Publications & Works

Articles Published in Other Journals
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

GASTRONOMİ VE SOSYAL MEDYA ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ: SCOPUS ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Turkey, 17 October 2024, pp.686-688

Evaluation of the Effect of Acorn Flour on the Appearance of Foods in Terms of Consumer Preference: Baklava

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Turkey, 28 - 30 September 2022, pp.952-957

Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi

1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü”, İstanbul, Turkey, 18 - 19 February 2021, pp.41-46
Books

Çorbalar

in: Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar), ERDOĞAN TANER, Editor, paradigma, Çanakkale, pp.85-102, 2024

DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALAN GASTRONOMİ TEMALI BELGESELLERİN KİMLİĞİ VE İÇERİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

in: SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editor, detay, pp.823-848, 2024

Çikolata, Şekerleme ve Türevi Ürünler

in: Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Hasan Köşker,Fatih Ercan, Editor, Paradigma Yayınları, Çanakkale, pp.361-382, 2023

SELÇUK İLÇESİNİN COĞRAFİ İŞARET POTANSİYELİ

in: SELÇUK BİR UNESCO KENTİNE DİSİPLİNLER ARASI BAKIŞ II, AVCI EDA, ÖNCÜ GLAUE ŞELALE, TAŞKAN BERRİN, Editor, Çizgi, Konya, pp.113-132, 2023

Zeytinyağı Açısından Selçuk

in: SELÇUK BİR UNESCO KENTİNE DİSİPLİNLER ARASI BAKIŞ II , AVCI EDA, ÖNCÜ GLAUE ŞELALE, TAŞKAN BERRİN, Editor, Çizgi, Konya, pp.9-31, 2023

SELÇUK’TA YETİŞEN BAŞLICA MEYVELER

in: SELÇUK Bir Unesco Kentine Disiplinlerarası Bakış, eda avcı,tolga akcan,devrim ertürk, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Ankara, pp.223-241, 2020