-
2017 - 2021 Doktora
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2015 - 2017 Yüksek Lisans
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2011 - 2015 Lisans
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2021 Doktora
Gastronomik Deneyimin Yiyecek Tüketim Duygularına ve Deneyimsel Değere Etkisi: Kültürün (Belirsizlikten Kaçınma) Düzenleyici Rolü
Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bilim Dalı
-
2017 Yüksek Lisans
Konaklama İşletmelerinde Çalışan Şeflerin Gastro-Milliyetçilik Konusunda Bilgi, Tutum ve Davranışları
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
B2 Orta Üstü İngilizce
-
2021SPSS Process Makro İle Aracı ve Düzenleyici Etki Analizleri
Eğitim Yönetimi ve Planlama , UDEMY
-
2021Science & Cooking: From Haute Cuisine to Soft Matter Science (chemistry)
Diğer , HARVARD UNIVERSITY
-
2021AMOS ile İleri Düzey Uygulamalı YEM Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama , UDEMY
-
2021AMOS ile Uygulamalı YEM Eğitimi-Temel Düzey
Eğitim Yönetimi ve Planlama , UDEMY
-
2020Temel SPSS Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama , AYEUM
-
2020Turizmde SSCI-SCI Makale Yazma Stratejileri ve Akademik Yazma Eğitimi
Turizm , AYEUM
-
2020Temel Psikoloji
Eğitim Yönetimi ve Planlama , Global Enstitü
-
2020Nöropazarlama
Eğitim Yönetimi ve Planlama , Global Enstitü
-
2018CiteSpace ile Bibliyometrik Analiz Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama , Akdeniz Üniversitesi