Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gastronomy tourism through tea and coffee: travellers' museum experience
INTERNATIONAL JOURNAL OF CULTURE TOURISM AND HOSPITALITY RESEARCH
, cilt.15, sa.3, ss.413-427, 2021 (ESCI)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
TURİSTİK DESTRİNASYONLARDA YEREL YİYECEK İÇECEK TÜKETİMİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ
4. ınternatıonal congres of tourism and management research, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, ss.116-129
Kitap & Kitap Bölümleri
Ankara Döneri
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri , Adem ARMAN,Cihan ÇETİNKAYA,Alper KURNAZ, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.123-141, 2023
Gastronomi ve Teknoloji
Detay Yayıncılık , Ankara, 2022
GASTRONOMİ ALANINDA ROBOTLAR VE KULLANIM ALANLARI
GASTRONOMİ VE TEKNOLOJİ, Prof Dr. İrfan Yazıcıoğlu,araştırma görevlisi eda alphan,araştırma görevlisi rabia bölükbaş, Editör, Detay Yayıncılık , Ankara, ss.104-128, 2022
HATIRLANABİLİR GASTRONOMİK DENEYİM: SİSTEMATİK BİR DERLEME
Gastronomide Sistematik Araştırmalar, Dr. Öğr. Üy. Adem Arman,Öğr. Gör. Özkan Erdem, Editör, Oğlak Yayınları, İstanbul, ss.73-85, 2021