Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. Transforming Education for a Greener Future: Virtual Reality in Sustainable Tourism Training for Hotel Staff

Global Conference on Education and Research (GLOCER 2024) , Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 16 - 19 Aralık 2024, sa.5, ss.59-61, (Özet Bildiri)

2. Authenticity Paradox: An Examination on Local Gastronomy

International Travel and Tourism Dynamics: Overtourism, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, ss.404, (Özet Bildiri) Creative Commons License

3. AŞIRI TURİZM KAPSAMINDA TRIPADVISOR YORUMLARI ÜZERİNE NİTEL BİR İNCELEME: SALDA GÖLÜ ÖRNEĞİ

INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD20), Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, ss.417, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. TURİSTİK DESTRİNASYONLARDA YEREL YİYECEK İÇECEK TÜKETİMİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ

4. ınternatıonal congres of tourism and management research, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, ss.116-129

5. Gıda Eşleşmesinde Zeytinyağı ve Ezine Peyniri

4th International Congress of Tourism and Management Researches, Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017

6. Destinasyon Çekiciliğinde Gastronomik Ürün

17. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.313-321, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 7

1. Ankara Döneri

Türkiye'nin Sokak Lezzetleri , Adem ARMAN,Cihan ÇETİNKAYA,Alper KURNAZ, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.123-141, 2023

2. Robotlar

Turizm ve Otel İşletmelerinde Büyük Veri Analizi ve Yapay Zeka , Dr. Aslıhan Dursun Cengizci,Dr. Sezer Karasakal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.174-189, 2023

4. GASTRONOMİ ALANINDA ROBOTLAR VE KULLANIM ALANLARI

GASTRONOMİ VE TEKNOLOJİ, Prof Dr. İrfan Yazıcıoğlu,araştırma görevlisi eda alphan,araştırma görevlisi rabia bölükbaş, Editör, Detay Yayıncılık , Ankara, ss.104-128, 2022

5. ZEYTİNYAĞI TURİZMİ ÜZERİNE YAPILAN ARAŞTIRMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ

GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI, Dr.Öğr.Üy,Yener OĞAN, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.185-194, 2021

6. HATIRLANABİLİR GASTRONOMİK DENEYİM: SİSTEMATİK BİR DERLEME

Gastronomide Sistematik Araştırmalar, Dr. Öğr. Üy. Adem Arman,Öğr. Gör. Özkan Erdem, Editör, Oğlak Yayınları, İstanbul, ss.73-85, 2021

7. TRABZON

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ, Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.726-735, 2021
Ansiklopedide Bölümler 7

1. Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.357, 2020

2. Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.306-307, 2020

3. Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.324, 2020

4. Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.352, 2020

5. Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.146, 2020

6. Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.385, 2020

7. Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.587, 2018
Metrikler

Yayın

25

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları