Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
3
2. Gastronomy tourism through tea and coffee: travellers' museum experience
INTERNATIONAL JOURNAL OF CULTURE TOURISM AND HOSPITALITY RESEARCH
, cilt.15, sa.3, ss.413-427, 2021 (ESCI)


Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
6
4. TURİSTİK DESTRİNASYONLARDA YEREL YİYECEK İÇECEK TÜKETİMİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ
4. ınternatıonal congres of tourism and management research, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, ss.116-129
Kitaplar
7
1. Ankara Döneri
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri , Adem ARMAN,Cihan ÇETİNKAYA,Alper KURNAZ, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.123-141, 2023
2. Robotlar
Turizm ve Otel İşletmelerinde Büyük Veri Analizi ve Yapay Zeka , Dr. Aslıhan Dursun Cengizci,Dr. Sezer Karasakal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.174-189, 2023
3. Gastronomi ve Teknoloji
Detay Yayıncılık , Ankara, 2022
4. GASTRONOMİ ALANINDA ROBOTLAR VE KULLANIM ALANLARI
GASTRONOMİ VE TEKNOLOJİ, Prof Dr. İrfan Yazıcıoğlu,araştırma görevlisi eda alphan,araştırma görevlisi rabia bölükbaş, Editör, Detay Yayıncılık , Ankara, ss.104-128, 2022
6. HATIRLANABİLİR GASTRONOMİK DENEYİM: SİSTEMATİK BİR DERLEME
Gastronomide Sistematik Araştırmalar, Dr. Öğr. Üy. Adem Arman,Öğr. Gör. Özkan Erdem, Editör, Oğlak Yayınları, İstanbul, ss.73-85, 2021
7. TRABZON
Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ, Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.726-735, 2021