SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, sa.15, ss.172-181, 2017 (Hakemli Dergi)
LC/MS ile Birleştirilmiş Yüksek Alan Asimetrik Dalga İyon Hareketliliği Spektrometresi (FAIMS) Ve Gıda Analizlerinde Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, cilt.11, sa.3-4, ss.96-100, 2013 (Hakemli Dergi)
Çevre Dostu Bir Analiz Tekniği Olarak Misellar Sıvı Krımatografisi ve Gıda Analizlerinde Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.3, ss.57-62, 2012 (Hakemli Dergi)
Gıda Güvenliği Açısından Endokrin Sistem Bozucu Pestisitler
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, ss.89-95, 2012 (Hakemli Dergi)
Pestisitler ve Gıda Güvenliği
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.34, ss.52-57, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
The presence of bisphenol A (BPA) in milk and dairy products
13th International Congress on Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.106
Determination of milk proteins in dairy products by analytical methods
13th International Congress on Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.60-63
Influence of cold and heat adaptation treatments on fatty acid composition of Lactobacillus acidophilus cell membrane
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.249
Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) in dairy products
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.250
Adaptation mechenisms of probiotic bacteria to osmotic stress
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.226
Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması
International Trace Analysis Congress, Sivas, Türkiye, 20 - 23 Haziran 2018, ss.205
Determination of Milk Adulteration in Dairy Products Using Chromatographic Techniques
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.250
Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35
ß-galaktosidaz Enziminin Mikrokapsülasyonu
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117
EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.143
THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116
BIOFILMS OF PROBIOTICS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.45
GIDALARDA LISTERIA MONOCYTOGENES BAKTERİYOFAJININ KULLANIMI İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450
Endokrin Sistem Bozucu Kimyasallar Arasında Yer Alan Ftalatların Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.49
Gıdalarda GC-MSMS Cihazı Kullanılarak Çoklu Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Geliştirilmesi
3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.25
LC-MSMS Cihazı Kullanılarak Meyvelerde Pestisit Analizi ve Metot Validasyon Çalışmaları
3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.24
İyon Hareketliliği Spektrometresi ve Gıda Kalıntı Analizlerindeki Uygulamaları
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.64
Orbitrap Kütle Analizörünün Gıda Kalıntı Analizlerinde Kullanımı ve Sağladığı Avantajlar, 3. Gıda Güvenliği Kongresi İSTANBUL, Mayıs 2012 İyon Hareketliliği Spektrometresi ve Gıda Kalıntı Analizlerindeki Uygulamaları
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.64