Öğr. Gör. ŞEYMA NUR GÜNEŞ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Yenilebilir Çiçek Olarak Gülün Önemi ve Osmanlı Mutfak Kültüründeki Yeri
GÜNEŞ Ş. N.
,
AKCAN T.
AYDIN GASTRONOMY
, cilt.6, sa.2, ss.325-334, 2022 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Evaluation of the Effect of Acorn Flour on the Appearance of Foods in Terms of Consumer Preference: Baklava
Güneş Ş. N.
,
Akcan T.
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.952-957
GASTRONOMİK ZEYTİNYAĞI ROTASININ BALIKESİR İLİNDE UYGULANABİLİRLİĞİNE İLİŞKİN BİR ÇALIŞMA
Demirel T.
,
Muhacir B.
,
Güneş Ş. N.
,
Akcan T.
21. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , Balıkesir, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2021, ss.719-722
Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi
Güneş Ş. N.
,
Akcan T.
1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü”, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Şubat 2021, ss.41-46
Kitap & Kitap Bölümleri
SELÇUK’TA YETİŞEN BAŞLICA MEYVELER
Güneş Ş. N.
,
Akcan T.
SELÇUK Bir Unesco Kentine Disiplinlerarası Bakış, eda avcı,tolga akcan,devrim ertürk, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.223-241, 2020