DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALAN GASTRONOMİ TEMALI BELGESELLERİN KİMLİĞİ VE İÇERİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ


CANKÜL D., GÜNEŞ Ş. N.

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, detay, ss.823-848, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: detay
  • Sayfa Sayıları: ss.823-848
  • Editörler: SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet