Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Authenticity Paradox: An Examination on Local Gastronomy

International Travel and Tourism Dynamics: Overtourism, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, ss.404 Creative Commons License

AŞIRI TURİZM KAPSAMINDA TRIPADVISOR YORUMLARI ÜZERİNE NİTEL BİR İNCELEME: SALDA GÖLÜ ÖRNEĞİ

INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD20), Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, ss.417 Sürdürülebilir Kalkınma

TURİSTİK DESTRİNASYONLARDA YEREL YİYECEK İÇECEK TÜKETİMİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ

4. ınternatıonal congres of tourism and management research, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, ss.116-129

Gıda Eşleşmesinde Zeytinyağı ve Ezine Peyniri

4th International Congress of Tourism and Management Researches, Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017

Destinasyon Çekiciliğinde Gastronomik Ürün

17. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.313-321

Kitap & Kitap Bölümleri

Ankara Döneri

Türkiye'nin Sokak Lezzetleri , Adem ARMAN,Cihan ÇETİNKAYA,Alper KURNAZ, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.123-141, 2023

Robotlar

Turizm ve Otel İşletmelerinde Büyük Veri Analizi ve Yapay Zeka , Dr. Aslıhan Dursun Cengizci,Dr. Sezer Karasakal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.174-189, 2023

GASTRONOMİ ALANINDA ROBOTLAR VE KULLANIM ALANLARI

GASTRONOMİ VE TEKNOLOJİ, Prof Dr. İrfan Yazıcıoğlu,araştırma görevlisi eda alphan,araştırma görevlisi rabia bölükbaş, Editör, Detay Yayıncılık , Ankara, ss.104-128, 2022

ZEYTİNYAĞI TURİZMİ ÜZERİNE YAPILAN ARAŞTIRMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ

GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI, Dr.Öğr.Üy,Yener OĞAN, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.185-194, 2021

HATIRLANABİLİR GASTRONOMİK DENEYİM: SİSTEMATİK BİR DERLEME

Gastronomide Sistematik Araştırmalar, Dr. Öğr. Üy. Adem Arman,Öğr. Gör. Özkan Erdem, Editör, Oğlak Yayınları, İstanbul, ss.73-85, 2021

TRABZON

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ, Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.726-735, 2021

Ansiklopedide Bölümler

Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.357, 2020

Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.306-307, 2020

Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.324, 2020

Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.352, 2020

Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.146, 2020

Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.385, 2020

Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.587, 2018

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

23

H-İndeks (WoS)

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları