Articles Published in Other Journals
Gastronomy tourism through tea and coffee: travellers' museum experience
INTERNATIONAL JOURNAL OF CULTURE TOURISM AND HOSPITALITY RESEARCH
, vol.15, no.3, pp.413-427, 2021 (ESCI)
Aşırı Turizm Kapsamında Trıpadvısor Yorumları Üzerine Nitel Bir İnceleme: Salda Gölü Örneği
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, no.4, pp.505-522, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
TURİSTİK DESTRİNASYONLARDA YEREL YİYECEK İÇECEK TÜKETİMİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ
4. ınternatıonal congres of tourism and management research, Cyprus (Kktc), 12 - 14 May 2017, pp.116-129
Books & Book Chapters
Ankara Döneri
in: Türkiye'nin Sokak Lezzetleri , Adem ARMAN,Cihan ÇETİNKAYA,Alper KURNAZ, Editor, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, pp.123-141, 2023
Gastronomi ve Teknoloji
Detay Yayıncılık , Ankara, 2022
GASTRONOMİ ALANINDA ROBOTLAR VE KULLANIM ALANLARI
in: GASTRONOMİ VE TEKNOLOJİ, Prof Dr. İrfan Yazıcıoğlu,araştırma görevlisi eda alphan,araştırma görevlisi rabia bölükbaş, Editor, Detay Yayıncılık , Ankara, pp.104-128, 2022
HATIRLANABİLİR GASTRONOMİK DENEYİM: SİSTEMATİK BİR DERLEME
in: Gastronomide Sistematik Araştırmalar, Dr. Öğr. Üy. Adem Arman,Öğr. Gör. Özkan Erdem, Editor, Oğlak Yayınları, İstanbul, pp.73-85, 2021