SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Sosyal Medyanın X ve Z Kuşağı Üzerindeki Yemek Yeme Davranışına Etkisi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.9, sa.1, ss.531-552, 2021 (Hakemli Dergi)
Osmanlı ve Batı Ressamlarının Kullandığı Yiyecek-İçecek Figürleri Üzerine Bir İnceleme
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.12, sa.63, ss.528-534, 2019 (Hakemli Dergi)
Yiyecek İçecek Eğitiminde Gastronomi Ve Mutfak Sanatları İle Kulinoloji Programlarına Dair Bir Karşılaştırma
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.5, sa.12, ss.7-20, 2018 (Hakemli Dergi)
Kişilik Tiplerinin Tat Tercihlerine Etkisi
Journal of Tourism and Gastronmy Studies
, cilt.5, sa.3, 2017 (Hakemli Dergi)
Gastromilliyetçilik Kavramının İncelenmesi: Coğrafi İşaret ve Markalaşma Faktörleri
THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH
, cilt.10, sa.48, ss.459-464, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Kripto Paraların Restoran Endüstrisinde Kullanımı
3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), Ankara, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, (Özet Bildiri)
Kitaplar
Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler
Detay Yayıncılık, Ankara, 2021
Gastronomi Müzeleri
Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Gökhan Yılmaz,Ayşe Şahin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.95-109, 2021
Turizmde Temel Kavramlar
Genel Turizm, Kurban Ünlüönen,Arzu Kılıçlar, Editör, Seçkin Yayıncılık, Ankara, ss.21-45, 2021
Ansiklopedide Bölümler
Yiyecek Üretim Sistemleri
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021
İtalyan Mutfağı
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021
Göl Turizmi
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021