldız Sevcan, Editor, İksad, Ankara, pp.115-142, 2019

KAMİLET VADİSİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

in: Alternatif Turizm Araştırmaları, Yıldız Sevcan, Editor, İksad, Ankara, pp.143-171, 2019

FUTURE TEKNOLOJİLERİ VE TURİZM 4.0

in: Djital Turizm: Sektörün Yeni Geleceği, Abdullah KARAMAN, Kürşat SAYIN, Editor, Eğitim Yayınevi, Konya, pp.155-166, 2019

TÜRKİYE’DEKİ HÜZÜN TURİZMİ DESTİNASYONLARI ÜZERİNE TEORİK BİR ÇALIŞMA

in: SOSYAL, BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER Cilt-1, Doç. Dr. Sait Erdal DİNÇER, Doç. Dr. Sinan SÖNMEZ, Dr. Mustafa BOSTANCI, Dr. Ertan ÖZÇOBAN, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.377-392, 2019

AVRUPA VE TÜRKİYE’DEKİ SOKAK TATLILARININ KARŞILAŞTIRILMASI

in: TURİZMİN TEMELLERİ KÜLTÜREL DEĞERLER, PAZARLAMA ve İLETİŞİM, Kadriye Alev Akmeşe, Editor, İksad Yayınevi, Ankara, pp.27-59, 2019

The Use Of Financial Analysis Techniques As A Strategic Management Instrument In Tourism Operations

in: Academic Research In Social, Human And Administrative Sciences-I, Bülent Cercis TANRITANIR, Sevilay ÖZER, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.9-26, 2018

Metrics

Publication

53

Citation (WoS)

4

H-Index (WoS)

2

Citation (Scopus)

5

H-Index (Scopus)

1

Project

4

Thesis Advisory

2

Open Access

2
UN Sustainable Development Goals