Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Evaluation of the Effect of Acorn Flour on the Appearance of Foods in Terms of Consumer Preference: Baklava

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.952-957

Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi

1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü”, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Şubat 2021, ss.41-46

Kitap & Kitap Bölümleri

SELÇUK’TA YETİŞEN BAŞLICA MEYVELER

SELÇUK Bir Unesco Kentine Disiplinlerarası Bakış, eda avcı,tolga akcan,devrim ertürk, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.223-241, 2020