Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Evaluation of the Effect of Acorn Flour on the Appearance of Foods in Terms of Consumer Preference: Baklava
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.952-957
GASTRONOMİK ZEYTİNYAĞI ROTASININ BALIKESİR İLİNDE UYGULANABİLİRLİĞİNE İLİŞKİN BİR ÇALIŞMA
21. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , Balıkesir, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2021, ss.719-722
Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi
1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü”, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Şubat 2021, ss.41-46
Kitap & Kitap Bölümleri
SELÇUK’TA YETİŞEN BAŞLICA MEYVELER
SELÇUK Bir Unesco Kentine Disiplinlerarası Bakış, eda avcı,tolga akcan,devrim ertürk, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.223-241, 2020