Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Evaluation of the Effect of Acorn Flour on the Appearance of Foods in Terms of Consumer Preference: Baklava

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.952-957

Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi

1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü”, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Şubat 2021, ss.41-46
Kitap & Kitap Bölümleri

Çorbalar

Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar), ERDOĞAN TANER, Editör, paradigma, Çanakkale, ss.85-102, 2024

DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALAN GASTRONOMİ TEMALI BELGESELLERİN KİMLİĞİ VE İÇERİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, detay, ss.823-848, 2024

Çikolata, Şekerleme ve Türevi Ürünler

Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Hasan Köşker,Fatih Ercan, Editör, Paradigma Yayınları, Çanakkale, ss.361-382, 2023

SELÇUK İLÇESİNİN COĞRAFİ İŞARET POTANSİYELİ

SELÇUK BİR UNESCO KENTİNE DİSİPLİNLER ARASI BAKIŞ II, AVCI EDA, ÖNCÜ GLAUE ŞELALE, TAŞKAN BERRİN, Editör, Çizgi, Konya, ss.113-132, 2023

Zeytinyağı Açısından Selçuk

SELÇUK BİR UNESCO KENTİNE DİSİPLİNLER ARASI BAKIŞ II , AVCI EDA, ÖNCÜ GLAUE ŞELALE, TAŞKAN BERRİN, Editör, Çizgi, Konya, ss.9-31, 2023

SELÇUK’TA YETİŞEN BAŞLICA MEYVELER

SELÇUK Bir Unesco Kentine Disiplinlerarası Bakış, eda avcı,tolga akcan,devrim ertürk, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.223-241, 2020