Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
1
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
5
3. Evaluation of the Effect of Acorn Flour on the Appearance of Foods in Terms of Consumer Preference: Baklava
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.952-957, (Tam Metin Bildiri)
4. GASTRONOMİK ZEYTİNYAĞI ROTASININ BALIKESİR İLİNDE UYGULANABİLİRLİĞİNE İLİŞKİN BİR ÇALIŞMA
21. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , Balıkesir, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2021, ss.719-722, (Tam Metin Bildiri)
5. Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi
1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü”, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Şubat 2021, ss.41-46, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
6
1. Çorbalar
Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar), ERDOĞAN TANER, Editör, paradigma, Çanakkale, ss.85-102, 2024
2. DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALAN GASTRONOMİ TEMALI BELGESELLERİN KİMLİĞİ VE İÇERİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, detay, ss.823-848, 2024
3. Çikolata, Şekerleme ve Türevi Ürünler
Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Hasan Köşker,Fatih Ercan, Editör, Paradigma Yayınları, Çanakkale, ss.361-382, 2023
4. SELÇUK İLÇESİNİN COĞRAFİ İŞARET POTANSİYELİ
SELÇUK BİR UNESCO KENTİNE DİSİPLİNLER ARASI BAKIŞ II, AVCI EDA, ÖNCÜ GLAUE ŞELALE, TAŞKAN BERRİN, Editör, Çizgi, Konya, ss.113-132, 2023
5. Zeytinyağı Açısından Selçuk
SELÇUK BİR UNESCO KENTİNE DİSİPLİNLER ARASI BAKIŞ II
, AVCI EDA, ÖNCÜ GLAUE ŞELALE, TAŞKAN BERRİN, Editör, Çizgi, Konya, ss.9-31, 2023
6. SELÇUK’TA YETİŞEN BAŞLICA MEYVELER
SELÇUK Bir Unesco Kentine Disiplinlerarası Bakış, eda avcı,tolga akcan,devrim ertürk, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.223-241, 2020