Atıf Formatları
SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. CANKÜL And Ş. N. GÜNEŞ, "DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALAN GASTRONOMİ TEMALI BELGESELLERİN KİMLİĞİ VE İÇERİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," In SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT , detay, 2024, pp.823-848.

CANKÜL, D. And GÜNEŞ, Ş. N. DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALAN GASTRONOMİ TEMALI BELGESELLERİN KİMLİĞİ VE İÇERİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. 2024. In SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT , detay, 823-848.

CANKÜL, D., & GÜNEŞ, Ş. N., (2024). DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALAN GASTRONOMİ TEMALI BELGESELLERİN KİMLİĞİ VE İÇERİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT (pp.823-848), detay.

CANKÜL, DURAN, And ŞEYMA NUR GÜNEŞ. "DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALAN GASTRONOMİ TEMALI BELGESELLERİN KİMLİĞİ VE İÇERİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." In SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT , 823-848. detay, 2024

CANKÜL, DURAN And GÜNEŞ, ŞEYMA N. . "DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALAN GASTRONOMİ TEMALI BELGESELLERİN KİMLİĞİ VE İÇERİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT , detay, 2024, pp.823-848.

CANKÜL, D. And GÜNEŞ, Ş. N. (2024) "DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALAN GASTRONOMİ TEMALI BELGESELLERİN KİMLİĞİ VE İÇERİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ", SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT . detay.

@bookchapter{bookchapter, author ={DURAN CANKÜL And author ={ŞEYMA NUR GÜNEŞ}, chaptertitle={DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALAN GASTRONOMİ TEMALI BELGESELLERİN KİMLİĞİ VE İÇERİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ}, booktitle={ SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT}, publisher={detay}, city={},year={2024} }