Res. Asst. PhD EDA ALPHAN
Home page
Education
Research Areas
Academic and Administrative Experience
Publications & Works
Project & Patent & Design
Scientific & Professional Activities
Achievements & Reputation
Announcements & Documents
Contact
Download CV
Türkçe
English
Akdeniz University
Research Information System
Türkçe
Research Information System
Türkçe
Publications & Works
Publication Network
Articles Published in Other Journals
AUTHENTICITY PARADOX: AN EXAMINATION ON LOCAL GASTRONOMY
Aybek G.
,
Alphan E.
REVISTA ANAIS BRASILEIROS DE ESTUDOS TURÍSTICOS / ABET
, vol.11, pp.1-12, 2021 (ESCI)
Gastronomy tourism through tea and coffee: travellers' museum experience
Seyitoglu F.
,
ALPHAN E.
INTERNATIONAL JOURNAL OF CULTURE TOURISM AND HOSPITALITY RESEARCH
, vol.15, no.3, pp.413-427, 2021 (ESCI)
Aşırı Turizm Kapsamında Trıpadvısor Yorumları Üzerine Nitel Bir İnceleme: Salda Gölü Örneği
yazıcıoğlu i.
,
ALPHAN E.
,
onur m.
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, no.4, pp.505-522, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
Transforming Education for a Greener Future: Virtual Reality in Sustainable Tourism Training for Hotel Staff
Alphan E.
,
Çobanoğlu C.
,
Güven Hamurişçi A.
Global Conference on Education and Research (GLOCER 2024) , Florida, United States Of America, 16 - 19 December 2024, no.5, pp.59-61, (Summary Text)
Authenticity Paradox: An Examination on Local Gastronomy
AYBEK G.
,
ALPHAN E.
International Travel and Tourism Dynamics: Overtourism, Ankara, Turkey, 8 - 10 October 2020, pp.404, (Summary Text)
AŞIRI TURİZM KAPSAMINDA TRIPADVISOR YORUMLARI ÜZERİNE NİTEL BİR İNCELEME: SALDA GÖLÜ ÖRNEĞİ
yazıcıoğlu i.
,
ALPHAN E.
,
onur m.
INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD20), Ankara, Turkey, 8 - 10 October 2020, pp.417, (Summary Text)
TURİSTİK DESTRİNASYONLARDA YEREL YİYECEK İÇECEK TÜKETİMİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ
YAZICIOĞLU İ.
,
ALPHAN E.
4. ınternatıonal congres of tourism and management research, Cyprus (Kktc), 12 - 14 May 2017, pp.116-129
Gıda Eşleşmesinde Zeytinyağı ve Ezine Peyniri
ÖZKAYA F.
,
ALPHAN E.
,
ŞAHİN A.
4th International Congress of Tourism and Management Researches, Girne, Cyprus (Kktc), 12 - 14 May 2017
Destinasyon Çekiciliğinde Gastronomik Ürün
ALPHAN E.
,
ŞAHİN A.
,
ÖZKAYA F.
17. Ulusal Turizm Kongresi, Turkey, 20 - 23 October 2016, pp.313-321, (Full Text)
Books
Ankara Döneri
Alphan E.
in: Türkiye'nin Sokak Lezzetleri , Adem ARMAN,Cihan ÇETİNKAYA,Alper KURNAZ, Editor, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, pp.123-141, 2023
Robotlar
Alphan E.
in: Turizm ve Otel İşletmelerinde Büyük Veri Analizi ve Yapay Zeka , Dr. Aslıhan Dursun Cengizci,Dr. Sezer Karasakal, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.174-189, 2023
Gastronomi ve Teknoloji
Yazıcıoğlu İ. (Editor)
,
Alphan E. (Editor)
,
Bölükbaş R. (Editor)
Detay Yayıncılık , Ankara, 2022
GASTRONOMİ ALANINDA ROBOTLAR VE KULLANIM ALANLARI
Alphan E. (Editor)
in: GASTRONOMİ VE TEKNOLOJİ, Prof Dr. İrfan Yazıcıoğlu,araştırma görevlisi eda alphan,araştırma görevlisi rabia bölükbaş, Editor, Detay Yayıncılık , Ankara, pp.104-128, 2022
ZEYTİNYAĞI TURİZMİ ÜZERİNE YAPILAN ARAŞTIRMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ
Alphan E.
in: GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI, Dr.Öğr.Üy,Yener OĞAN, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, pp.185-194, 2021
HATIRLANABİLİR GASTRONOMİK DENEYİM: SİSTEMATİK BİR DERLEME
Alphan E.
in: Gastronomide Sistematik Araştırmalar, Dr. Öğr. Üy. Adem Arman,Öğr. Gör. Özkan Erdem, Editor, Oğlak Yayınları, İstanbul, pp.73-85, 2021
TRABZON
ALPHAN E.
in: Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ, Cihan CANBOLAT, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.726-735, 2021
Episodes in the Encyclopedia
Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye
ALPHAN E.
Detay Yayıncılık, pp.357, 2020
Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye
ALPHAN E.
Detay Yayıncılık, pp.306-307, 2020
Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye
ALPHAN E.
Detay Yayıncılık, pp.324, 2020
Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye
ALPHAN E.
Detay Yayıncılık, pp.352, 2020
Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye
ALPHAN E.
Detay Yayıncılık, pp.146, 2020
Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye
ALPHAN E.
Detay Yayıncılık, pp.385, 2020
Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye
ALPHAN E.
Detay Yayıncılık, pp.587, 2018
Other Publications
From the Kitchen to the Destination: Exploring the Influence of Turkish Cooking Classes on Destination Perception and Revisit Intention
Alphan E.
,
Çobanoğlu C.
Other, pp.1, 2024
Metrics
More metrics
Publication
25
H-Index (WoS)
1
Citation (Sum Other)
2
Open Access
1
UN Sustainable Development Goals